- 24 Ağustos 2021
- 1.765
- 1.062
- Konu Sahibi golgelericinde
- #5.201
Hı tamam inşallah hepimiz için hayırlısı olur hamilelik haberlerimizi vermeyi nasip etsinBende aşılamaya gerek kalmaz İnşallah kendiliğinden tutmuştur diyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hı tamam inşallah hepimiz için hayırlısı olur hamilelik haberlerimizi vermeyi nasip etsinBende aşılamaya gerek kalmaz İnşallah kendiliğinden tutmuştur diyorum
Oy kuzum benım teşekkür ederimm inşallah hepimizin arkadaşımm burdan hep beraber hamiş topiğine geçelimTırnağın böyle güzelse kendin kim bilir nasıl bebeksin bahtın da guzel olsun inşallah arkadaşımm
Cok Amin inşallah canim ne kadar güzel hic tanımadığın insanlarla 40 yıllık dost gibi oluyoruz burada birbirimize destekciOy kuzum benım teşekkür ederimm inşallah hepimizin arkadaşımm burdan hep beraber hamiş topiğine geçelim
Benim artık hiç umudum kalmadı.sanki hiç olmayacakmış gibi geliyor.bu ayda kist çıktı bir kaç ay bunla uğraşırım artıkHı tamam inşallah hepimiz için hayırlısı olur hamilelik haberlerimizi vermeyi nasip etsin
Öncelikle geçmiş olsun. bende martta 10 haftalık kalp durmasıyla ilaçla düşük yaptım. 11 gün kanamam devam etti. Antibiyotik, rahim kasılmasını sağlayan ilaç var ağrı kesici verdiler. 40 gün ilişki yasakladılar ve en az 3 ay korunma önerdiler. Beta hemen düşmüyor 10 günde bir baktırmıştım 37. Günde falan sıfırlanmıştı benim. Korunmak İstemiyorsanız da en az 1 kez adet görmeyi bekleyin benceBu arada hamilelik çizelgesi nasil siliyor kalbim ağlıyor gordukce
Ben yaptım bugun negatif çıktıBat tarihi 26 sı olup erken gebelik testi yapan var mı yapmaya korkuyorum beklemek ne zor
Beeo diye bir markadan aldım , sabahları aç karnına bı tatlı kaşığı kullandık canimCanım bal polen propolis karışımı hangi marka kullandın. Bi de günde kaç kaşık
Galiba tam olarak öyle oldu, o kadar ugrastigim zamanlar hep hüsran çünküBu ay olmayacak psikolojisine giriyorsun nasıl olsa diye iste en rahat bıraktığın zaman aralıği bebis hemen çıkageliyor
Umarım en kısa zamanda kaybolur nasip bu işler umarım senin duaların tüm anne olmak isteyenlerin duaların kabul olmasını dilerim benimki döllenip döllenmiceği de meşhul inşallah döllenirde artık kavuşmak istiyorumBenim artık hiç umudum kalmadı.sanki hiç olmayacakmış gibi geliyor.bu ayda kist çıktı bir kaç ay bunla uğraşırım artık
Üzmemeye çalış kendini soğan kürü içsene kiste iyi geliyormuş bende çok küçük kist vardı soğan kürü içtim kaybolduBenim artık hiç umudum kalmadı.sanki hiç olmayacakmış gibi geliyor.bu ayda kist çıktı bir kaç ay bunla uğraşırım artık
Yerleşme kanaması olabilir tabi pedi doldurmicak şekilde ise inşallah senin yerleşmedir ya kız benim yumurtam çatlak çatlak geziyom ultrasonda görüldü çatladığı ilişki günleri verdi 1 kasımda gebelik testi yapcam inşallah bu sefer tutar yaKızlar günaydın..
Az önce wc ye gittim benden pembe bir lekelenme gelmis. Neden oldu bu şimdi yumurta çatladı diye mi?
İlişkiden 3 gün sonra yerleşme olur mu ? Ben biraz bilgisizim bu konulardayani ilk korunmasız iliskimiz 20 sinde oldu ayın. Yanı carsamba günü dünde yumurtam catlamıştı. 3-4 gün pik gördüm üstüne dün catladı işte sabahta silince bi kere pembe kan geldi şaşırdım hatta ne alaka dedim cok uyku sersemiydim geri yattım suan gelen giden bir sey yok zatenYerleşme kanaması olabilir tabi pedi doldurmicak şekilde ise inşallah senin yerleşmedir ya kız benim yumurtam çatlak çatlak geziyom ultrasonda görüldü çatladığı ilişki günleri verdi 1 kasımda gebelik testi yapcam inşallah bu sefer tutar ya
Oooy oyyy iki gözümün çiçiği gelmişşşşş iyiyim kuzuuum sen napıyosun valla öyle sigorta yazılarını okuyorum bişey anlamadımK kizkizakiz yakaladımm seniiii napıyosun kızzz
Çok karışık bu sigorta işlerii ya bana sigortacı 3-4 kere falan detaylı anlattı anca anlamıştımOooy oyyy iki gözümün çiçiği gelmişşşşş iyiyim kuzuuum sen napıyosun valla öyle sigorta yazılarını okuyorum bişey anlamadım
Hahahaha korunmayı bıraktığın içinde olabilir bende ilk evlendiğimde bi süre korundum sonra korunmayı bırakınca ara ara lekelenmem olmuştu haberiiin olsuuunÇok karışık bu sigorta işlerii ya bana sigortacı 3-4 kere falan detaylı anlattı anca anlamıştım
Napıyımm yaa süre bitti denedik bir şeyler gene başladı anında saçma sapan belirtiler ay ne komiğim ben ya4 ay ne güzel hiçbir şey yoktu kafa rahattı gene yok lekeymiş bilmem ne uğraşıyoruz
O kadarında ben de bilgisizim ya benim de ilk çocuğum olacak tutarsa ama bakalım 1 hafta bekle bi istersen adet günün yakınsa adet olmazsan test yaparsın ama şunu da ekliyeyim bende çok lekelenme gördüm gecikme yaşayıp negatif i de gördüm stres yapıyorsan yapmaİlişkiden 3 gün sonra yerleşme olur mu ? Ben biraz bilgisizim bu konulardayani ilk korunmasız iliskimiz 20 sinde oldu ayın. Yanı carsamba günü dünde yumurtam catlamıştı. 3-4 gün pik gördüm üstüne dün catladı işte sabahta silince bi kere pembe kan geldi şaşırdım hatta ne alaka dedim cok uyku sersemiydim geri yattım suan gelen giden bir sey yok zaten