- 5 Kasım 2017
- 1.799
- 922
- 39
-
- Konu Sahibi golgelericinde
- #6.021
Bende göremedim kuzum ya ama Bir adetini bekle olmadı kan verirsin salı günüYaptım kuzu test, sıkışık değildim gerçi ama
Dayanamadım yapim dedim
Erken gebelik testi
Bişey görünmüyor malesef yine=)
İçini açtığımda sanki hafif görünüyor gibi ama oda bekledi test sonra aklıma geldi açmak =) hemen çıkmadı yani
Bakalım =)Bende göremedim kuzum ya ama Bir adetini bekle olmadı kan verirsin salı günü
Sanki bir sey görüyorummm ben ümitlendirmiyim ama var gibiGebelik var mı acaba
Normal kaset teste varda diğerinde gölge gelmiş tam görünmüyor canım benimGebelik var mı acaba
Tekrar yeniden yapayım ben bir test bir kaç gün daha gecsindeNormal kaset teste varda diğerinde gölge gelmiş tam görünmüyor canım benim
Gözukmuyor bat kaç gün var ?Gebelik var mı acaba
2 gün varken yapmıştım şuan 2 gün gectiGözukmuyor bat kaç gün var ?
Su erken gebelik testini bir daha çekip atsana canımTekrar yeniden yapayım ben bir test bir kaç gün daha gecsinde
Bak böyle filtre yapınca bunda da görünüyor bence direk kan ver canım benim inşallah kanda da pozitif görürsün2 gün varken yapmıştım şuan 2 gün gecti
Aa evt belli olmuş sankiBak böyle filtre yapınca bunda da görünüyor bence direk kan ver canım benim inşallah kanda da pozitif görürsün
Ama erkn gebelik testini adet olacağım gün yapmıştım olsa köyü çıkmaz miydiBak böyle filtre yapınca bunda da görünüyor bence direk kan ver canım benim inşallah kanda da pozitif görürsün
adet gününü doğru hesapladıgına emın mısın pekı? Yumurtan catladıktan 14 gün sonra oluyor. Kimisi 17.günde daha net görüyor çizgiyiAma erkn gebelik testini adet olacağım gün yapmıştım olsa köyü çıkmaz miydi
Insallah cok tesekkur ederimSeni çok iyi anlıyorum insan kaybı bir an önce doldurmak istiyor ama zaten ilk adeti görmen faydana olur. Sonrasında korunmana gerek yok 3 ay falan bekleme bir sıkıntı yoksa boşuna vakit kaybı artık iyi doktorlar beklemeye gerek olmadığını söylüyor ama ilk adet önemli. Hakkında hayırlısı olsun..
Betahcg idrara daha yavaş geçtiği için her zaman koyu olmayabiliyor canımAma erkn gebelik testini adet olacağım gün yapmıştım olsa köyü çıkmaz miydi