- 7 Ekim 2011
- 13.907
- 10.710
- 30
- Konu Sahibi golgelericinde
- #5.241
Sigortamın kuzumm dogum paketi yapmıştım da 5 ay koruncaksın demişlerdiiNeyin süresi bitti jannacım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sigortamın kuzumm dogum paketi yapmıştım da 5 ay koruncaksın demişlerdiiNeyin süresi bitti jannacım
Aynen 14 gün sonra olmalısın normaldeAllah allah gerçekten mi o zaman bende kesin adet olcam çünkü dün catladı benım dümbelek bugünde lekelenme yani hemen 14 gün gecmesi gerek diye biliyodum ben normalde. Kadın vücudu cok gizemlicidden
Maalesef kızlar kürtaj olacağım hafta içi. İnşallah sizlerin sağlıklı gebelikleri olurSelizay kuzum gittin mi doktora? Bize mutlu haberler verirsin inşallah
Vay be hayat ne tuhaf :/Sigortamın kuzumm dogum paketi yapmıştım da 5 ay koruncaksın demişlerdii
Ah ya neden pekiMaalesef kızlar kürtaj olacağım hafta içi. İnşallah sizlerin sağlıklı gebelikleri olur
Böyle doktorlara itibar etmemek lazım zaten ya benımde kan sonuclarım normal cıkmıstı haziranda yaptırmıştım. Sadece polikistik oversin dedi banaAynen 14 gün sonra olmalısın normalde
O doktor daha bakmadan kan almadan beni çok korkutmuştu erken menapoz mu acaba bi bakalım vs vs diye
Uyuyamaz olmuştum
Kan sonuçları çıkınca herşey normal görünüyor dedi
Bi daha da ona gitmedim zaten
Hayııır gitmedim ilk hamileliğimi hatırlarsın doktordan çıkamamıştım bunda da gitmiyorum ulan dedim kendi kendime beta bile vermedim daha haahhsjejdjfAnaaam herkes hamile kalmıs bu ay yahu tabii beni beklediniz ondan hep bunlararkanızdan geliyorum inşallaah gittin mi doktora
Neden kürtaj cok üzüldümMaalesef kızlar kürtaj olacağım hafta içi. İnşallah sizlerin sağlıklı gebelikleri olur
Kalp atışı yok, bebek var ama çok küçük gelişmiyor. Doktor büyük ihtimalle kromozom bozukluğu dedi. Böyle olması daha iyi 3 aylık beş aylık olduğunda hasta veya sakat olmasındansa dedi. Üzgünüm çok ama Kabullendim, hayırlısıAh ya neden peki
Kaç haftalıktın sen kuzum? Baska doktora da göründün mü..Kalp atışı yok, bebek var ama çok küçük gelişmiyor. Doktor büyük ihtimalle kromozom bozukluğu dedi. Böyle olması daha iyi 3 aylık beş aylık olduğunda hasta veya sakat olmasındansa dedi. Üzgünüm çok ama Kabullendim, hayırlısı
Canım doktorun vermediği şeyde öneride bulunamam tabi ama FOLİK asit kullanabilirsin bence bi sakıncası yokKızlar ya ben şimdi napcam nasıl bi yol izlicem çatladı yumurtam doktor dedi ultrasonda da gördüm ara ara ağrılarım oluyo ama bana hiç bi vitamin vermedi ne folik asit ne de başka bi şey 4 gün ilişki önerdi sadece
Geçen hafta başka doktora gittim bu hafta başka doktora. Baya inceledi. Normalde 8+4 falan ama bebek boyutu 5 haftalık çıkıyor.Kaç haftalıktın sen kuzum? Baska doktora da göründün mü..
Ben şeyi anlamadım o zaman adet olcaktım madem ovulasyon testi niye böyle cıktı? O zaman bir güvenilirliği kalmaz gözümde
Ah çiçeğim, Rabbim daha güzelini en yakın zamanda nasip etsin inşallah Allah yardımcın olsunKalp atışı yok, bebek var ama çok küçük gelişmiyor. Doktor büyük ihtimalle kromozom bozukluğu dedi. Böyle olması daha iyi 3 aylık beş aylık olduğunda hasta veya sakat olmasındansa dedi. Üzgünüm çok ama Kabullendim, hayırlısı
Amin inşallah canımAh çiçeğim, Rabbim daha güzelini en yakın zamanda nasip etsin inşallah Allah yardımcın olsun
Kıyamam üzüldüm inşallah Allah en kısa zamanda sağlıklı bir gebelik nasip eder kuzumGeçen hafta başka doktora gittim bu hafta başka doktora. Baya inceledi. Normalde 8+4 falan ama bebek boyutu 5 haftalık çıkıyor.
Yok kuzum ya doktor moktor uğraşmıcam bu 2-3 ay hiç. Kendi haline bırakcam. Adet olursam napıyım bi 50lik ovu testi daha söyleyeceğiz mecbur trendyoldan Önümüzdeki maçlara artıkTestle alakalı durum değil bu canım seninkinin adet olası vardı belki olabiliyor da sürekli degilse yumurtlama günü adet olanda var yani olursan şaşırma. Doktora gidersin bor kontrol eder seni için rahat eder.
Nooo bi leke olmadı bende zaten çatlamadan 8 gün sonra pozitifi gördü bu kız değerim 6,79 du rezillik keşke o anlarda olsaydın bi gülerdik
Adetlerine 1 kala bile yumurtlama görenler oluyor canım sen ne zaman gordun bilmiyorumda senin büyük ihtimal yumurtlamadan ya da çatlamadan kaynaklı ya da ilişki esnasinda olan bi durumdan kaynaklı kan gelme olmuş olabilir.. iliskiden 3 4 gün sonra yerlesme kanaması olmaz çünkü ama adet olsanda test yapmayı ihmal etmeBen şeyi anlamadım o zaman adet olcaktım madem ovulasyon testi niye böyle cıktı? O zaman bir güvenilirliği kalmaz gözümde