• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ekim 2021 itibariyle gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Evet haklısın 🙏🏻 Ama ben mesela prodoctor kullandım predictor ün yan sanayisiymiş eşim almıştı oda ne bilsin 🤣 4 aydır deniyoruz hayalet çizgiyi görünce öyle mutlu olmuştum ki ama beta 0 çıktı 🤣 miratech yapmıştım zaten negatifti o beni hiç yanıltmadı ondan kesin konuşuyorum yoksa istisnalar olabilir 🥰
Haklısın canım oda doğru, bende şu şekilde 2.gündede aynı şekilde belirginleşme oluyorsa hah tamam diyordum, inşallah bu ay güzel bir ay olur sizin için 💞 ☺️ Predictor ben bir kez aldım dedim bir daha bu kadar para vermem intten hangisi uygunsa toplu şekilde onları aldım hep her ay bi kutu kullanıyordum ya çıkarsa diye 😀 pozitifi gördüm bu seferde emin olmak için art arda yapıyordum. Genelde insanlar reglleri geçiyor gayet sakin gidip eczaneden tek test alıp yapıyor oda tak diye koyu çizgi çıkıyor ya, şüpheye yer kalmadan nasıl şaşırıyorum ☺️

Çok doğal doktor canım. Bende baktım biraz yayına sonra işim çıktı izleyemedim. 👍 Biz o aşamaya gelirsek gideriz de geleydik 🙈
İnşaallah canım olurda kalırsam bende mutlaka gidicem. Kadın doğum doktorları sizi asla yonlendirmez diyor bir pernitaloga. Ama mutlaka her hamile 1 defada olsun görünmeli diyor.

İnşAllah canım inşallh.
Biz her yolu deneyelim de olursa Allahtan olur olmazsa naparsan olmaz.
Aslında herşeyin vakti var bu dünyada herkesin dediği olsaydı güllük gülistanlık yer olurdu. İmkansız olmasın er ya da geç olsun Tiniminimavihanim Tiniminimavihanim :KK36:herşey bir tiniminhanım için :KK71:
Kesinlikle öyle belkide bu kadar beklediğimize değecek ve her şeyi unutacağız :anne: Ya ben o küçük tiniminihanımı yer yer bitiririm:KK49: Allahım biliyorsunn çokça Aminn😍

Kesinlikle öyle belkide bu kadar beklediğimize değecek ve her şeyi unutacağız :anne: Ya ben o küçük tiniminihanımı yer yer bitiririm:KK49: Allahım biliyorsunn çokça Aminn😍

Hayaliyle biizii mutlu eden duygu Ya Rab gerçeğinin tadinı da yaşat bende çookça Amin diyorm tüm isteyen herkes için. 💟 🙏🏼

Hayaliyle biizii mutlu eden duygu Ya Rab gerçeğinin tadinı da yaşat bende çookça Amin diyorm tüm isteyen herkes için. 💟 🙏🏼
Gönülden kalpten bir sürü âmin diyorum ben de bekle işlerimizi hayırla sonuçlandır yarabbim bizleri de evlat kokusuyla tatlandır♥️🤲🏻

Haklısın canım oda doğru, bende şu şekilde 2.gündede aynı şekilde belirginleşme oluyorsa hah tamam diyordum, inşallah bu ay güzel bir ay olur sizin için 💞 ☺️ Predictor ben bir kez aldım dedim bir daha bu kadar para vermem intten hangisi uygunsa toplu şekilde onları aldım hep her ay bi kutu kullanıyordum ya çıkarsa diye 😀 pozitifi gördüm bu seferde emin olmak için art arda yapıyordum. Genelde insanlar reglleri geçiyor gayet sakin gidip eczaneden tek test alıp yapıyor oda tak diye koyu çizgi çıkıyor ya, şüpheye yer kalmadan nasıl şaşırıyorum ☺️
Aynen ya gerçekten zaten bende heves falan kalmadı kendimi çok kötü hissediyorum bide olmayacak hissine kapıldım 😓

Aynen ya gerçekten zaten bende heves falan kalmadı kendimi çok kötü hissediyorum bide olmayacak hissine kapıldım 😓
Canım ne zamandır istiyorsun deniyorsun ayrıntılı bilmiyorum durumunu ama benim etrafımda o kadar mucize bebek var ki her türden örnek verebilirim 😊 lütfen umutsuzluğa kapılma doğru zamanı bekliyorsun ve gün geçtikçe o zamana yaklaşıyorsun bunu düşün. Allah gönlüne göre versin inşallah tez vakitte sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin evladını, çaba senden gerisi Allahtan.

Canım ne zamandır istiyorsun deniyorsun ayrıntılı bilmiyorum durumunu ama benim etrafımda o kadar mucize bebek var ki her türden örnek verebilirim 😊 lütfen umutsuzluğa kapılma doğru zamanı bekliyorsun ve gün geçtikçe o zamana yaklaşıyorsun bunu düşün. Allah gönlüne göre versin inşallah tez vakitte sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin evladını, çaba senden gerisi Allahtan.
Bu ay 23 yaşına basacağım 24 ünde ☺️ Tam bir sene oldu evleneli ve 4 aydır deniyoruz . Eylülde bi kaç aksilik yüzünden tam bir değerlendirme olmadı yumurtlamayı kaçırdım 😒 iki ay ovulasyon testi kullandım ama bi sonuç alamadım bu ay yine kullanacağım bakalım . Adetim de düzenlidir hiç şaşmaz bilmiyorum ne zaman gelir benim mucizem ama hayırlısıyla Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın 🙏🏻

Bu ay 23 yaşına basacağım 24 ünde ☺️ Tam bir sene oldu evleneli ve 4 aydır deniyoruz . Eylülde bi kaç aksilik yüzünden tam bir değerlendirme olmadı yumurtlamayı kaçırdım 😒 iki ay ovulasyon testi kullandım ama bi sonuç alamadım bu ay yine kullanacağım bakalım . Adetim de düzenlidir hiç şaşmaz bilmiyorum ne zaman gelir benim mucizem ama hayırlısıyla Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın 🙏🏻
Oo maşallah yeni evli sayılırsınız ve yaşın çok gençmiş canım daha, niye hemen karalar bağladın ☺️ Düzenli ilişkiye rağmen 1 yıl olmazsa soru işaretleri oluşmaya başlasın, sen daha dur bismillah hayırlı zamanda gelecektir inşallah bebeğin. Bu yaşlarının, evliliğinin, enerjinin tadını çıkar. 😊🙏

Oo maşallah yeni evli sayılırsınız ve yaşın çok gençmiş canım daha, niye hemen karalar bağladın ☺️ Düzenli ilişkiye rağmen 1 yıl olmazsa soru işaretleri oluşmaya başlasın, sen daha dur bismillah hayırlı zamanda gelecektir inşallah bebeğin. Bu yaşlarının, evliliğinin, enerjinin tadını çıkar. 😊🙏
Bazen diyorum acaba kilomdan dolayı mı 😒 kendimi 80 sanıyordum 5 kilo daha almışım ya 🤣

Hanimlar bebde 2. Asilama icin tedaviye basladim bu donemde etmem gereken dua ,yapmam gereken bisey var mi onereceginiz lutfen mesaj olarak atin

Yusra-61 Yusra-61 bugün dörtte testi yaptım, sanırım çatladı ama gene de koyuluk epey var t kadar yoğun değil de..
geçmiş aylarda hızlı bir silikleşme görüyordum bu ay birazcık daha farklı testler 🥰

Güzel haberler var mı sen de kuzu?

Eklentiler

• F316E1B6-52CB-4FB7-8D4E-CCDC4EDEA1AA.jpeg
    F316E1B6-52CB-4FB7-8D4E-CCDC4EDEA1AA.jpeg
    110,2 KB · Görüntüleme: 47
yumurtlama gunumun ustunden 6 gun gecti belim agriyo hafif hafif kasik agrim var yumurtlama zmani olacak agrilar bugun var 🙄 reglime 9 gun kaldi regli belirtilerim simdeden basladi galiba kafamda deli sorular 😏 ...

Kızlar adeti benim gibi çok ağrılı geçen var mı? Özellikle adetten 1 gün önce, adetin 1 ve 2. Günü bel ağrısından ölüyorum ya, ilaç içmesem hiç dayanamıyorum. Az önce bi parol aldım, gerçi parol bana çok etki etmiyor. Arveles hemen kesiyor ama o da gebeliğe engel olduğu için içmek istemiyorum. Nasıl baş ediyorsunuz bu ağrılarla, şuan kıvranıyorum resmen
bende ayni oyleyim 3 gun ölür ölür dirilirim.. cok sancili ve pihtili olur adetim .. isirgan otu kullandim bi kac ay once afedersin kanamam camur gibi geldi yumurtalik ve kadin hastaliklarina enfeksiyona kiste cok iyi geliyormus 2 aydir hafif geciyor sukur ben ondan oldu diyorum.. sicak su torbasi agri kesiciler fayda etmiyor 😔

Back