• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ekim 2021 itibariyle gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
nasıl umudum kırılmasın nasııııııııııııl her açtığım program da birisi estetik ameliyat için çocuklarını vermiş birisi sosyal medyada tanıdığı adam için çocuklarını sokağa bırakıp kaçmış birisi toprağa gömmüş..... yani bu kadar basit kolay olabilecek bir şeyi bile yapamıyorum ben milletin attığı şey benim için nimet ya ben hiç aklıma getirmezdim bu zamana kadar ya bu gerçekten çok zor çok acı bir şeymiş ne yapacağımı bilemiyorum hiç :KK43:
Dua edelim rabbim yüzünü güldürsün bu ay

Canımm cevap için teşekkürler onu yazmayı unutmuşum
progesteron:
3.gün 0,543
21. Gün 26,12
Ne anlama geliyor peki bu👀

Pko sanmam düzenli regl görüyorum 🤷‍♀️
Yumurtalik uyarıcı kullandınız mı klomen ,letu vb çünkü çok sayida folikul üretimi söz konusu gibi görünüyor sanki birden fazla çatlamış yumurtaniz var gibi yada olası bir gebelik gibi progesteron bir adet yumurta catladiginda 8 ile 10 gibi bir değerlerde olur gebelik oluşunca yükselmeye devam eder dongunuz kaç gün sürüyor

Yumurtalik uyarıcı kullandınız mı klomen ,letu vb çünkü çok sayida folikul üretimi söz konusu gibi görünüyor sanki birden fazla çatlamış yumurtaniz var gibi yada olası bir gebelik gibi progesteron bir adet yumurta catladiginda 8 ile 10 gibi bir değerlerde olur gebelik oluşunca yükselmeye devam eder dongunuz kaç gün sürüyor
Yada birden fazla yumurta catladiginda bu değerlere yükselir birde sanki yeni çatlamaya hazırlanan yumurtaniz var gibi de duruyor

Evet

Canım ben de öyle düşünüyordum merakıma yenik düştüm, perşembe 14. Gün o gün yaparım hatta regl gelmezse cuma kan veririm demiştim. Bekleyeceğim artık
Evet şu sabır işi zor işi ama işte şimdi bunu görüp sonra negatif görmek yada kırmızılari görmek psikolojik olarak bizi kahrediyor inşallah daha net bir şekilde 14 gün çıkar inşallah bu yalancı pozitiflik değildir bebisindir canım benim 🤗🤗

Evet d vit önemli doktorumda öyle dedi . Fıs fıs vermisti 30 gün boyunca kullan dedi

Bende d vit3 mü neydi damla kullandım işkence gibiydi, sonra doktora onun beni çileden çıkarttığını söyledim ilaç olarak verdi desiferol verdi onu da güneşe çıkmazsan kullan dedi 😂 güneş çok görmedim sayılır karadenize kış erken geldi tekrar tahlil yaptırıp kullanmaya devam edeceğim eksik ise vitaminim. 👍

Bende d vit3 mü neydi damla kullandım işkence gibiydi, sonra doktora onun beni çileden çıkarttığını söyledim ilaç olarak verdi desiferol verdi onu da güneşe çıkmazsan kullan dedi 😂 güneş çok görmedim sayılır karadenize kış erken geldi tekrar tahlil yaptırıp kullanmaya devam edeceğim eksik ise vitaminim. 👍
D vit bende depo olmuyor hep 5 ya da 20 çıkıyor sürekli kullanacağım galiba şu pandemide de iyi gelir diyorlar ya biz devam edelim 😎

Aynen baş anamolisi %70 çıktı. Yok ya bıraktım artık direk tüp bebek kafasındaym. Amirim ile de görüştüm. Ocakta işlemlere başlayacağız. Bende biraz ruhen dinlenmiş olurum.. Sebepsiz olması daha çok yıpratıcı....
Baş anomalisini nasıl belirlediler? Eğer epey araştırdıysan bizimkini de yorumlar mısın paylaşsam🙏🏻
Morfoloji dışında bir şey mi acaba baş anamolisi?

Yok canım hiçbişi kullanmadım normal döngüm seyrediyor genellikle 28 sürer geçen ay 26 gündü bu ay 14. Günde yumurtlama pik gördüm 3 gün sürdü sonra çatladı diye düşünmüştüm hiç bilmiyodum bahsettiğin detayları ama gebelik olsa bhcg 1 hafta içinde biraz da olsa yükselmez miydi ki? <0.1 çıkmış yumurtlamadan 7 gün geçti 👀

Yusra-61 Yusra-61 inşallah bu ay olmuştur ama daha erken gibi bence 3 4 gün daha bekle

Erken canım haklısın.
Bende çok test var gebelik adet olmadan yapayım diyorm :KK70:o kadar beklersem adetim gelir bir kere nasip olmadı adet gelmeden test yapmak mayıstan beri. Adet olmazsam 3,4 gün sonra yine yaparım kuzum pek önemi yok. :KK51:Battı balık yan gidermiş bende öyle.

Back