-
- Konu Sahibi golgelericinde
- #5.041
2.5yil olacak neredeyse1 yıl +4 aydır sen kaç yıldır deniyorsun
Zor bi durum ama elimizden bi şey gelmiyor gerçekten ilk zamanlar ben çok ağladım üzüldüm ama artık nasip diyorum2.5yil olacak neredeyse
canımm bende yazdığını görünce çok sevindim herkese derman oldum ama kendim hala başaramadım bebek işiniYanewmoon10 seni görünce çok sevindim Altın topiklerin kraliçesi Senin açtığın topikte hamile kalmış ama kimyasal yaşamıştım. Artık her ay gebelik bekleyenler topiklerini kim açmış diye bakıyorum, seni hiç göremiyordum
Sorduğun konuyla ilgili bir fikrim yok ama sana bir selam vermek istedim
@larissa123 ay kız sen sorunca gittim allianzla konuştum 16.10.2021 tarihinden sonra bi adet görmem gerekiyomus. Yanı aslında hakkım baslamıs diyebiliriz
- Janna - kuzuş bak sigortalarda şöyle durum var mesela sigorta yenilencek 2 ay var hamile kalsan bu sürede 2 ay kadın doğum ve tahlillerden yararlanamıyosun ama yenilendiği an yararlanmaya devamm
bunu arkadaşım için 2-3 kere sordum teyit ettim o yüzden şimdi hamile kalsan kurtarıyo her türlüüü
allianz arkadaşımın sigortası da
nasılsınız kızlar bu aradaa
kuzu anadolu sigortanın beklemesizdi lari ve ben ondan yaptırdık son adet tarihin sigortadan sonra olcak sadece yani 1 hafta sonra hamile kalabilirsin kapsıyor o zamanYa kızlar bu sigorta olayları nasıl oluyor siz bilgili birilerine benziyor gibisinizyaptırdıktan sonra kaç ay beklememiz gerekiyor hamile kalmak için acaba bana azıcık anlatabilirmisiniz
Tatlım benım yaptırdıgım allianz modüler saglık sigortasına dogum paketi eklettirdim. Ben eski bir allianz müsterisi ve sigortalı calısan oldugum icin rakam biraz daha uygun tutuldu. Ve 5 ay bekleme süresi verdiler. Z zahrada yanlıs hatırlamıyosam onda anadolunun tamamlayıcı sigortası var dogum paketli. Tamamlayıcı olanlar sadece sgk ile anlasması olan özel hastanelerde geçerli. Allianz modüler sağlık sigortası(dogum paketli) cogu özel hastanede geçerli oldugu doğrudan ödeme yöntemi oldugu gibi birde özel muayenesi olan doktorlarda sana fatura keserse sen bunu allianza bildiriyosun sana sonradan ödeme yapıyolar parasını. 2 sene dogum paketini policene ekletmen gerekiyor. Anadolu sigortaya göre 4-5 bin tl daha fazla para ödemiş olacağım fakat doktor seçimim , hastane secimim serbest oldugundan dolayı 4-5 bin tl cokta büyük rakam değil hamilelik ve dogumda bence. Ben totalde 2 sene dogum paketine 8-9 bin tl yatırmıs olacağım(kendi modüler saglık sigortam harici)Ya kızlar bu sigorta olayları nasıl oluyor siz bilgili birilerine benziyor gibisinizyaptırdıktan sonra kaç ay beklememiz gerekiyor hamile kalmak için acaba bana azıcık anlatabilirmisiniz
Bende çocuk istediğimden beri psikolojim bozulduZor bi durum ama elimizden bi şey gelmiyor gerçekten ilk zamanlar ben çok ağladım üzüldüm ama artık nasip diyorum
Kuzu 3. kezdir yumurtluyorum ne düşünüyorsunkuzu anadolu sigortanın beklemesizdi lari ve ben ondan yaptırdık son adet tarihin sigortadan sonra olcak sadece yani 1 hafta sonra hamile kalabilirsin kapsıyor o zamanikili üçlü dörtlü testleri şeker yüklemesi normal sezaryen tüm muayeneler porf doçent fark etmez 3800 ben ödedim 4000 lari ödedii detaylı ultrasonu karşılamıyor sadece
İnşallah kuzum inşallahcanımm bende yazdığını görünce çok sevindim herkese derman oldum ama kendim hala başaramadım bebek işini1-2 ay daha müddet verdim bakalım kendime. uzun zamandır topik açmıyorum çünkü kendi kendime stres yapıyorum diye düşündüm. Bakalım bu ay hayıt macununa başladım inşallah bu topikten gebeler topiğine geçeriz artık
Kistleşmiş olabilir. Klomen tarzı ilaçlar bazen öyle çıkarabiliyor testi. Bata az kaldıysa gebelik belirtisi de olabilir pik çıkması. Ben hcg pozitif görünce lh yapmıştım o da pik çıkmıştıKuzu 3. kezdir yumurtluyorum ne düşünüyorsunSelizay kuzu bu ay klomen kullandım. 3 yumurta oluşmuştu. Ama sonra doktor iğne yapmadı yavaş yavaş çatlasınlar dedi. 1 er hafta ara ile 3. kezdr yumurtlama görüyorum.. sence kist olabilir mi?
Yok kuzum dün denedim. Göğüs ağrısı yaptı bende. Dün acaba mı diye test yaptım negatif çıktı... Doktora gitmek istemiyorum yaKistleşmiş olabilir. Klomen tarzı ilaçlar bazen öyle çıkarabiliyor testi. Bata az kaldıysa gebelik belirtisi de olabilir pik çıkması. Ben hcg pozitif görünce lh yapmıştım o da pik çıkmıştı
instagramda doç dr. mehmet fatih karslı var onu takip edin bence hem polen propolis için hemde kendince MFK yöntemi ile bir çok kişi hamile kalıyor ama dediğini yapacaksınız öyle söylüyor.Ben yine dayanamadım 4 gün kala test yspıp negatifi görüp oturdum yerimde.bu aydan da umudum kalmadı.
Kızlar bal polen propolis karışımı işe yarıyor mu kullandınız mı hiç. Prolaktini arttrıyor mu incir gibi
Aşkım bu pik çılgınlığı boş geçmez bu ayı spermsizlipe rağmen ben söyleyeyim dilim tutulduKuzu 3. kezdir yumurtluyorum ne düşünüyorsunSelizay kuzu bu ay klomen kullandım. 3 yumurta oluşmuştu. Ama sonra doktor iğne yapmadı yavaş yavaş çatlasınlar dedi. 1 er hafta ara ile 3. kezdr yumurtlama görüyorum.. sence kist olabilir mi?
Aşkım bu pik çılgınlığı boş geçmez bu ayı spermsizlipe rağmen ben söyleyeyim dilim tutulduhep bu takviyeleri beklemiş snki vücudun
Aşkım bu pik çılgınlığı boş geçmez bu ayı spermsizlipe rağmen ben söyleyeyim dilim tutulduhep bu takviyeleri beklemiş snki vücudun
Olur bence çünkü ben cumartesi pazar çatlama yaşadım doktor cumadan anladı o zaman catlicani,iliski olmasin dedi. 4 yumurta gördü çünkü. sonra pazartesi gittim yarından itibaren olsun d emişti diğerleri de catlicak faaln diye yine olamdida yumurta sayısına bağlı bence. regl değişmiyor ilkine göre oluyor yani ilk yumurtlamaya göre. Bu gecen aydiHali kuzu klomen ile bu ay 3. Yumurtlama görüşüm.. Sence normal mi Yarın bat günüm.. Gecikmeye sebep olur mu
Ama bu kaset bozuk ya hep çıkıyor 2. bi daha bundan alma laboquick te hiç olmuyordu ondan dedim.Aşko 2.çizgiye cokta takma. Bende öglen test yaptım ilk 5 dk negatif cıkınca attm çekmeceye şimdi bi baktım çizgi çıkmışbizde adetimin bittiği gün korunmamıştık yumurtlama olmamıstır daha diye
Ay yok heves kalmadı ahahah pazartesi regl olmazsam artık alim 10.aydayimda umudumuz kirikBende laboquick kullanıyorum hep canım ama bende hiç kuruma çizgisi yapmadı hep netti sağolsuniki kere böyle kuruma çizgisi normal mi bilemedim erken gebelik testi mi denesen bide
Yokki ÷) hevesle yok bekleyim barışı yine gelir kırmızılar pazartesi bencebence bir predictoru hak ederr
Ben şokBenim 10 gün gecikmem de olmuştu