Gebeliğe Hazırlık Ekim 2021 itibariyle gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Tövbe estağfurullah yaaaa offff biz arayıp geziyoruz bebiş için yapmadığımız kalmıyor bunlarda bulup ya çöpe ya mezarlığa mı atıyor Allah nasip biliyorsa öyle yapsın insan değil bunlar Allah bize çok nimet veriyor bunca pis bi dünya varken yarabbim sen büyüksün yasa😥😥🥺🥺

Kızlar merhaba benim tsh değerim biraz yüksek çıkmıştı dahiliye doktoruna göründüm. Ultrason da istedi anti tpo hormonuna da baktı. Gebelik için tsh 2.5 altı olmalı yüksek olursa gebelik oluşmaz yada düşük ihtimal oluşur. Oluşsa da düşük olur dedi. Düşük dozda ilaç başlattı. Sizlerde tsh değerlerinize baktırabilirainiz bilgilendireyim dedim.
Kaç çıkmıştı canım tshın. Ben de sen dedikten sonra baktım 2,8 benim ama dr bişey demedi🤔

Bende beşinci günüm inşallah bu sefer sağda da oluşum olmuştur diye dua ediyorum benim sağ tarafım çok tembel ya 😔😔
Benimde öyle pco sağda daha yoğunmuş ama femarayla 2 tane oluşmuştu geçen sefer ordada umarım bu ayda öyle olur sonu hüsran olmaz inşallah canım seninde öyle olur.. Kontrolün ne zaman?

Benimde öyle pco sağda daha yoğunmuş ama femarayla 2 tane oluşmuştu geçen sefer ordada umarım bu ayda öyle olur sonu hüsran olmaz inşallah canım seninde öyle olur.. Kontrolün ne zaman?
Salı günü gidicem bakalım benim sol da tek yumurta oluştu inşallah bu sefer 2-3 tane olur pcos çok yumurta oluyor şu küçük incileri bir buyutebilsek çok iyi olacakta bakalım nasip benim 15.gunde tam boyutuna ulaştı geçen sefer

Selizay Selizay canım senin değerlerin nasıl hamilelik vardı 🌼❣️geçenlerde konu açmıştın sankim ben mi yanlış gördüm acaba dış gebelik ile ilgili umarım yanlış görmemişimdir sen isen de kuzum kusura bakma üzmek istemem sadece merak ettim seni 💫🌸

Selizay Selizay canım senin değerlerin nasıl hamilelik vardı 🌼❣️geçenlerde konu açmıştın sankim ben mi yanlış gördüm acaba dış gebelik ile ilgili umarım yanlış görmemişimdir sen isen de kuzum kusura bakma üzmek istemem sadece merak ettim seni 💫🌸
Canım ben çift çizgiyi gördükten sonra ertesi gün beta verdim 60 çıktı, ultrasonla bakan doktor kese yok yukurtalıkta bir şey görüyorum dış gebelik bu dedi beni ağlattı. Başka doktora gittim iki gün sonra bu değerlerle hiçkşmse hiçbir şey göremez, bir daha kan ver dedi. Kan verdim ikiye katlanmıştı 123 olmuştu sorun yok normal güzel dedi. 3 gün sonra 650 oldu daha da kan vermedim, pazartesi fırsat bulursam kese görmeye gidicem inşallah oradadır ☺️

Merhaba canım. Tam olarak gün vermediler benim yumurtalar tembel çıktı yaklaşık bi kutu iğneyi bitirdim 75ml olarak ama hala 14mm. O yüzden iğneye devam bakalım muhtemelen 3-4ekim de olacak.

Güzel sonuçlar almanı dilerim inşallah 🤗 baya iğne yemiş öncekinden bu kadar almış mıydın peki?

Yusra-61 Yusra-61 nasılsın canım🥰
Ay ay Kaya Kaya bakalım yolculuklar ne zamana kadar 🌿 umarım iyisindir 🙏🏻

Çok teşekkür ederim iyiyim canım çok şükür seni sormalı? Birgün son bulması ümidiyle inşallah 😍napalım vaktinden önce ağaçlar çiçek açmazmış demek ki vaktine esir bizim bebişler 😊 aylarında önemi yoktu gelseydiler 🙈

Canım ben çift çizgiyi gördükten sonra ertesi gün beta verdim 60 çıktı, ultrasonla bakan doktor kese yok yukurtalıkta bir şey görüyorum dış gebelik bu dedi beni ağlattı. Başka doktora gittim iki gün sonra bu değerlerle hiçkşmse hiçbir şey göremez, bir daha kan ver dedi. Kan verdim ikiye katlanmıştı 123 olmuştu sorun yok normal güzel dedi. 3 gün sonra 650 oldu daha da kan vermedim, pazartesi fırsat bulursam kese görmeye gidicem inşallah oradadır ☺️
Ohhh maşallah sübhanallah canım benim süper 🌸🦋🤰🌼🎈 bebişin sana sıkı sıkı sarılmış maşallah 🧿❣️ malesef böyle doktorlar olduğu sürece insanların piskolojisi alt üst oluyor hele ki bu yolda olan insanlar tam hassas noktalarına basıyorlar çok şükür ki işi ehli doktorlar var şükür kuzum sağlıkla ilerler inşallah 💫🌸🦋 Rabbim sağlıkla kucağına alıp kokusunu duymak nasip etsin 🎈🌸🌼❣️

Herkese merhaba bende listede varım ovulasyon takibi yapıyordum bı bakarmisiniz dün akşam test yaptım ikisi aynı koyulukta çıktı dün degerlendirdik bugün de en alttaki test sizce yumurtlama olup catlama olmuşmu

Merhaba testinizi nerden aldınız merak ettim?
Bence 23 Eylül pik sonrası çatlama gibi, son attığınız testiniz kaç dk sonra çektiniz? Sizinle aynı gibi bat günümüz inşallah güzel haberler alırız 😍çatlama olmamış henüz yarın daha silik olur diye düşünüyorm 👍

Son düzenleme:
kan pıhtılaşması düşüğe sebep gebeliğe engel olmaz yumurta kalitesinden kaynaklı olmaması da olabilir denk gelmemesi de olabilir biraz vitamin kullansanız ben mesela arı sütü bal polen propolis karışımı kullandım (orijinal olsun muhakkak) bu ay t çizgisi c çizgisinden önce ve aşırı koyu çıktı inanamadım 2 farklı marka ile test yaptım ikisinde de aynı oldu yumurta kalitesi ve sperm kalitesini ciddi oranda arttırıyor
Propolis karışımı için önereceğin marka var mı ve günde kaç kere kullandın

X