Gebeliğe Hazırlık Ekim 2021 itibariyle gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar merhaba öncelikle Rabbim isteyen herkese annelik nasip etsin inşallah 🤲🏻 geçen ay bir yılın sonunda testim pozitif çıktı ama kimyasal oldu. 13 eylül adet kanamam oldu 18 eylülde bitti. 25 ekim yumurtlama gördüm ve bugün 4 ekim erken gebelik testim pretictör early silik 2. Çizgi var 🥺 yine aynı şey olmaz inşallah bana dua edin.
dualarımız seninlee... inşallah tutunmuştur bebeğin. tüp bebek mi? doğal yolla mı?

yaaa nasıl dayanabiliyorsun ben 1 gün gecikse hemen yapardım herhalde 😂😂
Aslında kaç defa kafamdan geçirdim ama diyorum durr yapma çok bel ağrım var dün bacaklarim felaket ağrıdı ben hala sabır diyorum Allah'ım bu 6 gün sonra doğum günüm inşallah bu ay hayırlı haberler alırım alırız

hsg den sonra genel de gebelik oluyor diyorlar. akşam git bir test versene kan testi.
Kan vermek istemiyorum artık aylardır hormonlar şu bu derken o kadar çok kan verdim ki kollarım ine izi dolu yoruldum 🙈 daha adetime de bi hafta var gebelik testi ile koyulaşmaya takip edip bat günümde gitmeyi düşünüyorum inşallah bu sefer tutunur

Kan vermek istemiyorum artık aylardır hormonlar şu bu derken o kadar çok kan verdim ki kollarım ine izi dolu yoruldum 🙈 daha adetime de bi hafta var gebelik testi ile koyulaşmaya takip edip bat günümde gitmeyi düşünüyorum inşallah bu sefer tutunur
benimde tüp bebek transfer yapılacaktı ama yumurtalarım kendiliğinden büyüdüğü için iptal edildi önümüzdeki aya ertelendi. inşallah doğal yolla tutar diye dua ediyorum. çünkü 25mm olmuştu cumartesi yumurtlarım. cumaetesş de hsg cektirdim.

benimde tüp bebek transfer yapılacaktı ama yumurtalarım kendiliğinden büyüdüğü için iptal edildi önümüzdeki aya ertelendi. inşallah doğal yolla tutar diye dua ediyorum. çünkü 25mm olmuştu cumartesi yumurtlarım. cumaetesş de hsg cektirdim.
Ayy inşallah tutar ya tüplerin açık çıksın hsg sana uğurlu gelsin inşallah.

yaa yazdıklarınıza o kadar güldüm ki çok tatlısınız 😂 aklımızdan bir nebze oluruz gibi bu yolculukta da kocalardan olmasak iyi olcak gibi 😂😂

benimkide çok ağrılı canım yani hayat 1. gün bende duruyor tuvalete bile gitmek istemem yerimden kalkıp dediğin gibi ağrı kesici olmadan aslaa aslaa geçmş bacaklarım bile uyuşuyo benim ağrıdan. arvelesin gebeliğe engel olduguna çook şaşırdım hiç içmiyordum zaten kesmiyor 😂 dexday diye bi ağrı kesici içiyorum ben valla gebeliğe engelmi değilmi bilmiyorum ama içmezsem yaşam koşullarıma karşı çok büyük engeller yaşıyorum 😂 ağrı kesicisiz çözüm bulursan banada haber ver :)

yaaa hayırlı olsuunn çok sevindmmm güzel bi hamilelik süreci geçirirsin umaımmmm
Çözümünü bulan varsa bize de söylesin, ben henüz bulmuş değilim 🤣 eşime tüm gömlek ve pantolonlarını ütüleyecem bugün diye söz vermiştim, ama yapamadım. Bu dönemlerde gelip yemeği de ben yapayım, çamaşırı da ben sereyim, çayı da ben getireyim. Koca hem çalışsın hem de gelip iş yapsın güzel iş diyip gülüyor 🤣

aaaa daha yeni bir bayan doktora gitmiştin sen canım ne ara tüp bebeğe karar verdin eşinin tam olarak neyi var? hareket mi hız mı sayısı mı? hsg çektirdin mi peki? gelmeyeli bir şey kaçırmışım ?
aaaa daha yeni bir bayan doktora gitmiştin sen canım ne ara tüp bebeğe karar verdin eşinin tam olarak neyi var? hareket mi hız mı sayısı mı? hsg çektirdin mi peki? gelmeyeli bir şey kaçırmışım ?
Benim eşimin test sonuçları kötü çıktı. Doktor direk tüp bebek yapın sağlıklı sperm bulabiliriz dedi. O yöne evrildik☺️ Bakalım bindik bi alamete nasıl olacak😊

Bir akademisyen olarak çok iyi biliyorsun ki teknoloji şu an çok gelişmiş bu yüzden umudunuz çok yüksek olsun 🙏🏻
Hayırlı bir bebek en kısa zamanda vesile olsun 🥰🥰
Aynen ben ümitsiz değilim ama artık doğru adrese gitmek gerektiğini düşünüyorum.. Bir sürü yolu var… Ama tüp bebekte gördüğüm doktorların önden öngörüsü olup olmadığı önemli hale geliyor 🙄

X