- 8 Mart 2020
- 676
- 515
- Konu Sahibi golgelericinde
- #6.001
İnş en kısa sürede atlatırsınız.Verdi, kullandığım halde oldu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnş en kısa sürede atlatırsınız.Verdi, kullandığım halde oldu
Bence artık ertelemeden bir kan verin ona göre hareket edersiniz çünküRegl olmazsam pazar yapayım diyorum ama bakalım =)
Biliyorum negatif görmekten korkuyorsun ama ya kocaman bir pozitif yazarsa canım gidip bence kan verRegl olmazsam pazar yapayım diyorum ama bakalım =)
Kuzu tam 2 sene 2 aydır bilmiyorum kaç kez negatif gördüm =)Biliyorum negatif görmekten korkuyorsun ama ya kocaman bir pozitif yazarsa canım gidip bence kan ver
Bnce bi kaç gün daha bekle cnm mesajlarını okuyorum endişeni tüm mesajlarında fark ettim inşallah en yakın zamanda rabbim yüzünü güldürürGunaydin benim bugun dusukten sonra ki 34. Gunum regl oldum sanıp kahverengi akinti kirmizi değil ama daha değişik bir renk oluyor.. hafif agri sonra yine birsey yok..
Selizay gecmis olsun
Kacinci gunde oldu bunlar..
Bazi gunler korunmadigimiz için de hep bir korku endişe tam olarak regl olsam belki rahatlarım..
İlk iliskiden sonra ki 10. Gun varsa test te cikar mi acaba
Canım çok geçmiş olsun dualarımız seninle inşallah bi an önce iyileşirsin mikrobu attıktan sonra hsg çektir bnce kafanda soru işareti kalmasınMerhaba kızlar, kürtajdan sonra ciddi karın ağrısı şikayeti ile acile başvurdum. Maalesef kanımdaki yüksek mikroptan dolayı hastaneye yatışım yapıldı, her yerime serum taktılar. Doktor neden böyle oldu bilmiyorum diyor. Bu tarz enfeksiyonlar tüplere ve rahme zarar verirmiş öyle okudum, çok keyifsizim bana dua edin lütfen
Kuzum hcg sıfırlandıgını takip etmediysen bakma bence.. Sıfırlanmadı ise silik bile olsa çıkacaktır. Bence regl olmayı bekle.. ya da kan vererek takip yap kimyasal bile olmayabilirGunaydin benim bugun dusukten sonra ki 34. Gunum regl oldum sanıp kahverengi akinti kirmizi değil ama daha değişik bir renk oluyor.. hafif agri sonra yine birsey yok..
Selizay gecmis olsun
Kacinci gunde oldu bunlar..
Bazi gunler korunmadigimiz için de hep bir korku endişe tam olarak regl olsam belki rahatlarım..
İlk iliskiden sonra ki 10. Gun varsa test te cikar mi acaba
Tamam bekliyim bende oyke düşünüyorum da iste soru işaretleri yine tutmussa ihmal edersen düşer mi korkusu..Bnce bi kaç gün daha bekle cnm mesajlarını okuyorum endişeni tüm mesajlarında fark ettim inşallah en yakın zamanda rabbim yüzünü güldürür
Dogru fakat benim dusuk sonrasi kanamam cok uzun surdu 2 haftadan fazla kanama oldukça beta sifirlanirmis diye duydum emin değilim yine deKuzum hcg sıfırlandıgını takip etmediysen bakma bence.. Sıfırlanmadı ise silik bile olsa çıkacaktır. Bence regl olmayı bekle.. ya da kan vererek takip yap kimyasal bile olmayabilir
Yok canım her zaman öyle olmayabiliyor. İlk kanama regl olmuyor. Benim betam çok yüksek olmamasına rağmen uzun sürede sıfırlandı hatta 30 gibi bir değerse 20 gün kadar kaldı diyebilirim. Yine de Şüpheli ilişki varsa test ile koyulaşma ya da direk kan testi ile artış takip etmelisin.Dogru fakat benim dusuk sonrasi kanamam cok uzun surdu 2 haftadan fazla kanama oldukça beta sifirlanirmis diye duydum emin değilim yine de
Evet benim de suan yaşadığım bu tam olarak kan goremesem de bazen camurumsu ve genellikle kahve rengi sadece leke değil fazladan bazen de birsey yok hocbirsey anlayamadım.. asil merak ettiğimse diyelim ki leklenmeler dusukten kaynaklı oyle tahmin ediyorum yeni gebelik oluşmasına engel teşkil eder mi yoksa ilgili değil mi hiçYok canım her zaman öyle olmayabiliyor. İlk kanama regl olmuyor. Benim betam çok yüksek olmamasına rağmen uzun sürede sıfırlandı hatta 30 gibi bir değerse 20 gün kadar kaldı diyebilirim. Yine de Şüpheli ilişki varsa test ile koyulaşma ya da direk kan testi ile artış takip etmelisin.
Bu arada benim ilk reglim 3 gün kahverengi lekelenme gibi 1 gün az kanama sonra yine kahverengi çamur gibi kanama şeklinde olmuştu.
Haklısın bu süreç çok yorucu bir süreç ama ne yapıyoruz heyecanımızı kaybetmiyoruz kuzu.Eğer hala regli olmadıysan yerleşme kanaması olabilir çünkü tam bu zamanlar denk geliyorKuzu tam 2 sene 2 aydır bilmiyorum kaç kez negatif gördüm =)
Artık ondan korkmak değil benimki
Çok ümidim yok, o heyecanım yok
Regl gecikse inan onu bile gebeliğe yoramıcak kadar hayal kırıklığı yasattı bu süreç bana
O yüzden regl geciksin, bende belirtiler yasım
Belki şüphelenimm
Ay olabilir mi diim
Bi ümitle test yapim falan=)
Bekliyorum öyle şimdilik
Ama zaten adet oluyorsan şu an yeni gebelik oluşmaz ki..sen gebelik olmadığına emin olup adet söktürücü masajı yapabilirsin benim onu yaptıktan sonra kanamam kırmızıya dönmüştüEvet benim de suan yaşadığım bu tam olarak kan goremesem de bazen camurumsu ve genellikle kahve rengi sadece leke değil fazladan bazen de birsey yok hocbirsey anlayamadım.. asil merak ettiğimse diyelim ki leklenmeler dusukten kaynaklı oyle tahmin ediyorum yeni gebelik oluşmasına engel teşkil eder mi yoksa ilgili değil mi hiç
Anladim zaten iliski tahmini yumurtlamadan cok sonra olmustu iste bir umut benim ki .. ozaman sadece bekleyeyim ben.. zaman ilac olur belki bana, düşünmek dahi istemiyorum artikAma zaten adet oluyorsan şu an yeni gebelik oluşmaz ki..sen gebelik olmadığına emin olup adet söktürücü masajı yapabilirsin benim onu yaptıktan sonra kanamam kırmızıya dönmüştü
Seni çok iyi anlıyorum insan kaybı bir an önce doldurmak istiyor ama zaten ilk adeti görmen faydana olur. Sonrasında korunmana gerek yok 3 ay falan bekleme bir sıkıntı yoksa boşuna vakit kaybı artık iyi doktorlar beklemeye gerek olmadığını söylüyor ama ilk adet önemli. Hakkında hayırlısı olsun..Anladim zaten iliski tahmini yumurtlamadan cok sonra olmustu iste bir umut benim ki .. ozaman sadece bekleyeyim ben.. zaman ilac olur belki bana, düşünmek dahi istemiyorum artik
Tam tahmini adet zamanım demek ki adeti boyle yaşıyorum bu ay.. geçsin bitsin insallah hemen
Henüz olmadım kuzuHaklısın bu süreç çok yorucu bir süreç ama ne yapıyoruz heyecanımızı kaybetmiyoruz kuzu.Eğer hala regli olmadıysan yerleşme kanaması olabilir çünkü tam bu zamanlar denk geliyor
bana vermedi gerek yok kendiliğinden düşer dedi ama keşke 12-13 olsa diyordum ben başka ne düşürüyor acaba?Prolaktin benimde o değerdeydi ilaçla düşürdü sanirim etki ediyormuş ilac vermediyse stres yapma hemenyükseltir
İlişki sıklığı evet önemli ama rabbim nasip ederse tek ilişki ile bile gebe kalanlar var onun için çok takılma ya valla burası enteresan bir yer sanki kendin test yapacakmışsin gibi insan heyecanlanıyorHenüz olmadım kuzu
İlk idrarı kaçırdım ama bugün yapayım bakalım =)
Bu ay ilişki sıklığımızda azdı sanırım ondanda biraz heyecanım yok olabilir
Yapıcam ama atarım buraya=)
Yaptım kuzu test, sıkışık değildim gerçi amaİlişki sıklığı evet önemli ama rabbim nasip ederse tek ilişki ile bile gebe kalanlar var onun için çok takılma ya valla burası enteresan bir yer sanki kendin test yapacakmışsin gibi insan heyecanlanıyor