Gebeliğe Hazırlık Ekim 2021 itibariyle gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yok kız ne stresi yapcam ben bu ay öylesine basladım yanı tutmasada üzülmem diğer ay tutsa belki daha iyi bile olur benım icin 2-3 kilo daha verirdim belkim suan 58 kiloyumda 54 olsa fena olmazdı hahahah
Hahahaha korunmayı bıraktığın içinde olabilir bende ilk evlendiğimde bi süre korundum sonra korunmayı bırakınca ara ara lekelenmem olmuştu haberiiin olsuuun
Ama ben ilk kez korunmayı bırakmıyorum ki malum haziran topiğinin başlarını çekiyordum hahahahah gerci o zamanda olmustu lekelenmem ama bu kadar cabukta olmamıstı. Sonradan hemen adete cevirmisti hatırlıyosan. Ama benım yumurtam dün çatladııı. Acaba yumurta çatlaması kanaması mıydı ki?

Olabilir kuzum hatırlamam mı aklında dün gibi galesiz ol aman kanarsan kana de bu arada ben bu ay en galesiz ayımdı tutturmuşuz

Bence çatlama dan değil ama tabi herkesin bünyesi farklı kişiden kişiye değişir ben 5 gündür çatlak yumurta ile geziyorum bildiğin ultrason da ekranda da gördüm benim öyle bi şeyim olmadı sadece ara ara ağrılarım oluyo kasıklarımda ama daha öne pembe gelip adete döndü benim

Benımde 2-3 gündür sağ kasığım felaket ağrıyordu. Bugün geçti kasık ağrısı ama şimdide rahmimde bir şeyler oluyomuş gibi hissediyorum değisik bi ağrı var ama kesinlikle adet ağrısı gibi değil. Sanki orda bi operasyon var kıpraşıyo gibi savaş yapıyolar galiba içerde

Olabilir kuzum hatırlamam mı aklında dün gibi galesiz ol aman kanarsan kana de bu arada ben bu ay en galesiz ayımdı tutturmuşuz
Kızlar ya ben şimdi napcam nasıl bi yol izlicem çatladı yumurtam doktor dedi ultrasonda da gördüm ara ara ağrılarım oluyo ama bana hiç bi vitamin vermedi ne folik asit ne de başka bi şey 4 gün ilişki önerdi sadece

Üzmemeye çalış kendini soğan kürü içsene kiste iyi geliyormuş bende çok küçük kist vardı soğan kürü içtim kayboldu
Hayıt tohumu içiyorum oda kisti eritiyor.sogan kürünü daha önce yaptım faydasını da gördüm sadece bir tarafım da 7ve4cm kist vardı soğanla ve hayıt tohumu ile erttim bakım geçmezse yaparım

Ayy hadi insallaah ben şimdi rahmimdeki kıpraşmalardan süphelenip wcye girdim gene pembe kan geldi galiba yarın adet olurum. Niye böyle oldu anlamadım

Belki istediğin oluyordur adet olursan eğer bundan sonra herşey istediğin gibi olacak .
Bazen bir ihtimal adet olblrsin belli olmaz ya da yumurtlaman oldu çatlama olunca olurmuş bilemedim tam ne olblr doktora gidersin eğer kafanda çok soru olacaksa.

Neyin süresi bitti jannacım

Ayy hadi insallaah ben şimdi rahmimdeki kıpraşmalardan süphelenip wcye girdim gene pembe kan geldi galiba yarın adet olurum. Niye böyle oldu anlamadım
Benim geçen sene aralıkta yumurtlama sonrası gün adet oldum bildiğin
Doktor kontrol etti kan verdim herşey normal çıkmıştı
3 gün yoğun kanamam olmuştu

Ben şeyi anlamadım o zaman adet olcaktım madem ovulasyon testi niye böyle cıktı? O zaman bir güvenilirliği kalmaz gözümde

Benim geçen sene aralıkta yumurtlama sonrası gün adet oldum bildiğin
Doktor kontrol etti kan verdim herşey normal çıkmıştı
3 gün yoğun kanamam olmuştu
Allah allah gerçekten mi o zaman bende kesin adet olcam çünkü dün catladı benım dümbelek bugünde lekelenme yani hemen 14 gün gecmesi gerek diye biliyodum ben normalde. Kadın vücudu cok gizemlicidden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…