- 7 Ekim 2011
- 13.907
- 10.710
- 30
- Konu Sahibi golgelericinde
- #6.081
Rica ederim canım benım bu testte korundugum halde bariz belli kırmızı bi kurum cizgisi cıkmıstı o yüzden farklı markayla dene mutlakaTeşekkür ederim cevp verdiğin için
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Rica ederim canım benım bu testte korundugum halde bariz belli kırmızı bi kurum cizgisi cıkmıstı o yüzden farklı markayla dene mutlakaTeşekkür ederim cevp verdiğin için
Kuruma çizgisi olup olmadığını nasıl kesin anlarız onu biliyomusunuzRica ederim canım benım bu testte korundugum halde bariz belli kırmızı bi kurum cizgisi cıkmıstı o yüzden farklı markayla dene mutlaka
Kuruma çizgisi diye birşey yok. Umut tüccarlığı.. 5 dk içinde çıkmadıysa negatif. Çıktı ise pozitif.. Bence sizde 2.ye tekrarlamışsınız ve boş çıkmış. 2. ci ye inanın, unuttup gittiğinize değil..Kuruma çizgisi olup olmadığını nasıl kesin anlarız onu biliyomusunuz
İlk 5-10 dakika içinde çıkmamışsa kuruma çizgisidir.Arkadaşlar bugün sabah uyandım ve gebelik testi yaptım ilk idrarımla yaptığımı uykum olduğu. İçin tek çizgi yin diyerek üzülerek uyumaya gittim uyandıktan sonra baktım renkli olan kadet testte silik şekilde ikinci çizgi var sonra emin olmak için başka test yaptım ama onda hiç bişey çıkmadı ve ilk yaptığım teste arkadaşlar dedilerki kuruma çizgisi dediler bende emin olmakk için kuruma çizgisimi değilmi diye araştırma yaptım su damlatılınca kuruma çizgisi yok oluyormuş eğer gebelik yoksa ama ben su damlattım ve çizgi gitmedi sizce ben hamilemiyim?
Benimde 22 pik 23 çatlama 6 kasım bat. İnş gebelik vardır ikimizde de beklemek çok zor ciddenYa kızlar bu günler geçmiyor gene 22 Ekim de ki tuttuysa 2 Kasım da belli olur herhalde.28 Ekimdeki de 8-9 kasım gibi anca. 1 hafta arayla yumurtladıysam iki yumurtanın tutma olasılığı ne birde ikiz oluyomuş
Evet maaleseff ya napalım elimiz kolumuz baglı beklicez artıkBenimde 22 pik 23 çatlama 6 kasım bat. İnş gebelik vardır ikimizde de beklemek çok zor cidden
Umarım gönlümüzden geçen olurEvet maaleseff ya napalım elimiz kolumuz baglı beklicez artık
İnsallah canım bu ay yürekten isteyen çabalayan her anne adayı anneliğe terfi ederUmarım gönlümüzden geçen olur
Hayırlısıyla kucağına alırsın inşaAllah canım tebrik ederim❤ darısı başımızaKızlaaarr bugün kan verdim değerim 827 çıktı. Hamileyimmm Rabbime binlerce kez şükürler olsun. Rabbim isteyen herkese nasip etsin çok mutluyum çok
Hastanedeyim kuzum kürtaj sonrası enfeksiyon değerlerim arttı, 3 gündür hastanede yatıyorum.A R Y A Selizay Yusra-61 S skulentvera MaviSasa234 ve diğer kızlar nasılsınız durumlar nedir. 10 gündür. Yazamıyorum bakamıyorum buraya çok fazla mesaj birikmiş ne durumdasınız. Umarım güzel haber alanlar olmuştur.
Maalesef canım hsg çektirdiğim ilk aydı olmadı... ama ben çok da iyi değerlendirememiştim açıkçası ama sıkıldım da saldım bu ay acaba ovülasyona geri mi dönsem diyorum şu an reglimin 4. günü hayıt otu aldım adet sonu içeceğim falan biraz da stres yapmadan düşünmeden yapayım diyorum sen nasılsın? Sağlığın nasıl?A R Y A Selizay Yusra-61 S skulentvera MaviSasa234 ve diğer kızlar nasılsınız durumlar nedir. 10 gündür. Yazamıyorum bakamıyorum buraya çok fazla mesaj birikmiş ne durumdasınız. Umarım güzel haber alanlar olmuştur.
aaaaaaaaaaaa nedir bu talihsizlik şanssızlık nazar mı var nedir? çok çok geçmiş olsunHastanedeyim kuzum kürtaj sonrası enfeksiyon değerlerim arttı, 3 gündür hastanede yatıyorum.
Çok teşekkür ederim canım, maalesef çok yıprandım. Sonn güzel olsun inşallahaaaaaaaaaaaa nedir bu talihsizlik şanssızlık nazar mı var nedir? çok çok geçmiş olsun
aynen öyle en azından gebe kalabiliyorsun onu görmüş oldun hem enfeksiyon da bu tip işlemlerde olabilen komplikasyonlar sen moralini yüksek tut tekrar olacak zaten imkansızmış gibi düşünme hiç biraz toparlan olacak gelecek hayırlısıyla sağlıkla...Çok teşekkür ederim canım, maalesef çok yıprandım. Sonn güzel olsun inşallah
Aa çok geçmiş olsun Nasıl oldu ya bu kadar.. Doktor hatası gibi duruyor. KuZum böyle durumlarda rahimde kalıntı kaldığı için ileriki gebelikleri engelleyebiliyormuş. Muhakak hsg olman gerekir.. İnş kısa sürede toparlarsın..Hastanedeyim kuzum kürtaj sonrası enfeksiyon değerlerim arttı, 3 gündür hastanede yatıyorum.
Canım cok gecmis olsun umarım hemen iyileşirsinHastanedeyim kuzum kürtaj sonrası enfeksiyon değerlerim arttı, 3 gündür hastanede yatıyorum.
A R Y A Selizay Yusra-61 S skulentvera MaviSasa234 ve diğer kızlar nasılsınız durumlar nedir. 10 gündür. Yazamıyorum bakamıyorum buraya çok fazla mesaj birikmiş ne durumdasınız. Umarım güzel haber alanlar olmuştur.