- 24 Ağustos 2021
- 1.765
- 1.062
-
- Konu Sahibi golgelericinde
- #5.461
Hım anladım canım geçmiş olsun umarım tez zamanda geçerYok benimki kahverengi çamur gibi.. Klomen kist yapmış... Korktuğum başıma geldi..
Kırmızı ise adet ama açık pembe pedi doldurmicak şekilde bazen yerleşme kanaması diyorlar ama bazen doğru çıkmıyor ben öyle yaşadım ve arkası gelmişti ben femera kullandım aşılama olacaktım ayın18 de bi ağrı hissettim zor yürüdüm eve hatta 19 da kontrolüm vardı aşılama olacaktım öğrendim ki kendiliğinden yumurtam çatlamış aşılama iptal oldu o yüzden düzenli ilişki verdi 1 kasımda test yapcam umarım artık gebelik elde ederim senin öyle kasıksa ağrı hissediyor musun
Merhabalar bende aynı durumu yaşayınca yazmak işyerim ilk aşılamama 2 gün kala kontrole gittim . Yumurtan küçülmüş ya da çatlamış olabilir dedi . Ki ondan 2 gün önce yumurtam gayet iyiydi. Çok üzüldüm ama doktor ilişki önerdi umarım tutar bekliyoruz artıkKırmızı ise adet ama açık pembe pedi doldurmicak şekilde bazen yerleşme kanaması diyorlar ama bazen doğru çıkmıyor ben öyle yaşadım ve arkası gelmişti ben femera kullandım aşılama olacaktım ayın18 de bi ağrı hissettim zor yürüdüm eve hatta 19 da kontrolüm vardı aşılama olacaktım öğrendim ki kendiliğinden yumurtam çatlamış aşılama iptal oldu o yüzden düzenli ilişki verdi 1 kasımda test yapcam umarım artık gebelik elde ederim senin öyle kasıksa ağrı hissediyor musun
Biz eşimle ilk ay düşündüğümüzde gittik. Hiç reddetmedi şükür tahlillerimizi vs yaptırmıştık. Hsg yi de yeni yaptırdım. Ama bencede çocuk sahibi olmaya karar verdikten sonra ilk iş bazı testler yapılmalıErkekler hep ayni galiba. Çok kötüymüş muayenesi sperm örneği vermesi filan. Bizim muayenelerimiz çok zevkli sankiwalla çok doluyum aman şunu yesin bu kür iyiymis die die peşinden koşuyorum. O da iy bundan sıkıldım bunu istemem aman sabret olur işte zamanla. Keşke biz de böyle rahat olsak ya.
Umarım tutar artık ben femera kullanıyordum benimki net şekilde ultrasonda gözüktü çatlamış dedi ilişki önerdi bi gün dolu bi gün boş olacak şekilde 1 kasımda da test yapcam ara ara ağrılarım oluyo benim çatladığı günde hissettim ben o ağrıyı çalışıyordum sağ kasımda çok keskin bi ağrı hissettim ilk defa o kadar keskin bi ağrı hissettim eve zor gittim o ağrıyla yavaş yürüdümMerhabalar bende aynı durumu yaşayınca yazmak işyerim ilk aşılamama 2 gün kala kontrole gittim . Yumurtan küçülmüş ya da çatlamış olabilir dedi . Ki ondan 2 gün önce yumurtam gayet iyiydi. Çok üzüldüm ama doktor ilişki önerdi umarım tutar bekliyoruz artıkAllah isteyen herkese nasip etsin .
Valla çikolata kistini yenen insanlar var ameliyat vs olsun bitkisel olsun sağlıklı beslen araştırmalarını yap canim gebe kalan insanlar var instagramda bi bayan var cocugunu kucagina aldi bile cikolata.kistim ismi sayfasına bi bak istersen canim umut olur belkiZaten son gidişim di bana diyor sen bu çikolata kisti ile yaşamaya mecbursun hicmi umut vermez ben diyorum ki ameliyat oldum bana hala yine kistin var dedi alel acele baktı hemen umutsuz konuşmaya geçti
Ya sabırGitmeyeceğim zaten her gittiğimde bana hep moral bozucu şeyler söyledi bu son du ya ameliyat olalı daha kaç ay oldu bana hemen aha bak yine kistin var dedi ben cokmu büyük dedim hemen muayene yi bitirdi yukarıda yazdığım şeyleri söyledi bu konuyu bence kapat tavsiyem artık falan filan resmen umutsuz vakasin dedi bir nevi
Hayır başka doktora yönlendirdi orada oldum 4 gün hastahane de yattımAmeliyat kendisi mi yaptı? Sanki suçunu örtmeye çalışıyor gibi..
Tamam canım hemen bakıyorum çok teşekkür ederim benim hala umudum var biliyorum olmadı Türkiye de tüp bebek yaptiricam Almanya da yaşıyorumValla çikolata kistini yenen insanlar var ameliyat vs olsun bitkisel olsun sağlıklı beslen araştırmalarını yap canim gebe kalan insanlar var instagramda bi bayan var cocugunu kucagina aldi bile cikolata.kistim ismi sayfasına bi bak istersen canim umut olur belki
Evet bende sinir oldum nasıl olduysa sakinliğini korudum bana bu meseleyi artık kapat diye rahat rahat konuştu normal de çok dobra insanım o an sessizce dinledim ben 1 gün geciksem içimde kıpırtı olurken her duam da tüm evlat isteyenlere dua ederken azıcık belirti yaşasam havalara uçarken bu kadın bana yüzüme baka baka sen ömür boyu yaşayacaksın bu kist ile dedi 4 gün hastahane de inledim ameliyat oldum anlamıyorum bu kadın ne istiyor bendenYa sabır
Doktorlara saygım sonsuz ama bazıları bu şekilde bir tavır gösterebilme cesaretini nerden buluyor kendinde. Sen teşhis koyma ve çözüm üretme merciisin gidip de hiçbir bilimsel gerekçeye dayanmadan %15 oran vermek de nedir?
Malesef bu süreçlerde doktoru doktora teyit ettirme mecburiyetinde kalıyoruz canım sen tez elden başka bir doktora daha görün.
Tebrikler burdan kan testine alalım sizi acilindenAdetime altı gün kala hem erken hemde kaset test yaptım bakar mısınız
TebriklerAdetime altı gün kala hem erken hemde kaset test yaptım bakar mısınız
Sen ne yaptın kuzu öğrenebildin miTebrikler burdan kan testine alalım sizi acilinden
Kuzum ben beklemedeyim adet olmadım ya. Cumartesi günü pede pembe kan gelince adet oldum sandım. Pazar günü kesildi. Hala gelen giden bir şey yokSen ne yaptın kuzu öğrenebildin mi
Hamilesin canım bnceAdetime altı gün kala hem erken hemde kaset test yaptım bakar mısınız
Benimde 6 gün var yarın yapayım bendeAdetime altı gün kala hem erken hemde kaset test yaptım bakar mısınız
Canım senjn yumurtlama ne zaman olduAdetime altı gün kala hem erken hemde kaset test yaptım bakar mısınız