Gebeliğe Hazırlık Ekim 2021 itibariyle gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Nooo bi leke olmadı bende 😂 zaten çatlamadan 8 gün sonra pozitifi gördü bu kız 😂 değerim 6,79 du rezillik keşke o anlarda olsaydın bi gülerdik 😂😂
Ahahahha şimdi bi sitede baktım da kızın biri resimli atmıi peçetesini rengini falan. Aynı benımkı. Kıza herkes adet olursun demis kız hamile cıkmış🤣🤣🤣

6,79 da da ögrenmesin be😀😀😀

Kalp atışı yok, bebek var ama çok küçük gelişmiyor. Doktor büyük ihtimalle kromozom bozukluğu dedi. Böyle olması daha iyi 3 aylık beş aylık olduğunda hasta veya sakat olmasındansa dedi. Üzgünüm çok ama Kabullendim, hayırlısı
@selizaycım bu ilk kaybın mı? Doktorlar 2. Kayıptan sonra genetik teste gönderiyorlar ama benim sana tavsiyem muhakkak genetik teste göndermen olur, ayrıca kendiniz de genetik testleri yaptırın derim.
Acı çok taze ama bir an önce bir program çıkarmak gerek, benim doktorum bana eğer sizde bir genetik bozukluk varsa tekrar tekrar aynı şeyleri yaşarsınız demişti. O yüzden yaptırmakta fayda var.

@selizaycım bu ilk kaybın mı? Doktorlar 2. Kayıptan sonra genetik teste gönderiyorlar ama benim sana tavsiyem muhakkak genetik teste göndermen olur, ayrıca kendiniz de genetik testleri yaptırın derim.
Acı çok taze ama bir an önce bir program çıkarmak gerek, benim doktorum bana eğer sizde bir genetik bozukluk varsa tekrar tekrar aynı şeyleri yaşarsınız demişti. O yüzden yaptırmakta fayda var.
Evet ilk. İlkten sonra genetik yapılmıyormuş sanırım. Yine de doktora danışırım konuyu

Ahahahha şimdi bi sitede baktım da kızın biri resimli atmıi peçetesini rengini falan. Aynı benımkı. Kıza herkes adet olursun demis kız hamile cıkmış🤣🤣🤣

6,79 da da ögrenmesin be😀😀😀
Hee onunki yerleşme kanamasıdır o zaman 😂 senin çatlama daha yeni oldu ya yerleşme diye düşünmedim o yüzden çatlama lekesi diye düşündüm 🤔
Ahahaha ben rahme düşer düşmez yakaladım🤣😂

Hee onunki yerleşme kanamasıdır o zaman 😂 senin çatlama daha yeni oldu ya yerleşme diye düşünmedim o yüzden çatlama lekesi diye düşündüm 🤔
Ahahaha ben rahme düşer düşmez yakaladım🤣😂
Evet ama pik oldugunda döllenme olma gibi bi durum olabilir mi ki??
Senden korkcak bebek😂😂😂😂😂

Kızlar bu gebelik testini yapmadan önce çişi belli saat tutcak mıyız? Ben direk su içip yapıyorum çişim gelsin diye. Yanlış mı yapıyorum

Günün geçtiyse baya su içip yapsanda cıkar merak etme. Adet günün gelmediyse sabah ilk idrarla yapmanda fayda var
Bata 2 gün kala su içip erken gebelik testi yaptım negatifti.Kendimi adet olmaya hazırlamıştım moralim bozulmasın diye .Eşim göğsün büyümüş bu ay hamilesin diyip diyip beni umuda soktu😂😂😂bat yarın bakalım kısmet artık

X