Gebeliğe Hazırlık Ekim 2021 itibariyle gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
canımm bende yazdığını görünce çok sevindim herkese derman oldum ama kendim hala başaramadım bebek işini 1-2 ay daha müddet verdim bakalım kendime. uzun zamandır topik açmıyorum çünkü kendi kendime stres yapıyorum diye düşündüm. Bakalım bu ay hayıt macununa başladım inşallah bu topikten gebeler topiğine geçeriz artık

@larissa123 ay kız sen sorunca gittim allianzla konuştum 16.10.2021 tarihinden sonra bi adet görmem gerekiyomus. Yanı aslında hakkım baslamıs diyebiliriz

Ya kızlar bu sigorta olayları nasıl oluyor siz bilgili birilerine benziyor gibisiniz yaptırdıktan sonra kaç ay beklememiz gerekiyor hamile kalmak için acaba bana azıcık anlatabilirmisiniz

Ya kızlar bu sigorta olayları nasıl oluyor siz bilgili birilerine benziyor gibisiniz yaptırdıktan sonra kaç ay beklememiz gerekiyor hamile kalmak için acaba bana azıcık anlatabilirmisiniz
kuzu anadolu sigortanın beklemesizdi lari ve ben ondan yaptırdık son adet tarihin sigortadan sonra olcak sadece yani 1 hafta sonra hamile kalabilirsin kapsıyor o zaman ikili üçlü dörtlü testleri şeker yüklemesi normal sezaryen tüm muayeneler porf doçent fark etmez 3800 ben ödedim 4000 lari ödedii detaylı ultrasonu karşılamıyor sadece

Tatlım benım yaptırdıgım allianz modüler saglık sigortasına dogum paketi eklettirdim. Ben eski bir allianz müsterisi ve sigortalı calısan oldugum icin rakam biraz daha uygun tutuldu. Ve 5 ay bekleme süresi verdiler. Z zahrada yanlıs hatırlamıyosam onda anadolunun tamamlayıcı sigortası var dogum paketli. Tamamlayıcı olanlar sadece sgk ile anlasması olan özel hastanelerde geçerli. Allianz modüler sağlık sigortası(dogum paketli) cogu özel hastanede geçerli oldugu doğrudan ödeme yöntemi oldugu gibi birde özel muayenesi olan doktorlarda sana fatura keserse sen bunu allianza bildiriyosun sana sonradan ödeme yapıyolar parasını. 2 sene dogum paketini policene ekletmen gerekiyor. Anadolu sigortaya göre 4-5 bin tl daha fazla para ödemiş olacağım fakat doktor seçimim , hastane secimim serbest oldugundan dolayı 4-5 bin tl cokta büyük rakam değil hamilelik ve dogumda bence. Ben totalde 2 sene dogum paketine 8-9 bin tl yatırmıs olacağım(kendi modüler saglık sigortam harici)

Kuzu 3. kezdir yumurtluyorum ne düşünüyorsun Selizay kuzu bu ay klomen kullandım. 3 yumurta oluşmuştu. Ama sonra doktor iğne yapmadı yavaş yavaş çatlasınlar dedi. 1 er hafta ara ile 3. kezdr yumurtlama görüyorum.. sence kist olabilir mi?

İnşallah kuzum inşallah Hepimize iyi çalışmalar

Kistleşmiş olabilir. Klomen tarzı ilaçlar bazen öyle çıkarabiliyor testi. Bata az kaldıysa gebelik belirtisi de olabilir pik çıkması. Ben hcg pozitif görünce lh yapmıştım o da pik çıkmıştı

Yok kuzum dün denedim. Göğüs ağrısı yaptı bende. Dün acaba mı diye test yaptım negatif çıktı... Doktora gitmek istemiyorum ya Yarın bat günüm.. Kist olunca regl kanında belli oluyor mu? Belli oluyorsa 3. günü gene gideyim

instagramda doç dr. mehmet fatih karslı var onu takip edin bence hem polen propolis için hemde kendince MFK yöntemi ile bir çok kişi hamile kalıyor ama dediğini yapacaksınız öyle söylüyor.

Aşkım bu pik çılgınlığı boş geçmez bu ayı spermsizlipe rağmen ben söyleyeyim dilim tutuldu hep bu takviyeleri beklemiş snki vücudun

Ayy değerlendireceğim tabiki Bu ay kadar düzenli ve istikrarlı ilişki de olmadı.. Bu takviyeler de işe yaramazsa iflah olmam gibi
Aşkım bu pik çılgınlığı boş geçmez bu ayı spermsizlipe rağmen ben söyleyeyim dilim tutuldu hep bu takviyeleri beklemiş snki vücudun

Hali kuzu klomen ile bu ay 3. Yumurtlama görüşüm.. Sence normal mi Yarın bat günüm.. Gecikmeye sebep olur mu
Olur bence çünkü ben cumartesi pazar çatlama yaşadım doktor cumadan anladı o zaman catlicani,iliski olmasin dedi. 4 yumurta gördü çünkü. sonra pazartesi gittim yarından itibaren olsun d emişti diğerleri de catlicak faaln diye yine olamdida yumurta sayısına bağlı bence. regl değişmiyor ilkine göre oluyor yani ilk yumurtlamaya göre. Bu gecen aydi

Ama bu kaset bozuk ya hep çıkıyor 2. bi daha bundan alma laboquick te hiç olmuyordu ondan dedim.

Bende laboquick kullanıyorum hep canım ama bende hiç kuruma çizgisi yapmadı hep netti sağolsun iki kere böyle kuruma çizgisi normal mi bilemedim erken gebelik testi mi denesen bide
Ay yok heves kalmadı ahahah pazartesi regl olmazsam artık alim 10.aydayimda umudumuz kirik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…