- 6 Şubat 2021
- 6.044
- 5.867
- 148
- Konu Sahibi golgelericinde
- #2.821
Depoladım eve vala hergun yarim yiyorum umudumuz avokadoAvokadoyu çatlama görünce kullanmak gerekiyormuş. 1 hafta boyunca yenilmesi gerekiyormuş her gün.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Depoladım eve vala hergun yarim yiyorum umudumuz avokadoAvokadoyu çatlama görünce kullanmak gerekiyormuş. 1 hafta boyunca yenilmesi gerekiyormuş her gün.
Güzel haber sizinle olsunHanimlar bebde 2. Asilama icin tedaviye basladim bu donemde etmem gereken dua ,yapmam gereken bisey var mi onereceginiz lutfen mesaj olarak atin
Yusra-61 bugün dörtte testi yaptım, sanırım çatladı ama gene de koyuluk epey var t kadar yoğun değil de..
geçmiş aylarda hızlı bir silikleşme görüyordum bu ay birazcık daha farklı testler
Güzel haberler var mı sen de kuzu?
Yarın güzel haberini bekliyorumBazen lh dağılması geç olblr tekrarlarsın canım daha silinecektir her ay aynı olmuyor çatlama bazı aylar hep siliniyor bazı aylar azcık da olsa oluyor bende de öyle oldu.
Ben yarın hastaneyi arayacağım ne diyorlar bakalım aşılama için geleceğim rapor için önceden gelmem mi lazım onu soracağım.
Bir gebelik daha yapayım yarın diyorm
Isırgan otunu nasıl kullandınız.bende ayni oyleyim 3 gun ölür ölür dirilirim.. cok sancili ve pihtili olur adetim .. isirgan otu kullandim bi kac ay once afedersin kanamam camur gibi geldi yumurtalik ve kadin hastaliklarina enfeksiyona kiste cok iyi geliyormus 2 aydir hafif geciyor sukur ben ondan oldu diyorum.. sicak su torbasi agri kesiciler fayda etmiyor
kurusunu kaynamis suda demledim oyle ictim adetlerimdeIsırgan otunu nasıl kullandınız.
Yarın güzel haberini bekliyorum
Aynı ya nolsun devamIyiyim sen nasilsin canim napiyosun
Tarif verebilirmisiniz kaç gün içtiniz günde kaç defa. Ne şekilde mesela aç yada tok mukurusunu kaynamis suda demledim oyle ictim adetlerimde
Yumurta kalitesi için avokada ari sütü bal polen tüketim ceviz çiğ badem esiniz keçiboynuzu özü tüketsin sağlıklı beslenin en önemlisi hakkinizda hayırlısı meryem süresini okuyabilirsiniz bol bol ayet-el kursi bideHanimlar bebde 2. Asilama icin tedaviye basladim bu donemde etmem gereken dua ,yapmam gereken bisey var mi onereceginiz lutfen mesaj olarak atin
Aynen baş anamolisi %70 çıktı. Yok ya bıraktım artık direk tüp bebek kafasındaym. Amirim ile de görüştüm. Ocakta işlemlere başlayacağız. Bende biraz ruhen dinlenmiş olurum.. Sebepsiz olması daha çok yıpratıcı....aaaaa anomali mi fazlaymış ayyyy buna üzüldüm hareket hız falan olsa sıkıntı olmaz da baş boyun anomali problemiyse o başka tabi gelmiş geçmiş olsun masraflı olması dışında en iyisi kafan da rahat olur ama bu işler de hiç belli olmuyor bakarsın birden oluverir....
tok karnina icmek iyi ac icince midem agridi 1 gun durdum ertesi gun ictim gunde 1 bazen 2 ictim sabah aksam cok sanciliydim cunku regli zmanimda bitince biraktim kanamam bile degisti ama bayada rahatladimTarif verebilirmisiniz kaç gün içtiniz günde kaç defa. Ne şekilde mesela aç yada tok mu
Tamam teşekkür ederimtok karnina icmek iyi ac icince midem agridi 1 gun durdum ertesi gun ictim gunde 1 bazen 2 ictim sabah aksam cok sanciliydim cunku regli zmanimda bitince biraktim kanamam bile degisti ama bayada rahatladim
Canımm cevap için teşekkürler onu yazmayı unutmuşum21.gun keşke progesteron hormununada bakilsaydi yumurta catladiginda salgılanıp gebelik oluşunca salgilanmaya devam eden oluşmadığı takdirde regl gününe kadar nerdeyse sıfırlanan bir hormondur 21.değerlerinize göre sanki çatlamaya hazırlanan bir yumurtaniz var gibi fakat 3. Gün degerlerinizde Lh biraz yüksek görünüyor acaba pko olabilirmi FSH değeriniz 3. Gün için mükemmel görünüyor hormonlarin doğurganlık amacli tanımlanmasinin yapmak için 3.gun FSH e2 progesteron ve Lh bakılmalı 17.ve 21. Günleri arasi aynen tekrarlanmali 21. Gün özellikle progesteron bakılmalı
Hayır canım kadın doğum asistanı arkadaşa gösterdim anormal bişey görünmüyor dediLh yüksek olunca pco diyolar sana öyle bise dedilermi e2 degeri 3 güne göre iyi ama diğeri için bise diyemiycem ondan pek anlamıyorum kaç olmalı diye
Canım kadın doğumcu istemedi bunları çatlama için bakılmadı aslında tsh ımı kontrol edecekti eşim ben 21. Gün olsun diğerleri de bakılsın elimde bulunsun istedim ama işte kadın doğum doktorum izindeymiş sadece bi asistan arkadaşa baktırdım o normal görünüyor dedi çatlama olmadığını nasıl anladın sen ben onu hiç anlamadım değerin kaç olması gerekiyor kiBenim bildiğim Lh fshdan yüksek olmamalı eğer yüksek ise yumurtanızın çatlamasını engeller. Birde lh değerinize yumrta çatlamış diye mi bakılmış malesef yumurtanız çatlamamış
Pko için oranın 2.5 üstü deniyor ama 1 küsür çıkıyo normal kabul ediliyor sanıyordum regl düzensizliğim de yok ki hiç anlamadım yoktur inşallahCanım benim bildiğim Lh ve hsg değerleri aynı veya birbirine yakın olmalı. Lh , fsh den bu kadar yüksek olmamalı sende pco var sebebi de bu. Diğer değerlerin güzel
Evet aslında bazılarının karşılarında yazıyor ama şimdilik sadece asistana gösterebildimBu değerlerin regl dönemi olması gereken aralıkla regl dönemi dışında olması gereken aralık farklı diye biliyorum ben. Ona göre değerlendirmek lazım
inanıyorum ve diliyorum canımGönül ister ki öyle olsun da neyse canım hayırlısı diyorm
İyi bir progesteron değeri umarım gebelik vardırCanımm cevap için teşekkürler onu yazmayı unutmuşum
progesteron:
3.gün 0,543
21. Gün 26,12
Ne anlama geliyor peki bu
Pko sanmam düzenli regl görüyorum
Evet d vit önemli doktorumda öyle dedi . Fıs fıs vermisti 30 gün boyunca kullan dediDenizKoKuLuMm mfkyı dinledim hepsi hemen hemen bildiğimiz şeyler ama d vitaminin üstünde çok durdu canım o dikkatimi çekti benim düşüktü ilaç kullandım kaç bilmiyorm ona takıldım ne yalan diyeyim. En yakın zamanda test vericem durumumu merak ediyorum.
Canımm gebelik yoktur çünkü bhcg de baktık <0.1 çıktıİyi bir progesteron değeri umarım gebelik vardır
Benimde cok agrili geciyor ama ilk gun rezene cayini hemen yani basimda tutarim doktor dedi zaten sen agrili gruba giriyorsun diye ama magnorm diye bi tablet yazdi bana adetin ilk gunu iciyorum baya toparliyor rahat geciriyorum . Agri kesici kullanmayin diyorlar ya . Kadın olmak istebende ayni oyleyim 3 gun ölür ölür dirilirim.. cok sancili ve pihtili olur adetim .. isirgan otu kullandim bi kac ay once afedersin kanamam camur gibi geldi yumurtalik ve kadin hastaliklarina enfeksiyona kiste cok iyi geliyormus 2 aydir hafif geciyor sukur ben ondan oldu diyorum.. sicak su torbasi agri kesiciler fayda etmiyor