• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ekim 2021 itibariyle gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Esracım genelleme ben 14-15. Gün pik görürdüm ama bu ay arslan pençesi ve çivanperçemi içtim uzadı ve 17.gün pikleşti. Hepimiz test yapıyorsak biran önce pik olmasını istiyoruz sabırsızız. 🤣Çünkü bende öyleyim. Hatta testler mi sıkıntılı dediğim olmuştur.testler aldığım firmalara verip vermişimdir 🤣🤣Testlerde birşey yok bendeydi çünkü kafaya taktım pik gününde olmalıydı ama hiç öyle değil bu işler er geç olsun ama olsun bence hiç olmamasından kötü olamaz bu durum. 👍 Sen hiç sinir olma düzenli aynı saatte yapmaya devam et eminim bulacaksın asla aynı zamanda olmasına filan takılma biliyorsun bizler prolaktin canavarıyız böyle yapmak demek yumrtlamanıza hormonlarımızla oynuyor bu bize eksi dönüyor relaks ol canım 🤗 şu 16.gün ki silikleşmeye takılma kesin idrarda lh azdı :)))
Saol canim ya örnek olarak ekran resmi aldım kalsin bakalim ne zaman gelicek ise yaramayan yumurtlamam 🤣🤣 ay çabuk regl olimda bu ay hastaneyi arim sonumuz ne olcak Allah bilir prolaktin de basa bela valla relaks olali m papatya çaylarımızı içelim bebişim 😁

Yediğimiz şeylerde etkiliyor bazen macun gibi bir kaç yumrta geliştirici özelliği olan bitkiler, arı sütü-Bal-polen- filan.
Baya koyulmuş bencede bugün pik olma ihtimali yüksek :confused: macun hangisi bu arada merak ettim?
⭐️C life macun
⭐️Keçiboynuzu pekmezi
⭐️Arı sütü polen propolis karışımı
⭐️Yumurtlama masajı
⭐️Kherion-q vitamini hiç bu kadar erken gelişmeye başlamamıştı çiçeğim🥰

Saol canim ya örnek olarak ekran resmi aldım kalsin bakalim ne zaman gelicek ise yaramayan yumurtlamam 🤣🤣 ay çabuk regl olimda bu ay hastaneyi arim sonumuz ne olcak Allah bilir prolaktin de basa bela valla relaks olali m papatya çaylarımızı içelim bebişim 😁

Biz uykuya yatalım demeyi de isterdim ama ben orada da rahat durmuyorum :KK70:ya sev ya terk et oldu işimiz. Ben yarın hastaneyi arayacağım ne zaman geleyim siizi özledim dicem :KK70:bakalım ne oluyor. Ama 0 sıfır olana kadar ger yumrta işe yaratmış DenizKoKuLuMm DenizKoKuLuMm arkadaşım doktor için video atmıştı oradaki doktor öyle dedi. En güzel sürprizler tüpe giderken olurmuş bilemezsin olmazsa da tüp seni bekliyor ileri marş biizm durumumuz artık :KK9:

⭐️C life macun
⭐️Keçiboynuzu pekmezi
⭐️Arı sütü polen propolis karışımı
⭐️Yumurtlama masajı
⭐️Kherion-q vitamini hiç bu kadar erken gelişmeye başlamamıştı çiçeğim🥰

Eee bırak da gelişsinler dayamışsın ne varsa :KK200:
Valla ponçiğim bunları kim alsa uçar. Zirvede bırak sen çok fazla gelişirse çatlamaya sıkıntı olur. Gerçi bilirsin neyi ne kadar kullanacağını da. 👍 Şu son yaptığını araştırmıştım kalite için çok iyi diyorlar.

Eee bırak da gelişsinler dayamışsın ne varsa :KK200:
Valla ponçiğim bunları kim alsa uçar. Zirvede bırak sen çok fazla gelişirse çatlamaya sıkıntı olur. Gerçi bilirsin neyi ne kadar kullanacağını da. 👍 Şu son yaptığını araştırmıştım kalite için çok iyi diyorlar.
Ay doğru söylüyorsun çiçeğim bugün itibari ile son veriyorum:dondurma: muhtemelen şu üç günü de değerlendirirm gerisi takdiri ilahi evet kuzucuğum ben de araştırdım bayag iyi diyorlar şans vereyim dedim:KK52: Bu ay inşallah yüzümüz güler hep takipteyim yazılarını 😍

Kızlar selamlar
Benim bat a 6 gün kaldı acayip bi göğüs sızlaması ve kremsi akıntı var geceden beri belirti başlarmı 6 gün kala acaba 😌

Öğle arasiydi kimse yoktu testi verip okula gecmem gerekti beklemedim Perşembe günü testi tekrarlarim ozaman kesinleşir belki😔ya dış gebelik olmasında kendimi kimyasala ikna etmiştim ama bilmiyorum moralim çok bozuldu
Moralinizi bozmayın 2 güne bir kan verin dış gebelik hemen anlaşılan bir şey değil teşhis koymak için de çok erken

Kizlar geçen ay erken yumurtlama oldu 9 gün kaçırmıştım hatta hatırlarsanız bu ay erken balsadim strip test yaptım ama kasete alışığım ben şuan için normal dimi gidişat bisey yok 2 ay clife kullandigim için gerçekten erken yumurtlatiyordu Yusra-61 Yusra-61 A R Y A A R Y A 😁 ve strip kullanan kızlarımız ❤
Strip test sadece 1 kere kullandım, sanki kaset test daha kullanışlı gibi geliyor canım. Şuan normal ilerliyor gibi görünüyor. Yumurtlamayı destekleyecek şeyler tüket.

Canım aslında istisnalarda olabiliyor 😊 Benim 2 hamilelğimdede (biri düşükle sonuçlandı ) sabah erken yaptığım testlerde tabi bir umut atmamıştım akşam baktığımda hayali çizgi çıkmıştı beklemiştim gittikçe belirginleşmeye başlamıştı çizgiler hayali gelirse gerçeğidir geliyor, Allah tüm isteyen ve bekleyenlere hayırlı zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah 😇 🙏 Yakın arkadaşımında aynı şekilde bir kutu test bitirmesine rağmen geç döllenme olmuştu adetleri düzensizdi testlerde bir türlü çıkmadı en son kan vermeye gitti şüpheden kurtulmak için betası 340 çıkmıştı. Böyle yüksek bir değer bile farklı marka testlerde çıkmayınca çıkmadı.
Evet haklısın 🙏🏻 Ama ben mesela prodoctor kullandım predictor ün yan sanayisiymiş eşim almıştı oda ne bilsin 🤣 4 aydır deniyoruz hayalet çizgiyi görünce öyle mutlu olmuştum ki ama beta 0 çıktı 🤣 miratech yapmıştım zaten negatifti o beni hiç yanıltmadı ondan kesin konuşuyorum yoksa istisnalar olabilir 🥰

Ay doğru söylüyorsun çiçeğim bugün itibari ile son veriyorum:dondurma: muhtemelen şu üç günü de değerlendirirm gerisi takdiri ilahi evet kuzucuğum ben de araştırdım bayag iyi diyorlar şans vereyim dedim:KK52: Bu ay inşallah yüzümüz güler hep takipteyim yazılarını 😍

İnşAllah canım inşallh.
Biz her yolu deneyelim de olursa Allahtan olur olmazsa naparsan olmaz.
Aslında herşeyin vakti var bu dünyada herkesin dediği olsaydı güllük gülistanlık yer olurdu. İmkansız olmasın er ya da geç olsun Tiniminimavihanim Tiniminimavihanim :KK36:herşey bir tiniminhanım için :KK71:

Bi de
3. Gün lh 11,46 fsh 5,80 estradiol 37 prolaktin 20 idi
21. Gün lh 13,98 fsh 2,52 estradiol 297,4 prolaktin 24 olmuş

Bunlar ne anlama geliyo kadın doğuma gidebilsem iyi olacaktı 🤦‍♀️
Bu değerlerin regl dönemi olması gereken aralıkla regl dönemi dışında olması gereken aralık farklı diye biliyorum ben. Ona göre değerlendirmek lazım

DenizKoKuLuMm DenizKoKuLuMm mfkyı dinledim hepsi hemen hemen bildiğimiz şeyler ama d vitaminin üstünde çok durdu canım o dikkatimi çekti benim düşüktü ilaç kullandım kaç bilmiyorm ona takıldım ne yalan diyeyim. En yakın zamanda test vericem durumumu merak ediyorum.
Aynen biraz öncede yayın açtı. Surekli söylüyor onu üstüne basa basa. Defalarca söyledi. Ve her hamile kadın mutlaka hamileliği boyunca 1 defa perinatologa görünmeli diyor. 11 14 hafta arası yada 21 24 dedi sanırım. Valla ben bilmediğim çok şeyi bundan öğrendim.surekli takipteyim

Aynen biraz öncede yayın açtı. Surekli söylüyor onu üstüne basa basa. Defalarca söyledi. Ve her hamile kadın mutlaka hamileliği boyunca 1 defa perinatologa görünmeli diyor. 11 14 hafta arası yada 21 24 dedi sanırım. Valla ben bilmediğim çok şeyi bundan öğrendim.surekli takipteyim
Izmire gelecegini soyledi geldigi an takipdeyim oz amna kadar gebelik olmassa bende bir gitmeyi dusunuyorum bu doktora 😊

Çok doğal doktor canım. Bende baktım biraz yayına sonra işim çıktı izleyemedim. 👍 Biz o aşamaya gelirsek gideriz de geleydik 🙈

Back