Gebeliğe Hazırlık Ekim 2021 itibariyle gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Salı günü gidicem bakalım benim sol da tek yumurta oluştu inşallah bu sefer 2-3 tane olur pcos çok yumurta oluyor şu küçük incileri bir buyutebilsek çok iyi olacakta bakalım nasip benim 15.gunde tam boyutuna ulaştı geçen sefer
Öyle canım pcoda çok yumurta oluşuyor o yüzden şanslıyız ama 1 tanesi bile yeterli onu kafaya takma bende ilk sefer 5 yumurta vardı ama olmadı olmayınca olmuyor işte tek yumurta olup tutan çok var rabbime kalmış 🤲

Öyle canım pcoda çok yumurta oluşuyor o yüzden şanslıyız ama 1 tanesi bile yeterli onu kafaya takma bende ilk sefer 5 yumurta vardı ama olmadı olmayınca olmuyor işte tek yumurta olup tutan çok var rabbime kalmış 🤲
Haklısın canım rabbim nasip etsin de tek olmuş çift olmuş fark etmiyor bizim ailede biraz genetik canım ya birinci dereceden bütün akrabalarım hep 5-10 yıl sonra evlat sahibi oldular kimi tüp Bebek kimi aşılama kimi 5 sene tedavi ile oldu.inşallah sıra bendedir şimdi.Rabbim bu gruptaki bütün bekleyen annelerin kucaklarıni bebisle doldursun inşallah

Haklısın canım rabbim nasip etsin de tek olmuş çift olmuş fark etmiyor bizim ailede biraz genetik canım ya birinci dereceden bütün akrabalarım hep 5-10 yıl sonra evlat sahibi oldular kimi tüp Bebek kimi aşılama kimi 5 sene tedavi ile oldu.inşallah sıra bendedir şimdi.Rabbim bu gruptaki bütün bekleyen annelerin kucaklarıni bebisle doldursun inşallah
Amiin canım rabbim kimseyi bekletmesin daha fazla maddi manevi zor bi süreç insan yıpranıyor. Genetik o halde canım ama yinede olmuş inşallah sıra sendedir seninde yüzün gülsün 🤲

Güzel sonuçlar almanı dilerim inşallah 🤗 baya iğne yemiş öncekinden bu kadar almış mıydın peki?
Öncesinde de 2 kutu gonal f kullandım 17mm olduğunda aşılama yapıldı. Aslında bu kadar hızlı büyümesini beklemek saçma çünkü normalde bnm döngü 35 gün sürüyor. 20.gün yumurtlama oluyor. Bugün kontrol vardı 14mm olarak kalmış döngünün 12. Gününde. o yüzden dozu artırdılar. Ama daha 8 gün var yumurtlama dönemine.bu ay 3. Kutuya geçeceğim heralde. Daha önce de konuşmuştuk senle Haziran'da aşılama olacaktı.naptin ne var ne yok

Öncesinde de 2 kutu gonal f kullandım 17mm olduğunda aşılama yapıldı. Aslında bu kadar hızlı büyümesini beklemek saçma çünkü normalde bnm döngü 35 gün sürüyor. 20.gün yumurtlama oluyor. Bugün kontrol vardı 14mm olarak kalmış döngünün 12. Gününde. o yüzden dozu artırdılar. Ama daha 8 gün var yumurtlama dönemine.bu ay 3. Kutuya geçeceğim heralde. Daha önce de konuşmuştuk senle Haziran'da aşılama olacaktı.naptin ne var ne yok

Orası öylede biliyorsun ilaçla daha hızlı büyüme bekliyorlar baya kullandın aşılama sana pahallıya patlamıştır fiyatı da çıkmış sanırsam ilaçların azcık 🙈benim prolaktinim çıktı tam olacakken doktor yapamam dedi böyle ilaç verdi 2 ay kullan gel dedi sonra gittim düşmüştü 2.58 olmuştu. Sonrasında Eylül adetimde cumaya denk geldi kaldı öyle bende o sırada eşim sperm işi vardı neyse onu halledeyim dedim dün hallettik nasip olursa Ekim de olacağım hep engeller çıktı olacakken. 🤷Biliyorm konuştuk baya yazmıştın süreçleri filan. Aşılaman inşllah tutar çok sevinirim kendim kadar 🤗sonuç güzel olsun 🙏🏼

Ohhh maşallah sübhanallah canım benim süper 🌸🦋🤰🌼🎈 bebişin sana sıkı sıkı sarılmış maşallah 🧿❣️ malesef böyle doktorlar olduğu sürece insanların piskolojisi alt üst oluyor hele ki bu yolda olan insanlar tam hassas noktalarına basıyorlar çok şükür ki işi ehli doktorlar var şükür kuzum sağlıkla ilerler inşallah 💫🌸🦋 Rabbim sağlıkla kucağına alıp kokusunu duymak nasip etsin 🎈🌸🌼❣️
Amiiiin canım inşallah, çok teşekkür ederim

Orası öylede biliyorsun ilaçla daha hızlı büyüme bekliyorlar baya kullandın aşılama sana pahallıya patlamıştır fiyatı da çıkmış sanırsam ilaçların azcık 🙈benim prolaktinim çıktı tam olacakken doktor yapamam dedi böyle ilaç verdi 2 ay kullan gel dedi sonra gittim düşmüştü 2.58 olmuştu. Sonrasında Eylül adetimde cumaya denk geldi kaldı öyle bende o sırada eşim sperm işi vardı neyse onu halledeyim dedim dün hallettik nasip olursa Ekim de olacağım hep engeller çıktı olacakken. 🤷Biliyorm konuştuk baya yazmıştın süreçleri filan. Aşılaman inşllah tutar çok sevinirim kendim kadar 🤗sonuç güzel olsun 🙏🏼
Herşeyin bir vakti var Rabbim onun için bekletiyor hayırlısını versin inşallah🤲🤗 parasal yönden umursamıyorum yeter ki olumlu sonuç alalım. ama bunca emek, bunca sabır, maddiyat, herşey bir stres yüzünden yanıyorsa orda sorun var. Ben kendime iyilik yapmıyorum iki süreçte de stressiz kalamiyorum. Kontrolümü sağlayan asistan doktorumun Amh değeri strese bağlı olarak 30 yaşında 1lere kadar düşmüş o da diyo çağımızın asıl hastalığı stres herşey psikolojik olarak olumsuz ilerleyince sorun çoğalıyor dedi. Allah sabrımızı versin inşallah sağlıkla şu süreçleri atlatıp kavuşalım minnoşlarımıza🤗🤲

Benim bata 5 kaldı ama zaten bi haber bekleyemiyorum 19 da oldu çatlama ben 13-15-20 değerlendirdim o kadar gün denedik üst üste olmadıysa bu üç gün için baya imkansız olur 🤣 ekime kaldım

Propolis karışımı için önereceğin marka var mı ve günde kaç kere kullandın
ben ilk önce beeo markasını kullandım ama sonra bir perinatolog suat kaya diye birisini önerdi oradan alıyorum instagram sayfasından da bakabilirsiniz herşeyi kendisi üretip yapıyormuş doğruluğuna da şöyle inandım ovülasyon testi bu ay hiç olmadığı kadar koyu çıktı ve eşimin sperm testi çok çok iyi çıktı yani gerçekten orijinal ürün satıyor o adam ayrıca ben bu arı sütü bal polen propolis falan bu kadar etkili bir şey olduğunu düşünmemiştim abartılı olduğunu düşündüm ama gerçekten az bile söyleniyor çok çok faydasını gördüm .....

Herşeyin bir vakti var Rabbim onun için bekletiyor hayırlısını versin inşallah🤲🤗 parasal yönden umursamıyorum yeter ki olumlu sonuç alalım. ama bunca emek, bunca sabır, maddiyat, herşey bir stres yüzünden yanıyorsa orda sorun var. Ben kendime iyilik yapmıyorum iki süreçte de stressiz kalamiyorum. Kontrolümü sağlayan asistan doktorumun Amh değeri strese bağlı olarak 30 yaşında 1lere kadar düşmüş o da diyo çağımızın asıl hastalığı stres herşey psikolojik olarak olumsuz ilerleyince sorun çoğalıyor dedi. Allah sabrımızı versin inşallah sağlıkla şu süreçleri atlatıp kavuşalım minnoşlarımıza🤗🤲

Tabi ki imkan varsa biraz daha rahat olur insan da birde aşılama için harcama yapmak bana ne bileyim fuzuli gibi olursa çok güzel mucize olacak da mecbur almak zorundayız ya işte alıyoruz sebebsiz infertilite de sebepsize inanmak da istemiyorm orası ayrı 😇bizden tıbbı genetik testi alındı alan doktor sebebsiz demek için bu tıbbı genetik de yapılmalı dedi ne bileyim yaptırdık bakalım sonuç hayırlı gelsin. Dediğin gibi canım zamanı var o zamana zorluyor bizi.
Strese gelince o asla yok olmayacak birşey olmuyor diyene de inanmam zaten olmuyor dediği an yapıyoruz. Ben mesela öyle görünen birisi değilim ama bedenim sen görünme ben iş başındayım diyor bi prolaktinimle oynuyor bi adetimle bazen. 😁Hayır olsun diyorum çook amin diyorm duana 💟🙏🏼

Merhaba testinizi nerden aldınız merak ettim?
Bence 23 Eylül pik sonrası çatlama gibi, son attığınız testiniz kaç dk sonra çektiniz? Sizinle aynı gibi bat günümüz inşallah güzel haberler alırız 😍çatlama olmamış henüz yarın daha silik olur diye düşünüyorm 👍
Babyfast trentyoldan almıştım hemen çektim size attim en sondakini bana çatlama gibi geldi fotoğrafta daha koyu gözüküyor ay hadi İnşallah beraber birbirimizi müjdeliyelim 🤭❤️❤️

ilerleyen zmanlarda olmamasi lazim ama 3 cocukla basa cikamam seneye yaparim artik 😂
IMG_20210925_101851.jpg
bu ne şimdi ilk defa yaptım ovu testini ilk başta silikti 5 dk içinde böyle oldu ne oluyo bu şimdi bilen bi baksın 🤷‍♀️

Merhaba kızlar bat tarihi 1,2,3 Ekim olanlarin varmı bı belirtisi benim bat 2 Ekim 3 4 gündür kasıklarım da batma var
Benim 30 Eylül ama hiç bir belirtim yok öyle dediğin gibi . Geçen ay çok olmuştu ama kendimi bi an hamile sanmıştm erken gebelikte ikinci çizgi hayalet olsa da vardı kaptırmıştım ama adet olmuştum umarım seninki gerçekten vardır 🙏🏻😘

Eki Görüntüle 2922052 bu ne şimdi ilk defa yaptım ovu testini ilk başta silikti 5 dk içinde böyle oldu ne oluyo bu şimdi bilen bi baksın 🤷‍♀️
T ve C cizgisinin aynı koyulukta veya T çizgin C den daha koyu oldugunda; yumurtan 24-48 saat araliginda çatlayacak anlamına gelir.
İkisinin aynı koyulukta oldugu ve ardından T nin silinmeye basladigi günü degerlendirmen gerekiyor.

X