- 5 Kasım 2017
- 1.799
- 922
- 39
- Konu Sahibi golgelericinde
- #6.041
Arya adetin bitene kadar üzül ağla stresini at ama ondan sonra tekrar yeni aya hazirla kendini lütfen kuzumRegli mi oldun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Arya adetin bitene kadar üzül ağla stresini at ama ondan sonra tekrar yeni aya hazirla kendini lütfen kuzumRegli mi oldun
Tamamen zarar aylarca hep aldım durdum onlara verdiğim parayla neler yapardım neler artık eşim kızıyo bazen ondan gizli alıyorum çaktırmıyorum tabi sonra farkediyo gülüyo ama bu ay tuttum kendimi almadım. Eğer bi gün hamile kalırsam bi kaç gün keyfimden test yapıp o pozitifleri görmek istiyorum öyle bi fantazim var artıkKızlar günaydın benımde elimdeki gebelik testleri tükendi yenisini sipariş verdim para dayanmıyor bunlara ajdjdjjsbenımm gibi her gün kontrol edenler icin zarar resmen ahdhsj
Tamamen zarar aylarca hep aldım durdum onlara verdiğim parayla neler yapardım neler artık eşim kızıyo bazen ondan gizli alıyorum çaktırmıyorum tabi sonra farkediyo gülüyo ama bu ay tuttum kendimi almadım. Eğer bi gün hamile kalırsam bi kaç gün keyfimden test yapıp o pozitifistiyorum öyle bi fantazim var artıkKızlar günaydın benımde elimdeki gebelik testleri tükendi yenisini sipariş verdim para dayanmıyor bunlara ajdjdjjsbenımm gibi her gün kontrol edenler icin zarar resmen ahdhsj
tekrardan baktırdın mı canım benimde en son 107di sanırım bu ay başında 8e düştü ama doktorum hala haftada yarım dostinex kullanmaya devam etmemi söyledi neden anlamadımbana vermedi gerek yok kendiliğinden düşer dedi ama keşke 12-13 olsa diyordum ben başka ne düşürüyor acaba?
Pazartesi tekrar bu test yapmayı dusunuyorumBetahcg idrara daha yavaş geçtiği için her zaman koyu olmayabiliyor canım
Evet her ayın 28 inde oluyorumadet gününü doğru hesapladıgına emın mısın pekı? Yumurtan catladıktan 14 gün sonra oluyor. Kimisi 17.günde daha net görüyor çizgiyi
Asjdjsjjs aynen bende ya napcaz böyle bilmiyorumTamamen zarar aylarca hep aldım durdum onlara verdiğim parayla neler yapardım neler artık eşim kızıyo bazen ondan gizli alıyorum çaktırmıyorum tabi sonra farkediyo gülüyo ama bu ay tuttum kendimi almadım. Eğer bi gün hamile kalırsam bi kaç gün keyfimden test yapıp o pozitifleri görmek istiyorum öyle bi fantazim var artık
Ayy bende bilmiyorum Allah yardımcımız olsun eczaneyede gidemiyorum artık etrafımdaki her eczaneden gebelik testi almışlığım var tanımışlardır artık beni almaya utanıyorumadetime 4 gün var gecikmem olursa uzaktaki eczaneden test almayı düşünüyorumAsjdjsjjs aynen bende ya napcaz böyle bilmiyorum
baktırdım canım ama doktor ilaç kullanmaya değer bir yükseklik olmadığını söyledi çok fazla süt yapıcı gıdalar tükettiğim için buna bağlı olduğunu söyledi biraz dikkat diyorum bende bir de stres de çok etkiliyormuş 2-3 ay takmasan olur zaten dedi bakalım :)Tamamen zarar aylarca hep aldım durdum onlara verdiğim parayla neler yapardım neler artık eşim kızıyo bazen ondan gizli alıyorum çaktırmıyorum tabi sonra farkediyo gülüyo ama bu ay tuttum kendimi almadım. Eğer bi gün hamile kalırsam bi kaç gün keyfimden test yapıp o pozitifistiyorum öyle bi fantazim var artık
tekrardan baktırdın mı canım benimde en son 107di sanırım bu ay başında 8e düştü ama doktorum hala haftada yarım dostinex kullanmaya devam etmemi söyledi neden anlamadım
Yanlış yazmışım canım benim ploraktin 8 değil 2,8 çıktı neden hala ilaca devam et dedi anlamış değilim. Stresten olduğuna bende eminim seninde inşaAllah yükselmeden seyrinde devam eder Ben hangi gıdalara dikkat etmem gerektiğini sordum gıdayla alakası yok stres kaynaklı olduğunu söylemişti istediğini ye iç dedi her doktor farklı şeyler söylüyo insanın kafası karışıyo vallabaktırdım canım ama doktor ilaç kullanmaya değer bir yükseklik olmadığını söyledi çok fazla süt yapıcı gıdalar tükettiğim için buna bağlı olduğunu söyledi biraz dikkat diyorum bende bir de stres de çok etkiliyormuş 2-3 ay takmasan olur zaten dedi bakalım :)
Ben trendyoldan coklu paket söylüyorum ya daha mantıklı oluyo öyleAyy bende bilmiyorum Allah yardımcımız olsun eczaneyede gidemiyorum artık etrafımdaki her eczaneden gebelik testi almışlığım var tanımışlardır artık beni almaya utanıyorumadetime 4 gün var gecikmem olursa uzaktaki eczaneden test almayı düşünüyorum
Genelde yumurtlamadan sonra 14.gün doğru sonuç verir deniliyo ama 12.gün çıktığıda oluyo. Umudunu kırmak istemem yine de adetine kadar beklemekte fayda var.Kızlar sat 3 ekim bat 31 ekim . Klomen kullandım 3 yumurta gelişmişti. Doktorum 19 Ekim'de kontrole çağırmıştı. Çatlatma iğnesi vermek için. Ama hepsi catladigi için iğne kullanmadım. (Bende kendimde 17 ekimde uzayan akıntıyı görmüştüm muhtemelen 17 ekim yumurtlama 18 Ekim'de çatladı diye düşünüyorum). Bu sabah prodoctor erken gebelik testi yaptım maalesef negatif çıktı. Hala umut varmi yarın regl bekliyorum. Regl lerim genelde düzenli bazen 1 yada 2 gün erken yada geç olabiliyor. Negatif olup sonra pozitif olan oldu mu?
Aynen kesinlikle hem daha da ucuza gelmiş oluyoBen trendyoldan coklu paket söylüyorum ya daha mantıklı oluyo öyle
Haklısın çok teşekkür ederimGenelde yumurtlamadan sonra 14.gün doğru sonuç verir deniliyo ama 12.gün çıktığıda oluyo. Umudunu kırmak istemem yine de adetine kadar beklemekte fayda var.
evet neden devam ediyorsunki büyük ihtimalle kontrol amaçlı galiba bende yiyecek ve içecekler çok fark ettiriyor ama maden suyu incir ve tere kısır falan çok tüketince hemen yükseliyor ama dikkat edince düşüyor o yüzden sanırım hemen süt yapıyor galiba hormonlarım :)Yanlış yazmışım canım benim ploraktin 8 değil 2,8 çıktı neden hala ilaca devam et dedi anlamış değilim. Stresten olduğuna bende eminim seninde inşaAllah yükselmeden seyrinde devam eder Ben hangi gıdalara dikkat etmem gerektiğini sordum gıdayla alakası yok stres kaynaklı olduğunu söylemişti istediğini ye iç dedi her doktor farklı şeyler söylüyo insanın kafası karışıyo valla
Bende arada eşimi yolluyorum jsnsnsnAyy bende bilmiyorum Allah yardımcımız olsun eczaneyede gidemiyorum artık etrafımdaki her eczaneden gebelik testi almışlığım var tanımışlardır artık beni almaya utanıyorumadetime 4 gün var gecikmem olursa uzaktaki eczaneden test almayı düşünüyorum