- 13 Eylül 2021
- 3.277
- 3.908
- 83
- 32
- Konu Sahibi golgelericinde
- #2.841
Iyi mi geliyor ??Depoladım eve vala hergun yarim yiyorum umudumuz avokado
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Iyi mi geliyor ??Depoladım eve vala hergun yarim yiyorum umudumuz avokado
Dua edelim rabbim yüzünü güldürsün bu aynasıl umudum kırılmasın nasııııııııııııl her açtığım program da birisi estetik ameliyat için çocuklarını vermiş birisi sosyal medyada tanıdığı adam için çocuklarını sokağa bırakıp kaçmış birisi toprağa gömmüş..... yani bu kadar basit kolay olabilecek bir şeyi bile yapamıyorum ben milletin attığı şey benim için nimet ya ben hiç aklıma getirmezdim bu zamana kadar ya bu gerçekten çok zor çok acı bir şeymiş ne yapacağımı bilemiyorum hiç
Benimde takvime göre 8 9 herhaldeÇatlamanın Dahalık 8.günü canım.
10 sene oldu yaptırmaz olur muyuz defalarca yapıldı fakat morfoloji bakılmadı hiç herşey miÇok güzel ya inşallah olur canım benimde Perşembe 1 hafta olacak iğne yapilali beklemedeyimCuma gunu gittim canim kuçuk dedi bugun gittim 20 mm olmus catlatma ignesi yaptik sen ne yatin
Yumurtalik uyarıcı kullandınız mı klomen ,letu vb çünkü çok sayida folikul üretimi söz konusu gibi görünüyor sanki birden fazla çatlamış yumurtaniz var gibi yada olası bir gebelik gibi progesteron bir adet yumurta catladiginda 8 ile 10 gibi bir değerlerde olur gebelik oluşunca yükselmeye devam eder dongunuz kaç gün sürüyorCanımm cevap için teşekkürler onu yazmayı unutmuşum
progesteron:
3.gün 0,543
21. Gün 26,12
Ne anlama geliyor peki bu
Pko sanmam düzenli regl görüyorum
Yada birden fazla yumurta catladiginda bu değerlere yükselir birde sanki yeni çatlamaya hazırlanan yumurtaniz var gibi de duruyorYumurtalik uyarıcı kullandınız mı klomen ,letu vb çünkü çok sayida folikul üretimi söz konusu gibi görünüyor sanki birden fazla çatlamış yumurtaniz var gibi yada olası bir gebelik gibi progesteron bir adet yumurta catladiginda 8 ile 10 gibi bir değerlerde olur gebelik oluşunca yükselmeye devam eder dongunuz kaç gün sürüyor
Evet şu sabır işi zor işi ama işte şimdi bunu görüp sonra negatif görmek yada kırmızılari görmek psikolojik olarak bizi kahrediyor inşallah daha net bir şekilde 14 gün çıkar inşallah bu yalancı pozitiflik değildir bebisindir canım benimEvet
Canım ben de öyle düşünüyordum merakıma yenik düştüm, perşembe 14. Gün o gün yaparım hatta regl gelmezse cuma kan veririm demiştim. Bekleyeceğim artık
Alvelesi bilmiyorum ama dolorex prospektüste açık açık gebeliğe engel olabilir yazıyor canım bana kalırsa içme. Ben majezik içerdimBen ilk gün dolorex içmezsem hayatta yataktan kalkamam yine yazın içmeden geçirdiğim adet dönemim olur ama kışın çok ağrılı geçiyor
Evet d vit önemli doktorumda öyle dedi . Fıs fıs vermisti 30 gün boyunca kullan dedi
Benimde takvime göre 8 9 herhalde
D vit bende depo olmuyor hep 5 ya da 20 çıkıyor sürekli kullanacağım galiba şu pandemide de iyi gelir diyorlar ya biz devam edelimBende d vit3 mü neydi damla kullandım işkence gibiydi, sonra doktora onun beni çileden çıkarttığını söyledim ilaç olarak verdi desiferol verdi onu da güneşe çıkmazsan kullan dedi güneş çok görmedim sayılır karadenize kış erken geldi tekrar tahlil yaptırıp kullanmaya devam edeceğim eksik ise vitaminim.
Baş anomalisini nasıl belirlediler? Eğer epey araştırdıysan bizimkini de yorumlar mısın paylaşsamAynen baş anamolisi %70 çıktı. Yok ya bıraktım artık direk tüp bebek kafasındaym. Amirim ile de görüştüm. Ocakta işlemlere başlayacağız. Bende biraz ruhen dinlenmiş olurum.. Sebepsiz olması daha çok yıpratıcı....
amin canım inş senin de rast gitsin :)Aa ben de ekimde kalmisim 30 ekimm hadi bakalim bir sans daha:) umarim gönlünce olur işin rast gitsin :)
aynen :)) biriyle de dalga geçip duuruyo brokoli kafa diye :)Aynen akşamları hergün canlı yayın açıyor ve çok güzel anlatıyor. Aşırı samimi biri. Sanki doktor degilde sıradan bir muhabbet gibi oluyor anlatımı.
Yok canım hiçbişi kullanmadım normal döngüm seyrediyor genellikle 28 sürer geçen ay 26 gündü bu ay 14. Günde yumurtlama pik gördüm 3 gün sürdü sonra çatladı diye düşünmüştüm hiç bilmiyodum bahsettiğin detayları ama gebelik olsa bhcg 1 hafta içinde biraz da olsa yükselmez miydi ki? <0.1 çıkmış yumurtlamadan 7 gün geçtiYumurtalik uyarıcı kullandınız mı klomen ,letu vb çünkü çok sayida folikul üretimi söz konusu gibi görünüyor sanki birden fazla çatlamış yumurtaniz var gibi yada olası bir gebelik gibi progesteron bir adet yumurta catladiginda 8 ile 10 gibi bir değerlerde olur gebelik oluşunca yükselmeye devam eder dongunuz kaç gün sürüyor
Bende şoka gittim bugün, tanesi 3 liraydı. Şok oldum, çok ucuz geldi 7 tane aldımDepoladım eve vala hergun yarim yiyorum umudumuz avokado
Yusra-61 inşallah bu ay olmuştur ama daha erken gibi bence 3 4 gün daha bekle
Valla o brokoli kafa kim ben hala onu çözebilmiş değilim.aynen :)) biriyle de dalga geçip duuruyo brokoli kafa diye :)
Ben 30 tane aldım bugün dalından yeni kopmuş. Komşunun ağacı var o toplamış satıyordu. Herkese 3.5 dan veriyordu sağolsun bana 2 liradan verdiBende şoka gittim bugün, tanesi 3 liraydı. Şok oldum, çok ucuz geldi 7 tane aldım