- 5 Mayıs 2021
- 2.638
- 4.651
- 34
-
- Konu Sahibi golgelericinde
Kullanıyorum canım bazı günler yemesem de arı sütü bal polen propolis yiyorum beo markanın doğal o da.kan pıhtılaşması düşüğe sebep gebeliğe engel olmaz yumurta kalitesinden kaynaklı olmaması da olabilir denk gelmemesi de olabilir biraz vitamin kullansanız ben mesela arı sütü bal polen propolis karışımı kullandım (orijinal olsun muhakkak) bu ay t çizgisi c çizgisinden önce ve aşırı koyu çıktı inanamadım 2 farklı marka ile test yaptım ikisinde de aynı oldu yumurta kalitesi ve sperm kalitesini ciddi oranda arttırıyor
benim de prolaktinim 2 kere bakıldı sınır da hep 23,9- 30 dolaylarında ama doktor ilaç vermedi değerlendirsek te denk gelmiyor işte ya bizim yumurtalar sağdan geliyorsa bu spermler sol tarafa gidiyor galiba :)Yok olur mu estağfurullah. Bende işte bu ay göndereceğim eşimi çünkü ben degerlerime baktırdım prolaktin yüksekti ilaçla düzelttim. Bu ay da olmazsa işte ben tekrar kan degerlerime baktirayim eşimi de urolojiye göndereyim diyorum. Ovulasyon la 3-4 ay takip ettim olmadı bu ay iyi değerlendirdik ama bakalım
o zaman denk gelme olayı olmuyor bütün ayı gün aşırı şekilde değerlendirdiniz mi hiç? bir kere olduysa olur illaki sıfır stres pozitif enerjiyle yola çıkmıştır diyelim inşallah.... :)Kullanıyorum canım bazı günler yemesem de arı sütü bal polen propolis yiyorum beo markanın doğal o da.
MTHFR heterozigot benim düşüğe sebep değilmiş ama yine de gebelik oluşursa önlem amaçlı kan sulandırıcı verecek doktor. Zaten coraspin de kullanıyorum ben her ihtimale karşı.
Bütün ay denediğim olmadı da ovü kullandım, geçen ay da yumurtam 18 mm olunca çatlatma iğnesi vurdu doktor yine olmadı. İlaçsız kendi büyüyen yumurtaydı. Bakalım işte bu ay femara ile nasıl olacak? Bir de böyle deneyelim :) gerisi nasip artık:)o zaman denk gelme olayı olmuyor bütün ayı gün aşırı şekilde değerlendirdiniz mi hiç? bir kere olduysa olur illaki sıfır stres pozitif enerjiyle yola çıkmıştır diyelim inşallah.... :)
Doktorum adetin düzenli ve yumurtlaman olduğu için kafaya takacak bir şey yok dedi. Ama yine de femara başlıyorum yarın. İlk defa kullanacağım. Adetin 3. Günü başla haftaya perşembe gel dedi.Kuzum Lh hormonun, FSH tan yüksek olduğu için evet sende de hafif pco varbenimde Lh 7 küsür, FSH 5 küsür
bütün ay denediğiniz de sperm kalitesi sayısı azalıyor gün aşırı en güzeli ovülasyon da iyi de stres yapıyor test yaptırtıyor insana ya bu ay femara varsa olur büyük ihtimal vira bismillah :)Bütün ay denediğim olmadı da ovü kullandım, geçen ay da yumurtam 18 mm olunca çatlatma iğnesi vurdu doktor yine olmadı. İlaçsız kendi büyüyen yumurtaydı. Bakalım işte bu ay femara ile nasıl olacak? Bir de böyle deneyelim :) gerisi nasip artık:)
benim de prolaktinim 2 kere bakıldı sınır da hep 23,9- 30 dolaylarında ama doktor ilaç vermedi değerlendirsek te denk gelmiyor işte ya bizim yumurtalar sağdan geliyorsa bu spermler sol tarafa gidiyor galiba :)
hadi bu ay totem olsun da gelsinler inşallah biletleri de bizden falan diyelim belki bedava diye gelirler falan :) artık her şeyi ti ye alıyorum vallahi yıldım....Ayy gerçekten öyle galiba
Tiroit canim klavye değiştirmiş 3 ay kullandım bırakırdı annemde de var irsi ordan geliyordur ama neden yükseliyor anlamadimtiroid demek istedin galiba canım ama paratiroid hormonun az çalışıyor olabilir ırsi olabilir bir çok sebebi var ve ilacı doktorun hemen kesmesi de normal değil aslında gebelik oluşana kadar kullanılmalı bence....
Ay bekle gene bi test yaparsın ama bekle belki gelir regl canimValla canım bilmiyorum ki, ben döngümün 10.günü pik gördüm. Ertesi gün hemen silikleşti. 12 ve 16.gün doktora gittim. Gelişmemiş sonraki ay gel dedi, ondan sonra da üzüldüm ovulasyon testi yapmadımdaha sonra tekrar gelişmişemidir bilmiyorum. Doktor zaten şunu dedi, pco olmanın avantajı da var. Çünkü yumurtalar dönem dönem gelişiyor. Gebelik her an oluşabilir ama bilmiyorum
maalesef ırsi ise ve sizde de görülüyorsa hep çıkar geninizde var çünkü hep ilaç kullanacaksınız gebelik olaşana kadar hatta gebelikte bile kullanmanız gerekebilir...Tiroit canim klavye değiştirmiş 3 ay kullandım bırakırdı annemde de var irsi ordan geliyordur ama neden yükseliyor anlamadim
bende şüphe etmiştim anne ve ablada var diye bende 1,69 çıktı....... yine de gebelik 00000Kızlar merhaba benim tsh değerim biraz yüksek çıkmıştı dahiliye doktoruna göründüm. Ultrason da istedi anti tpo hormonuna da baktı. Gebelik için tsh 2.5 altı olmalı yüksek olursa gebelik oluşmaz yada düşük ihtimal oluşur. Oluşsa da düşük olur dedi. Düşük dozda ilaç başlattı. Sizlerde tsh değerlerinize baktırabilirainiz bilgilendireyim dedim.
Merhaba benimde bu ay 2. Deneme femara ile yarın kontrolüm var bakalım ne durumda yumurtalar, siz kaçıncı günündesiniz ilacın ?Benimde bat 20 Ekim femara ikinci deneme
Tup bebek için sagliklidir kağıdi vericekti yazılı mzali inşallah tiroit engel olmazmaalesef ırsi ise ve sizde de görülüyorsa hep çıkar geninizde var çünkü hep ilaç kullanacaksınız gebelik olaşana kadar hatta gebelikte bile kullanmanız gerekebilir...
Ben adet oldum canım 1 saat önce yerleşme değilmiş hayırlısı olsun bizim umutlar ekime kaldıKuzum benim çok az lekelenmem oldu o sıra ovulasyon testim böyle negatif çıkıyordu lekelenme bittikten 1-2 gün sonra test yap inşallah gebeliktirrr
Gidip hamilelik düşünüyorum kontrol eder misiniz dersen bakar tabii doktor, ben yurtdışında yaşıyorum gittiğimde baktı smear testi deniliyor galiba onu yaptı göğüslerime baktı, folik asit kullanmak gerekiyormuş dedim doktor hayır 4 ay dene olmazsa o zaman veririm dedi. 2. Deneme hiç bir şey bu kadar stres yapma kendineMerhaba kızlar. 31 yaşındayım, bu ay 2.denememiz gebelik için. Bat 1 ekim. Sanki kaç yıldır deniyormuşumda olmuyormuş gibi umutsuzum iki aydır. Sanırım çok stres yapıyorum istemedenincir kürü , arı sütü bal polen karışımı filan kullanıp memnun kalan var mı . Bir de gebelik düşündüğü an gidip ön muayene olan var mı aranızda. Şuan gitsem 1 yıl dolmadan öyle muayene yapamayız der mi devlet hastanesi