- 12 Kasım 2010
- 4.424
- 4.106
- Konu Sahibi golgelericinde
- #5.261
Selamlar kızlar
Nasılsınız? Takip edemedim burayı biraz, ben bu ay Kasıma attım
Nasılsınız? Takip edemedim burayı biraz, ben bu ay Kasıma attım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ahahahha şimdi bi sitede baktım da kızın biri resimli atmıi peçetesini rengini falan. Aynı benımkı. Kıza herkes adet olursun demis kız hamile cıkmışNooo bi leke olmadı bende zaten çatlamadan 8 gün sonra pozitifi gördü bu kız değerim 6,79 du rezillik keşke o anlarda olsaydın bi gülerdik
Yok kuzum ya doktor moktor uğraşmıcam bu 2-3 ay hiç. Kendi haline bırakcam. Adet olursam napıyım bi 50lik ovu testi daha söyleyeceğiz mecbur trendyoldan Önümüzdeki maçlara artık
Kuzum üzülme nolur, bak en azından kendiliğinden gebe kalabildiğini gördün. Eminim yeniden Rabbim nasip edecekMaalesef kızlar kürtaj olacağım hafta içi. İnşallah sizlerin sağlıklı gebelikleri olur
Aynen öyle yaSen bilirsin bende olasi birşey olursa diye dedim kuzum doktorlarla da olmuyor onlarsız da
Ah kuzum benim, en kısa sürede sağlıklı bir şekilde bebişini kucağına alırsın inşallahMaalesef kızlar kürtaj olacağım hafta içi. İnşallah sizlerin sağlıklı gebelikleri olur
Canım bizde aralıkta aşılama düşünüyoruz totalde ne kadar tutuyor hiçbir fikrim yok daSen bilirsin bende olasi birşey olursa diye dedim kuzum doktorlarla da olmuyor onlarsız da
@selizaycım bu ilk kaybın mı? Doktorlar 2. Kayıptan sonra genetik teste gönderiyorlar ama benim sana tavsiyem muhakkak genetik teste göndermen olur, ayrıca kendiniz de genetik testleri yaptırın derim.Kalp atışı yok, bebek var ama çok küçük gelişmiyor. Doktor büyük ihtimalle kromozom bozukluğu dedi. Böyle olması daha iyi 3 aylık beş aylık olduğunda hasta veya sakat olmasındansa dedi. Üzgünüm çok ama Kabullendim, hayırlısı
Evet ilk. İlkten sonra genetik yapılmıyormuş sanırım. Yine de doktora danışırım konuyu@selizaycım bu ilk kaybın mı? Doktorlar 2. Kayıptan sonra genetik teste gönderiyorlar ama benim sana tavsiyem muhakkak genetik teste göndermen olur, ayrıca kendiniz de genetik testleri yaptırın derim.
Acı çok taze ama bir an önce bir program çıkarmak gerek, benim doktorum bana eğer sizde bir genetik bozukluk varsa tekrar tekrar aynı şeyleri yaşarsınız demişti. O yüzden yaptırmakta fayda var.
Yapılmıyor diye bir kural yok ama sanırım biraz ısrarcı olmaya bağlı, benim ilk kaybımdı yaptırdım. Sen ısrarcı ol bu konuda.Evet ilk. İlkten sonra genetik yapılmıyormuş sanırım. Yine de doktora danışırım konuyu
Canım bizde aralıkta aşılama düşünüyoruz totalde ne kadar tutuyor hiçbir fikrim yok da
Hmm raporlu olduğu için sanırım canım2 kutu gonalf 450 lik iğne, ovitrelle catlatma iğnesi birde progesteron jel toplamda 780 tl tuttu canim raporlu.
Hee onunki yerleşme kanamasıdır o zaman senin çatlama daha yeni oldu ya yerleşme diye düşünmedim o yüzden çatlama lekesi diye düşündümAhahahha şimdi bi sitede baktım da kızın biri resimli atmıi peçetesini rengini falan. Aynı benımkı. Kıza herkes adet olursun demis kız hamile cıkmış
6,79 da da ögrenmesin be
Evet ama pik oldugunda döllenme olma gibi bi durum olabilir mi ki??Hee onunki yerleşme kanamasıdır o zaman senin çatlama daha yeni oldu ya yerleşme diye düşünmedim o yüzden çatlama lekesi diye düşündüm
Ahahaha ben rahme düşer düşmez yakaladım
Birisi 5000 yazmıştı büyük ihtimal bizde aşilamaya gidicez 2 ay sonraHmm raporlu olduğu için sanırım canım
Normalde daha fazlaymış dimi
Günün geçtiyse baya su içip yapsanda cıkar merak etme. Adet günün gelmediyse sabah ilk idrarla yapmanda fayda varKızlar bu gebelik testini yapmadan önce çişi belli saat tutcak mıyız? Ben direk su içip yapıyorum çişim gelsin diye. Yanlış mı yapıyorum
Bata 2 gün kala su içip erken gebelik testi yaptım negatifti.Kendimi adet olmaya hazırlamıştım moralim bozulmasın diye .Eşim göğsün büyümüş bu ay hamilesin diyip diyip beni umuda soktubat yarın bakalım kısmet artıkGünün geçtiyse baya su içip yapsanda cıkar merak etme. Adet günün gelmediyse sabah ilk idrarla yapmanda fayda var
Hmm raporlu olduğu için sanırım canım
Normalde daha fazlaymış dimi