-
- Konu Sahibi golgelericinde
- #5.421
Canım korkma. Sayfada çok gördüm kürtaj olanı bir sıkıntı olmadı kimsede. İlaçlı düşürme önermişlerdi sana olmadı onu yaptırsana. Allah yardımcın olsun canımKızlar adet söktürücü masaj yapsam kendinden hallolur mu acaba. Kürtajdan çok korkuyorum
gebelik de bir mucize değil mi zaten umarım olurMerhabalar. Naçizane bebek düşünen çiftlerin her ikisinin de ilk önce muayenelerini yaptirmasidir. Biz 30umuzda evlendik ben hemen çocuk istiyordum ama eşim bir sene erteledi. Sonra istedik ben tek başıma doktora gittim muayene oldum hiçbir sorun yoktu deneyin gelin dedi uzerinden 8 ay geçti olmadi. ben eşimi doktora gorunmesi için ikna edene kadar çok çektim ve sonuçta kendisinde varikosel çıktı hem de 3. Derece. Sonra ameliyat süreci iyilesme kürler vitaminler derken 5 ay daha geçti hala tik yok. Ben tüp bebek yapalim boşuna zaman gecirmeyelim dedim doktorum rahim filmi çekmek istedi ve t rahimli olduğum ortaya çıktı ki bu düşük riskini çok arttiran bir durummus. Şuan da benim ameliyat olma durumum ortaya çıktı. Velhasil böylece 3 seneyi devirdik tik yok. Bu ay ilk kez geciktim ama sevinemiyorum umudum yok çünkü olursa gerçekten mucize olur.
İlaçlı önermediler bana. Yarın başka bir doktora gidicem bakalım o ne dicekCanım korkma. Sayfada çok gördüm kürtaj olanı bir sıkıntı olmadı kimsede. İlaçlı düşürme önermişlerdi sana olmadı onu yaptırsana. Allah yardımcın olsun canım
Bu zamana kadar eğitimi bebişe tercih eder olmuşsunuzHem hukuk fakültesini bitirdim hem de lise mat öğretmenliğini. Öğretmenlik yapıyorum canım şuan ama o da çok stresli bir meslek.Senin toplamda kaçıncı deneme ayın. 6.ayıma kadar olmazsa ben de yumurta takibi yaptırmaya karar verdim.Şimdi yaptırmak istesem eşim kızacak daha normal olmaması diye
Bir de avakadoyu sormuştun sanırım canım, adetin ilk günleri başlayabilirsin. Zaten normalde de çok faydalı bir besin, narın da iyi geldiğini okudum bir yerde. Zaten nar yumurtaya, avakado hamile bir kadına benziyor:)Canım yumurta çatlaması için o dönemde bol bol havuç yemeyi öneriyor burdaki kızlar. Ovulasyonla pik görünce havuç yersin bu ay bolca. Benim 3.deneme ayımdı olmadı malesef. Daha hiç gebe kalmadım
Erkekler hep ayni galiba. Çok kötüymüş muayenesi sperm örneği vermesi filan. Bizim muayenelerimiz çok zevkli sankiKatılıyorum sana. Bebek olmadığı ay arttıkça streste artıyor zaten. Bence de hem kadın hem erkek en başta muayene olmalı. Gel de bunu eşime anlat
gebelik de bir mucize değil mi zaten umarım olur
Benim de eşim 2 sene istememişti, biz tabi isteyince hemen oluyor zanneden okumuş cahillerden olduğumuz İçin bunun o zaman İçin farkında değildik.
Doktorlar da malesef sürece yayma peşinde bu olayı, ama insanın aklına düşünce bir daha atamıyor aklından.
Benim bir kere gebelik olduğu İçin tüplerde bir şey olduğunu düşünmüyorum aynı şekilde eşimde de. Ama tabi ne olur ne olmaz baktırmak lazım aslında, ben kendime yıl sonuna kadar süre verdim Ocak itibariyle daha da ciddileştireceğim artık.
Canım ben kürtaj oldum bende çok korktum ama adet ağırısıyla aynı benim şiddetlidir adet sancılarım aynı oldum ilkte fitil verdiler bana 2 tane 3 saat bekledim aldılar genel anestezi oldum adet ağrısıyla aynı ilk akşam ağrılı geçti sabah uyandığımda ağrım yok denecek kadar hafiflemiştiKızlar adet söktürücü masaj yapsam kendinden hallolur mu acaba. Kürtajdan çok korkuyorum
Ağrı kesici falan yasak mı oluyorCanım ben kürtaj oldum bende çok korktum ama adet ağırısıyla aynı benim şiddetlidir adet sancılarım aynı oldum ilkte fitil verdiler bana 2 tane 3 saat bekledim aldılar genel anestezi oldum adet ağrısıyla aynı ilk akşam ağrılı geçti sabah uyandığımda ağrım yok denecek kadar hafiflemişti
Hem ağrı kesici hem kan ilacı verildi canım bana ama ağrı kesici paroldu ama iyi geldi bana kürtajdan 1 saat sonra çıktım zatenAğrı kesici falan yasak mı oluyor
Off off, kürtajdan sonra rahim filmi çekildin mi? Yapışıklık vs olabiliyormuşHem ağrı kesici hem kan ilacı verildi canım bana ama ağrı kesici paroldu ama iyi geldi bana kürtajdan 1 saat sonra çıktım zaten
Yok canım . 31 yaşındayım ,geçen kasımda evlendim . Eğitim için bebişi ertelemedim.1 yıl çocuk yapmayalım birlikte vakit geçirelim dedik eşimle. Bizde korunmayı bırakınca hemen olur diye düşünmüştük ama nerdeBu zamana kadar eğitimi bebişe tercih eder olmuşsunuzben de böyle yaptım açıkçası okul yüksek lisans yurt dışı master derken bu yaşa geldik ve hazin bekleme
Umarım hızlı kavuşursunuz
Tamam canım yarın başlarım ona. Youtube'da yumurta kalitesini arttıran yiyeceklere baktım ceviz , badem,fındıkta vardı. Onları da göz ardı etmeBir de avakadoyu sormuştun sanırım canım, adetin ilk günleri başlayabilirsin. Zaten normalde de çok faydalı bir besin, narın da iyi geldiğini okudum bir yerde. Zaten nar yumurtaya, avakado hamile bir kadına benziyor:)
Canım niye stres yapıyorsun kendine ne faydası var . Her şeyin kötüsünü düşünmeOff off, kürtajdan sonra rahim filmi çekildin mi? Yapışıklık vs olabiliyormuş
AA evliliğiniz yeni aslında umarım mutlu haber yakındırYok canım . 31 yaşındayım ,geçen kasımda evlendim . Eğitim için bebişi ertelemedim.1 yıl çocuk yapmayalım birlikte vakit geçirelim dedik eşimle. Bizde korunmayı bırakınca hemen olur diye düşünmüştük ama nerde
Öyle de ne yapayım elimde değilCanım niye stres yapıyorsun kendine ne faydası var . Her şeyin kötüsünü düşünme
Kürtajdan sonra 1 ay spiral vardı bende o yapışıklığı önlüyormuş canım aklında bulunsun doktoruna bi danışırsın bu konuyu da istersen.Off off, kürtajdan sonra rahim filmi çekildin mi? Yapışıklık vs olabiliyormuş
Canım Selizay, ablamda kürtaj oldu 3 sene önce ben yanındaydım refakatçi olarak. Ağrısı olduğu için kolundan arveles yaptılar. Damar yolundan verdikleri için kolu çok ağrımıştı ilaç yayılana kadar.Ağrı kesici falan yasak mı oluyor
Evet canım yemeye çalışıyorum elimden geldiğince. Kış geldi daha çok evdeyiz tabi o yüzden doyuramıyorum kendimi ama sağlıklı beslenmeden şaşmamaya çalışıyorum elimden geldiğince:)Tamam canım yarın başlarım ona. Youtube'da yumurta kalitesini arttıran yiyeceklere baktım ceviz , badem,fındıkta vardı. Onları da göz ardı etme
Mutluyla doktor görsün canımKızlar adet söktürücü masaj yapsam kendinden hallolur mu acaba. Kürtajdan çok korkuyorum