Gebeliğe Hazırlık Ekim 2021 itibariyle gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhabalar ben grubunuzu yeni fark ettim başlık ararken tüp bebekle ilgili bende inşallah Ekim de tüp bebek tedavisine başlıyorum ismim Tülay 33 yaşında 10 senelik evliyim beni de ekler misinz gruba bilgilerinizden faydalanmak isterim çok tşkler şimdiden rabbim hepimizin kucağını hayırlısından doldursun inşallah

Hoşgeldiniz.. Allah yolunuzu açık etsin inşallah.
10 sene olmuş hiç mi bebeğiniz yok? Bilinen bir probleminiz var mı? Merak ettim.

Hoşgeldiniz.. Allah yolunuzu açık etsin inşallah.
10 sene olmuş hiç mi bebeğiniz yok? Bilinen bir probleminiz var mı? Merak ettim.
Hoşbuldm evet 10 sene oldu hiç gebelik oluşmadı eşimin ve kendimin bildiğiniz bütün testlerimiz normal sorunsuz sebebi bilinmiyor en son tahlilimizde morfoloji eşimin %2 çıkmıştı doktor bununla da gebelik olur dedi biz de anlam veremiyoruz sabırla bekledik bugüne dek Allah hepimizin yolunu açık etsin inşallah

Aynen hatta ekip önemliymiş doktordan ziyade.. sperm belirleme ve döllenmeyi embryolog yaptıgı için onunda çok iyi olması lazımmış.. Ama bazı doktorlar önden bazı testlerde uyguluyormuş maliyeti artırıyormuş. Bazıları rahim hazırlamak için bazı uygulamalar yapıyormuş ..Bazı doktorlarda deneme yanılma yapıyormuş.. Okudukça orası da derya deniz.. İşte 3 ay ona hazırlık gibi planladım.. Ben istanbuldayım o kadar çok hastane var ki.. memorial ataşehir de iyiymiş.. medikal park Pendik te bir doktor varmış o da iyiymiş.. Ama oya hanım tüp bebek Türkiye getiren ekipteymiş herkes çok beğendiğin yazmış.. Öyle düşünürsen ek bilgi☺️

Hoşbuldm evet 10 sene oldu hiç gebelik oluşmadı eşimin ve kendimin bildiğiniz bütün testlerimiz normal sorunsuz sebebi bilinmiyor en son tahlilimizde morfoloji eşimin %2 çıkmıştı doktor bununla da gebelik olur dedi biz de anlam veremiyoruz sabırla bekledik bugüne dek Allah hepimizin yolunu açık etsin inşallah

İlk defa mı tüp deneyeceksiniz peki?

Aynen hatta ekip önemliymiş doktordan ziyade.. sperm belirleme ve döllenmeyi embryolog yaptıgı için onunda çok iyi olması lazımmış.. Ama bazı doktorlar önden bazı testlerde uyguluyormuş maliyeti artırıyormuş. Bazıları rahim hazırlamak için bazı uygulamalar yapıyormuş ..Bazı doktorlarda deneme yanılma yapıyormuş.. Okudukça orası da derya deniz.. İşte 3 ay ona hazırlık gibi planladım.. Ben istanbuldayım o kadar çok hastane var ki.. memorial ataşehir de iyiymiş.. medikal park Pendik te bir doktor varmış o da iyiymiş.. Ama oya hanım tüp bebek Türkiye getiren ekipteymiş herkes çok beğendiğin yazmış.. Öyle düşünürsen ek bilgi☺️
Memorial tavsiyelerini ben de duydum belki değerlendirebilirsin✅

Merhaba hoşgeldiniz,
Daha önce morfoloji normal miydi? Varikosel var mı eşinizde ?

Sizin durumunuz nedir peki var mı probleminiz

Bende bir 8 haftalık bir düşük kalbi durdu birde kimyasal oldu 4 yıl oldu yok sebebsiz infertilite diyorlar ne bileyim bir umut bekliyorum aşılama alacağım devlette bu ay önceki aylar birtürlü nasip olmadı nasip inşllah bu ay olur regli bekliyorm. 😏İnşAllah gönlümüze göre olur herşey bekleyenlerdenim gelecekse er geç gelsin evladlarımız sağlıklı sıhhatli 🙏🏼

Kızlar benim bat 2 Ekim di hala olmadım dün bacak ağrısından aglayacaktim bel ağrım yaklaşık 15 gündür var bugün afedersiniz ishal oldum ve hafif kahve rengi leke geldi geçen ay 1 hafta gecikmem olmuştu o yüzden herhangi test yapmadım ve doktora da gitmedim baş dönmeleri yaşadım psikolojik tır dedim zaten benim tansiyon problemim var sürekli esniyorum uykum geliyor akşam geç yatıyorum diyorum yani herseyi başka şeye yorup kendimi avutuyorum velhasıl kelam ne yapicam akıl verin hele bacılar

Kızlar benim bat 2 Ekim di hala olmadım dün bacak ağrısından aglayacaktim bel ağrım yaklaşık 15 gündür var bugün afedersiniz ishal oldum ve hafif kahve rengi leke geldi geçen ay 1 hafta gecikmem olmuştu o yüzden herhangi test yapmadım ve doktora da gitmedim baş dönmeleri yaşadım psikolojik tır dedim zaten benim tansiyon problemim var sürekli esniyorum uykum geliyor akşam geç yatıyorum diyorum yani herseyi başka şeye yorup kendimi avutuyorum velhasıl kelam ne yapicam akıl verin hele bacılar

Test yap canım olmaz mı? En iyi cevap olur.

Kızlar hamileyim 🥰😍🤭
Çok sevindiiimm gözünüz aydıınn 🥰🥰
Aslında kaç defa kafamdan geçirdim ama diyorum durr yapma çok bel ağrım var dün bacaklarim felaket ağrıdı ben hala sabır diyorum Allah'ım bu 6 gün sonra doğum günüm inşallah bu ay hayırlı haberler alırım alırız
İnşallah doğum günü hediyesi gibi gelir size bebişiniz 🤩
Çözümünü bulan varsa bize de söylesin, ben henüz bulmuş değilim 🤣 eşime tüm gömlek ve pantolonlarını ütüleyecem bugün diye söz vermiştim, ama yapamadım. Bu dönemlerde gelip yemeği de ben yapayım, çamaşırı da ben sereyim, çayı da ben getireyim. Koca hem çalışsın hem de gelip iş yapsın güzel iş diyip gülüyor 🤣
Valla hiç sorma ben yemek bile pişiremedim bugün 😂😂 nolcak böyle hiç bilmiyorum
Sabah mi yapsam şimdiki heyecanlandım
Yaaa hemen yap test varsaa

Maaşallah bana da dua et kuzum☺️
Hepiniz dualarimdasiniz canım Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah 😊🤲
Çok sevindiiimm gözünüz aydıınn 🥰🥰

İnşallah doğum günü hediyesi gibi gelir size bebişiniz 🤩

Valla hiç sorma ben yemek bile pişiremedim bugün 😂😂 nolcak böyle hiç bilmiyorum

Yaaa hemen yap test varsaa
Çok teşekkür ederim darısı isteyen herkese inşallah 😊🤲

Bende bir 8 haftalık bir düşük kalbi durdu birde kimyasal oldu 4 yıl oldu yok sebebsiz infertilite diyorlar ne bileyim bir umut bekliyorum aşılama alacağım devlette bu ay önceki aylar birtürlü nasip olmadı nasip inşllah bu ay olur regli bekliyorm. 😏İnşAllah gönlümüze göre olur herşey bekleyenlerdenim gelecekse er geç gelsin evladlarımız sağlıklı sıhhatli 🙏🏼
Amin inşallah Anladm hakknzda hayırlısı neyse o olsn

X