- 25 Ağustos 2021
- 368
- 397
- 28
-
- Konu Sahibi golgelericinde
Ben malesef özel laboratuvarda yaptırdım. Fiyat araştırması yapıp en uygununu seçtim 15 gün dediler ama 5 günde çıktı sonuç.Ben de kan pıhtılaşma var mı baktırmak istiyorum doktor söyleyince coraspirin verdi direk ama ben baktırmadan kullanmak istemiyorum devlet hastanesinde ne diyerek yaptırmıştınız acaba
Cevabınız için çok teşekkürler. Ben de öyle düşündüm bir kereden fazla sürerse yerleşme olabilir diye şuan hala o renk geliyor peçeteye akıntı. Çünkü muayene yerinde hiç sızı yokken karnıma doğru hafif sızı var. Ne olursa olsun benimki bi heyecan, Allah ne verirse hayırlısını versin inşallah yerleşmedirYerlesme olmasıda ihtimal tabiki ama bende smear verdiğimde dediğiniz gibi sonradan lekelenmem olmusdu normal bir durummuş 1 kere gelmisdi sadece.
evet luteal faz eksikliğiniz yok ise 14 ila 16 gün sonra adet olursunuz...Merhaba, geç yumurtlayınca adet de gecikiyor mu ? 14 gün sonra olunur derler ya ondan soruyorum.
Çok teşekkür ederimBen malesef özel laboratuvarda yaptırdım. Fiyat araştırması yapıp en uygununu seçtim 15 gün dediler ama 5 günde çıktı sonuç.
Devlette yapmak için araştırma hastanelerine gitmek lazımmış ve 2 düşüğünüz olduğunu söyleyince yapıyorlarmış sanırım. Sonucun çıkması da çok uzun sürüyormuş yoğunluktan.
ya millete bakma sen herkes bisey diyor hamile olanlar bile vurdurmuyor asi nelerine guveniyolar hastanede yatanlarin cogunlugu gebe olanlar hep
aynen oyle herseyin basi saglik gecen ay vuruldum 1. yi gecen hafta pazar gunude 2.yi o sira regliydim kanama bi durdu bi geri basladi bide son gunum yani sol kasik agrim var anlamdim akintida cok erken mi yumurtluyorum acaba diye dusunmedim degilAynen çoğu gebeler hastanede vurulursak hamile kalınca insan aşırı etkilenmez sebeb olmak istemem kaç yıldır olmuyor olası tutar Allah korusun, bende aşılama olursam korunmamak adına olmazdım olacağım ne olursa olsun artık hakkımızda hayırlısı olsun yapacak birşey yok.
aynen oyle herseyin basi saglik gecen ay vuruldum 1. yi gecen hafta pazar gunude 2.yi o sira regliydim kanama bi durdu bi geri basladi bide son gunum yani sol kasik agrim var anlamdim akintida cok erken mi yumurtluyorum acaba diye dusunmedim degil
yani son gunum suan kanama kahverengi oldugundan onu anlayamam neyse az kaldi degerlendircez demistikBelli olmaz o da olabilir akıntı yumurtlma akıntısı mı onu belirlemeniz lazımağrı bazen adet geçince de olabiliyor. Üşütünce özellikle ayaklardan. Erken yumurtlma görmüyorsanız yumurtlma değildir ya
yani son gunum suan kanama kahverengi oldugundan onu anlayamam neyse az kaldi degerlendircez demistik
bende aynı hem yiyorum hem suyunu içiyorum hergün sabah akşam yumurtlama gününe gelince yani çatlama günlerindede havuç suyu içicem ve büyük ihtimal yarına ovu testlerimde geliyo ekimin 4 ünde doktor randevum var doktora kadar hamile kalmış olursam anlık kalp krizi geçirebilirimdevam et tabi 4 tane inciri suda kaynatip iciyordum her gun inciride yerdim bu ay olmazsa yine baslicam kac aydir deniyoruz olmuyor
Canım bende de şeffaf yumurta akı gibi oluyor 12 13 günlerde. Ben o akıntıya görünce değerlendiriyorum. Ama o akıntı yumurtlama öncesimi oluyor yoksa yumurtlama ile birliktemi oluyor. O akıntıyı görünce yumurta kaç günde çatlıyorYumurtlamada akinti fark ediyor canm sefaf akıntı olur
Canım bende de şeffaf yumurta akı gibi oluyor 12 13 günlerde. Ben o akıntıya görünce değerlendiriyorum. Ama o akıntı yumurtlama öncesimi oluyor yoksa yumurtlama ile birliktemi oluyor. O akıntıyı görünce yumurta kaç günde çatlıyorYumurtlamada akinti fark ediyor canm sefaf akıntı olur
hepimzin insallah canim hayirlisi olsun hakkimizdaGüzel sonuçlar alman dileğiyle yeni ay da yeni umutların gerçekleşir inşallah
dur hemen ne krizi felan cok dusunmemeye calis kendini salinca oluyo 2 sindede onu yasadim bende biraktim gibi gecen aya gore sakinim Allah buyuk diyip sessiz sesiz beklerimbende aynı hem yiyorum hem suyunu içiyorum hergün sabah akşam yumurtlama gününe gelince yani çatlama günlerindede havuç suyu içicem ve büyük ihtimal yarına ovu testlerimde geliyo ekimin 4 ünde doktor randevum var doktora kadar hamile kalmış olursam anlık kalp krizi geçirebilirim
bu ayda incir kürü ovu testi havuç kürü flan bakalım böyle şeyler yapınca beklentiye giriyorum ama napiiiimdur hemen ne krizi felan cok dusunmemeye calis kendini salinca oluyo 2 sindede onu yasadim bende biraktim gibi gecen aya gore sakinim Allah buyuk diyip sessiz sesiz beklerim
anliyorum seni bana fayda etti bende o zmanlar akilli tel yoktu boyle arastirmiyordum tvden gordum denedim o ay tuttu havuc suyu icmedim hic incir bile tek basina yetti hakkinda hayirlisi olsun bekleyelim bakalimbu ayda incir kürü ovu testi havuç kürü flan bakalım böyle şeyler yapınca beklentiye giriyorum ama napiiiim
Biz seninle ekmeklee tuuz gibi ayrılamayız bak gör ikimizde bu ay yne tek çizgileri görüp oturucazanliyorum seni bana fayda etti bende o zmanlar akilli tel yoktu boyle arastirmiyordum tvden gordum denedim o ay tuttu havuc suyu icmedim hic incir bile tek basina yetti hakkinda hayirlisi olsun bekleyelim bakalim
Biz seninle ekmeklee tuuz gibi ayrılamayız bak gör ikimizde bu ay yne tek çizgileri görüp oturucaz
geçen sene bu ay hamile kalmıştım umutluyumsesli guldum yaa napalim kasim ayina geceriz bizde bulana kadar
bende genelde hep 3 4 ay deneme sonrasi hamile kalirdim bunda neden olmadi anlamdim ya tam istemiyorum ondan yada kafaya bazi seylrri cok takiyorum ondan aman ne bilim guya gelmiyodum ekim ayini takibe insan duramiyogeçen sene bu ay hamile kalmıştım umutluyumeşimde diyo ekim ayı senin hamile kaldığın ay aslında daha kaba söylüyo ama yazamıyorum ama komik yani bakalım kısmet olana kadar aydan aya geçeriz artık