Gebeliğe Hazırlık Ekim 2021 itibariyle gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Allah allah gerçekten mi o zaman bende kesin adet olcam çünkü dün catladı benım dümbelek:KK70: bugünde lekelenme yani hemen 14 gün gecmesi gerek diye biliyodum ben normalde. Kadın vücudu cok gizemlicidden
Aynen 14 gün sonra olmalısın normalde
O doktor daha bakmadan kan almadan beni çok korkutmuştu erken menapoz mu acaba bi bakalım vs vs diye
Uyuyamaz olmuştum
Kan sonuçları çıkınca herşey normal görünüyor dedi
Bi daha da ona gitmedim zaten

Sigortamın kuzumm dogum paketi yapmıştım da 5 ay koruncaksın demişlerdii
Vay be hayat ne tuhaf :/
Bende mayısta dış gebelik geçirdim 3 ay korunma verdi doktor
Korunma süresinin son ayında öyle bi ağrı yaşadım ki gidip test yaptım yumurta pik yapmış ama öyle böyle değil c görünmüyor bile
Korunma bitti bi daha öyle pik göremedim 🥴

Aynen 14 gün sonra olmalısın normalde
O doktor daha bakmadan kan almadan beni çok korkutmuştu erken menapoz mu acaba bi bakalım vs vs diye
Uyuyamaz olmuştum
Kan sonuçları çıkınca herşey normal görünüyor dedi
Bi daha da ona gitmedim zaten
Böyle doktorlara itibar etmemek lazım zaten ya benımde kan sonuclarım normal cıkmıstı haziranda yaptırmıştım. Sadece polikistik oversin dedi bana

Kalp atışı yok, bebek var ama çok küçük gelişmiyor. Doktor büyük ihtimalle kromozom bozukluğu dedi. Böyle olması daha iyi 3 aylık beş aylık olduğunda hasta veya sakat olmasındansa dedi. Üzgünüm çok ama Kabullendim, hayırlısı
Kaç haftalıktın sen kuzum? Baska doktora da göründün mü..

Kızlar ya ben şimdi napcam nasıl bi yol izlicem çatladı yumurtam doktor dedi ultrasonda da gördüm ara ara ağrılarım oluyo ama bana hiç bi vitamin vermedi ne folik asit ne de başka bi şey 4 gün ilişki önerdi sadece
Canım doktorun vermediği şeyde öneride bulunamam tabi ama FOLİK asit kullanabilirsin bence bi sakıncası yok

Ben şeyi anlamadım o zaman adet olcaktım madem ovulasyon testi niye böyle cıktı? O zaman bir güvenilirliği kalmaz gözümde😂😂

Testle alakalı durum değil bu canım seninkinin adet olası vardı belki 😊olabiliyor da sürekli degilse yumurtlama günü adet olanda var yani olursan şaşırma. Doktora gidersin bor kontrol eder seni için rahat eder.

Kalp atışı yok, bebek var ama çok küçük gelişmiyor. Doktor büyük ihtimalle kromozom bozukluğu dedi. Böyle olması daha iyi 3 aylık beş aylık olduğunda hasta veya sakat olmasındansa dedi. Üzgünüm çok ama Kabullendim, hayırlısı
Ah çiçeğim, Rabbim daha güzelini en yakın zamanda nasip etsin inşallah Allah yardımcın olsun

Testle alakalı durum değil bu canım seninkinin adet olası vardı belki 😊olabiliyor da sürekli degilse yumurtlama günü adet olanda var yani olursan şaşırma. Doktora gidersin bor kontrol eder seni için rahat eder.
Yok kuzum ya doktor moktor uğraşmıcam bu 2-3 ay hiç. Kendi haline bırakcam. Adet olursam napıyım bi 50lik ovu testi daha söyleyeceğiz mecbur trendyoldan🤷🏼‍♀️ Önümüzdeki maçlara artık🥲

Ben şeyi anlamadım o zaman adet olcaktım madem ovulasyon testi niye böyle cıktı? O zaman bir güvenilirliği kalmaz gözümde😂😂
Adetlerine 1 kala bile yumurtlama görenler oluyor canım sen ne zaman gordun bilmiyorumda senin büyük ihtimal yumurtlamadan ya da çatlamadan kaynaklı ya da ilişki esnasinda olan bi durumdan kaynaklı kan gelme olmuş olabilir.. iliskiden 3 4 gün sonra yerlesme kanaması olmaz çünkü ama adet olsanda test yapmayı ihmal etme

Bugun adet olmam gerekiyordu henüz olmadım. Birde 26 sini bekleyelim bakalım dun gebelik testi negatifti bisey beklemiyorm ama

X