Gebeliğe Hazırlık Ekim 2021 itibariyle gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Birde dun regl olacakmışım gibi kasiklarim da agri oldu ve ıslaklığı oldu ama regl olmadan az az leke oluyor

Arkadaslar birseyler yazın sizce umutlanmalimiyim?
Ruyam da bebegim oyle mucizevi ve hemen olmus ki kıyafetleri bile pembeydi.. düşen bebegim de erkek ti ruysmda ki de ..

Ruyam da bebegim oyle mucizevi ve hemen olmus ki kıyafetleri bile pembeydi.. düşen bebegim de erkek ti ruysmda ki de ..
Kuzu bana düşmez yazmak ama etkilendiğin için öyle rüyalar görüyor olabilirsin. Burada kimler kimler ruyada görüp test yaptı.. Çok düşünüp odaklandıgın için zihnin dinlenmiyor. Bence bi süre korunarak bu ruh halini atmalısın. Bir de beta hcg değerin daha sıfırlanmamış olabilir. Ona da baktır istersen.. Sıfırlanmadığı içinde belirti yaşıyot olabilirsin..

çok çok üzüldüm başınız sağ olsun yerine koymaya çalıştığınızı fark ediyorum sanki.... ama biraz daha kafanızı toparlayınca deneseniz sizin için daha iyi olmaz mı? varsa bile siz en ufak şeye çok gerilirsiniz bu anlar aklınıza gelir ayrıca beta vücuttan atılmamış olabilir....

bende bu ay ilk defa hayatımda gebelik testi yaptığımı ve çift çizgi çıktığını gördüm bu fikre katılıyorum zihni çok bunaltmaktan galiba :)

Canım benim, ben de umutluydum bu ay senin için. Nasip ve sağlıklı olsun diyorum. Boşver içini ferah tut. Bak geçen ay pozitif gördüm şuan hastanede kürtaj için bekliyorum. Hayırlısı ve sağlıklısı için dua et

Aslında bu ay ciddi manada umutluydum, sanki o his var gibiydi. Ama biz insanoğlu belki de kafamıza çok yerleştirdiğimiz için bu kadar etkileniyor ve üzülüyoruz. Hayırlısını ve sağlıklısını istiyorum. Rabbim görüyor çabamı, elimden geleni yapıp gerisini Takdiri ilahiye bırakıyorum Rabbim büyük

Ah kuzum bende çatlatma ignesi oldugum ay rüyama girmişti de sabah 5 te yataktan kalkıp yapmıştım şuan seni çok iyi anlıyorum ama üzülme tamam elinde sonunda pozitifi göreceksin

Bende geçen hafta rüyamda bebek emziriyordum göğsümden süt aktığını gördüm sonra korunmayı bıraktık işte ama rüya yani güven olmıyor

Ah kuzum bende çatlatma ignesi oldugum ay rüyama girmişti de sabah 5 te yataktan kalkıp yapmıştım şuan seni çok iyi anlıyorum ama üzülme tamam elinde sonunda pozitifi göreceksin
Artık bilinçaltımıza yerleşmiş olduğu için bu tarz rüyalar görüyoruz, bitmeyen bir ümitle her ay yeniden başlıyoruz ama sonuç hüsran oluyor. Yine de vardır Rabbimin bir bildiği, inşallah en kısa sürede pozitifi görürüz

Üzüldüm .. Bende içimden diyordum test yapsa pozitif olsa ne güzel olur diye, nasip değilmiş demek ki bunda da vardir hikmet .En yakın zamanda pozitif testini görmek nasip olsun burada canım.

Canım eşin kendi için baktırmış mıydı?

İnşallah canım benım inşallah

Ben de çok umutluydum A R Y A takip ediyorum seni.. Kısmet gerçekten.
Ben de bir sonraki ay çatlatma iğnesi olacağım, çatlatma iğnesi ile gebe kalan çok insan gördüm burda ama malesef olmama ihtimali her zaman var.
Selizay ın dediği gibi pozitif görmek evet bu sürecin başı ama ilerde bir sorunla karşılaşmak İnan daha zor, bunu ben de kürtaj olmuş biri olarak söylüyorum.
Geç olsun güç olmasın sözü cuk oturuyor bizim olayımıza, adet olduğum her ay ben de çok üzülüyorum ama sonra beklenti olmadan geçirdiğim üç beş gün bana çok iyi geliyor ve sonra tekrar umut etmeye başlıyorum.
İçimizdeki umut hiç bitmiyor ve bitmeyecek. Gördüğüm okuduğum kadarıyla sende teslimiyet duygusu çok fazla, Allah bir gün mükafatını verecek inşallah

Merhabalar, elendim ben bu ay haber vermek istedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…