- 12 Temmuz 2016
- 4.166
- 6.066
- 31
-
- Konu Sahibi golgelericinde
Bende oyle duydum okudum burdan ama internette okudugum kadariyla bi problem yoksa zarari yok falan da yaziyo kafam karisti o yuzden tesekkur ederim cevabin icin ❤Canım peşpeşe yapmamayı tavsiye etmişti bana doktor. İki günde bir yapmak çok daha iyi olucak sperm kalitesi acısında
Allah gönlüne göre versin
Siliklesme görünceye kadar devam edinHerkese merhaba bende listede varım ovulasyon takibi yapıyordum bı bakarmisiniz dün akşam test yaptım ikisi aynı koyulukta çıktı dün degerlendirdik bugün de en alttaki test sizce yumurtlama olup catlama olmuşmu
Bir hafta boyunca gün aşırı devam edin hatta ilişkiye sonra keyfinize göre devam edinSiliklesme görünceye kadar devam edin
Havuç ye canım çatlamasına yardımcı oluyormuş bugün de değerlendir inşallah güzel haberler gelirHerkese merhaba bende listede varım ovulasyon takibi yapıyordum bı bakarmisiniz dün akşam test yaptım ikisi aynı koyulukta çıktı dün degerlendirdik bugün de en alttaki test sizce yumurtlama olup catlama olmuşmu
Bana çatlama olmuş gibi geldi olmamışmıHavuç ye canım çatlamasına yardımcı oluyormuş bugün de değerlendir inşallah güzel haberler gelir
Kizlaaaar merhaba beni de ekleyin listeye lütfen. Bu ay ikinci aşılama olacak inşallah. yaş 29 Bat 18 Ekim. Yaklaşık 3 yıldır deneme süreci, malesef olumsuz sonuçlarla geçti. İlk aşılamayı 30 nisanda oldum ama o da olumsuzdu. Bakalım inşallah kısmet bu aşılamaya inşallah.Hepimizin yüzü bu Ekim ayında gülsün inşallah
Merhaba Gökçe ne zaman olacaksın canım aşılama? Duan için teşekkür ederim amin inşallah
Merhaba canım. Tam olarak gün vermediler benim yumurtalar tembel çıktı yaklaşık bi kutu iğneyi bitirdim 75ml olarak ama hala 14mm. O yüzden iğneye devam bakalım muhtemelen 3-4ekim de olacak.Merhaba Gökçe ne zaman olacaksın canım aşılama? Duan için teşekkür ederim amin inşallah
ben sinovac oldum bu ay 10 gün gecikme yaşadım pazartesi de randevum var kadın doğuma doktoruma danışacağım bu konuyuKızlar bugün regl günüm ama henüz gelmedi, hiçbir belirti de yok. Önceki aylar 1-2 gün önceden bel ağrım falan başlardı. Yumurtlamadan 16 gün sonra regl oluyordum hep. Aşı olup gecikme yaşayan var mı? ( Biontech)
Not : hamile değilim çünkü dün yaptığım test negatifti.
L LarissaSelizay Maviesra Margee DenizKoKuLuMm C charlottes ve diğer kızlar?
Evet, aşı bazilarinda reglde gecikme yapıyor. Ama umarim ondan degildir ve hamilesinizdir..Kızlar bugün regl günüm ama henüz gelmedi, hiçbir belirti de yok. Önceki aylar 1-2 gün önceden bel ağrım falan başlardı. Yumurtlamadan 16 gün sonra regl oluyordum hep. Aşı olup gecikme yaşayan var mı? ( Biontech)
Aynı benim düzen tutmuşsun canım, kendi defterim sandım bi anHerkese merhaba bende listede varım ovulasyon takibi yapıyordum bı bakarmisiniz dün akşam test yaptım ikisi aynı koyulukta çıktı dün degerlendirdik bugün de en alttaki test sizce yumurtlama olup catlama olmuşmu
Kızlar bugün regl günüm ama henüz gelmedi, hiçbir belirti de yok. Önceki aylar 1-2 gün önceden bel ağrım falan başlardı. Yumurtlamadan 16 gün sonra regl oluyordum hep. Aşı olup gecikme yaşayan var mı? ( Biontech)
Canım bende aynı durumdayım senden 2 gün sonra pik gördüm. Değerlendirdiğimiz için oluyor bence. Enfeksiyondan çekiniyorum ama umarım değildir aynı durumdayız17 Eylül tarihinde pik görmüştüm bugün karnım çok tuhaf gaz var gibi şişkinliğim var gebelik olmadığına da çok eminim aslında ama enfeksiyon falan olabilir mi sizce kızlar çok rahatsız hissediyorum acaba vücudum oyun mu oynuyor?
Ay keşkeA R Y A canım ben aşı hiç olmadım o konuda bir bilgim yok. İnşaAllah ta olmazsın adet bebiş haberi alırsın. Şayet geç döllenme olduysa hemen belli olmayabilir. Adetten 1 gün önce test yapıp negatif görüp adet 3 gün geçtikten sonra pozitif olanlar oldu. Umarım senin de öyle olur. Yinede bekle bakalım 2 gun daha yine olmazsan testini tekrarla. Dilerim bu defa güzel haber alırsın kuzum. Bak şuan çok heyecanlandım. Ayy hadi hayırlısı.
Ciddi mi? Ay inşallah öyle olmaz benim ya ofben sinovac oldum bu ay 10 gün gecikme yaşadım pazartesi de randevum var kadın doğuma doktoruma danışacağım bu konuyu
Aşı olmadım kuzum ama klomen sonrası gecikme yaşadım birkaç günKızlar bugün regl günüm ama henüz gelmedi, hiçbir belirti de yok. Önceki aylar 1-2 gün önceden bel ağrım falan başlardı. Yumurtlamadan 16 gün sonra regl oluyordum hep. Aşı olup gecikme yaşayan var mı? ( Biontech)