- 20 Aralık 2020
- 6.101
- 1.519
- 44
- Konu Sahibi golgelericinde
Evet ilk,ikinci adete bir gün kala olsa bile devresi gün mü adet olunur yine o 14 gün sonrası değil?İlk yumurtlama ise evet. İkinci ise ilk baz alarak regl olacaksınız
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet ilk,ikinci adete bir gün kala olsa bile devresi gün mü adet olunur yine o 14 gün sonrası değil?İlk yumurtlama ise evet. İkinci ise ilk baz alarak regl olacaksınız
Sabah 8 gibi kahvaltı edersen zaten o saate aç olursun. Açlık dedikleri yemekten 2 saat sonrası aslında..Mümkün değil o saat canım 13.30 randevum. Aç dururum durmasına da daha erken gidemem işten izin alıcam öğleden sonrası için. Çok mu fark eder saati
2. Gün de olur tatlım. Kızların mesajlarını da okudum. Benim de özel sağlık sigortam var, hem üni hastanesinde hem özelde yaptırdım çok çok az fark vardı, yani güvenebilirsin özele de. prolaktine en son 12:30da baktırdım, sorun olmaz dedi dr, öyle de çıktı zaten. Esas stresli olursan yüksek çıkıyor Göğüs ucu uyarılmasın diyen arkadaşa katılıyorum ama. Bi de kesinlikle 12 saat aç olman lazım hormon tahlili öncesi.Regl 2. Günü olmaz mı canım 3. Gün ctsi denk geliyor
Teşekkür ederim kızlar. Bişey yemeyeceğim riske atmamak için. Ama 14.00 bulur kan vermem artık prolaktin için yapacak bişey yok Göğüs ucu uyarılması yok olmadı2. Gün de olur tatlım. Kızların mesajlarını da okudum. Benim de özel sağlık sigortam var, hem üni hastanesinde hem özelde yaptırdım çok çok az fark vardı, yani güvenebilirsin özele de. prolaktine en son 12:30da baktırdım, sorun olmaz dedi dr, öyle de çıktı zaten. Esas stresli olursan yüksek çıkıyor Göğüs ucu uyarılmasın diyen arkadaşa katılıyorum ama. Bi de kesinlikle 12 saat aç olman lazım hormon tahlili öncesi.
ilerleyen zmanlarda olmamasi lazim ama 3 cocukla basa cikamam seneye yaparim artiksaçmalamazmısın acabaaaa
Devlette de iyi doktorlar var ama denk gelmek lazım işte şans. Halt yesin onu diyen doktor, eline mi yapışacak ultrason, belki kist oldu başka bir sorun var bak geç işte. Kolaylıklar diliyorumTeşekkür ederim kızlar. Bişey yemeyeceğim riske atmamak için. Ama 14.00 bulur kan vermem artık prolaktin için yapacak bişey yok Göğüs ucu uyarılması yok olmadı
Devlette randevu bulamıyorum bir de gittiğimde ağlayarak çıkıyorum sinirden yüzüne bile bakmıyorlar insanın. Düşük sonrası bir kez tahliller için gitmiştim usg ile bakar mısınız dedim birkez hamile kalmışsın bakamam 1 sene olmazsa gel dedi suratıma bile bakmadan Eğer sigortam karşılamazsa birdahaki ay mecburen gidicem tabi tahliller için.
Luteal faz defekti yada luteal faz yetmezliği adet günü ile karşılaştırıldığında rahim iç tabakasının 2 gün ya da daha fazla geride olmasıdır. Normal kadınlarda değişik zamanlarda % 20-30 oranında saptanır. Eğer iki adet dönemi arka arkaya saptanır ise kısırlık nedeni olabileceği kabul edilir. (google ayrıntılı olarak açıklamış yardımcı olabilir size)"luteal faz eksikliği"nedir?
Var kuzum kan ver hemen maşallahKızlar döngümün 28. Günü kürtajdan sonra regl düzenim biraz bozulduğu için bata muhtemelen 4-5 gün var bu sabah gebelik testi yaptım çok hafif bir kırmızılık gördüm ama aslında bat a da var daha.Gerçi gördüğümden de emin olamıyorum zaten sizce hafif bi ikinci çizgi var mı?
Evet canım bende var gibi görüyorum ama kan testi daha net sonuç verirKızlar döngümün 28. Günü kürtajdan sonra regl düzenim biraz bozulduğu için bata muhtemelen 4-5 gün var bu sabah gebelik testi yaptım çok hafif bir kırmızılık gördüm ama aslında bat a da var daha.Gerçi gördüğümden de emin olamıyorum zaten sizce hafif bi ikinci çizgi var mı?
yaa var bence hemen kan ver canımKızlar döngümün 28. Günü kürtajdan sonra regl düzenim biraz bozulduğu için bata muhtemelen 4-5 gün var bu sabah gebelik testi yaptım çok hafif bir kırmızılık gördüm ama aslında bat a da var daha.Gerçi gördüğümden de emin olamıyorum zaten sizce hafif bi ikinci çizgi var mı?
Var kuzum kan ver hemen maşallah
Evet canım bende var gibi görüyorum ama kan testi daha net sonuç verir
Yaa öyle mi diyorsunuzz çok heycanlandımm normalde reglime var biraz daha 2-3 gün daha bekleyip kan testi vereyim o zamannnyaa var bence hemen kan ver canım
Selam canım,Yok kuzum biz önce tahliller üzerinden baya konuştuk. Tahliller üzerinden pko görünmüyor sende dedi. Ben dedim sonrasında ama yumurtlamalarım hep değişik. Ovu takibinden bahsettim. diğer doktorlara gittiğimi de anlattım. Baya geçmiş hikayemi dinledi. Sperm testi olmadan yumurtlama takibini de yapılmayacağını da söyledi. Sende sorun çıkmadı yumurtlama takibine başladık sonra öğrendik ki eşinde sorun var ne olacak o zaman dedi. Tekrardan başa saracağız. O yüzden ikinizinde tahlil sonuçlarını beraber değerlendirmemiz gerekirdi dedi. Sperm testini de öne çekmemi istedi o yüzden.. Sonra ultrasondan bakınca pko şüphesi var dedi. Öncesinde adet gününe göre o kanıya varamazsın dedi bana.. Ki bütün doktorlarda bana öyle diyordu. 35 gün içinde regl oluyorsan regl ilk zamanları en az 2 ped dolduryorsan kimse sana pko demiyor, regl düzensiz veya yumurta tembelliği demiyor ki..
Canım peşpeşe yapmamayı tavsiye etmişti bana doktor. İki günde bir yapmak çok daha iyi olucak sperm kalitesi acısındaSelam kizlar bisey sorucam henuz doktora gorunmedik yani bir sorun var mi yok mu bilmiyoruz acikcasi bunu goz ardi ederek soruyorum pespese 5 6 gun iliski olmasi sperm sagligi acisindan sıkıntılı mıdır bilgisi olan var mi ? Dongum 26 gun 6 gunu regl ile geciyo zaten adet bitiminden 4 veya 5 gun sonra yumurtlama oluyor bu ay boyle denk geldi takvime gore yumurtlamanin pik oldugu gunun oncesini yani adet bitiminden sonra her gun degerlendirdik pik gununu bos gectik ve sonraki gunude degerlendirdik ihtimalleri dusunuyorum sanirim bi defa kimyasal gebelik yasadim olursa sagliksiz olmasindan korkuyorum fikriniz nedir
Var gibi canım ama bazen testler yanıltabiliyor en iyisi kan vermekYaa öyle mi diyorsunuzz çok heycanlandımm normalde reglime var biraz daha 2-3 gün daha bekleyip kan testi vereyim o zamannn
Çok hafif hayali çizgi var kuzumKızlar döngümün 28. Günü kürtajdan sonra regl düzenim biraz bozulduğu için bata muhtemelen 4-5 gün var bu sabah gebelik testi yaptım çok hafif bir kırmızılık gördüm ama aslında bat a da var daha.Gerçi gördüğümden de emin olamıyorum zaten sizce hafif bi ikinci çizgi var mı?