• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

EKİM 2020 Dondurulmuş Embriyo Transferi Olacaklar

Zaten ikizlerde 2li 3lü testlerin doğruluk payı da azmış öyle okudum bazı topiklerde. Renkli ultrasona kaç aylıkken giriliyor? Kesinlikle tamam ben hamileyim herşey yolunda cinsiyeti nedir acaba yada mobilya kıyafet falan bakayım laylaylom kafasına giremiyorum ya. Resmen kontrole gün sayıyorum gideyim dr herşey yolunda desin. Acaba ne zaman bu kafadan çıkarım ya. İşte olunca zaman illa geçiyor ama evde olunca özellikle eşim de 24saat nöbette olunca bu düşüncelerden resmen başıma ağrılar giriyor ya
Canım ben o testlerin hiçbirini yaptırmadım yok ikili yok beşli bilmem ne. Doktorum 8. Haftada bana bir soru sordu bebeklerde sorun çıkarsa aldırmayı düşünüyor musunuz diye hayır dedim tamam o zaman ayrıntılı usg dışında hepsini devre dışı bırakıyorum. Çünkü anne karnında bunun bir çözümü yok. Eğer devam edeceksen bu kadar teste gerek yok. Ayrıntılı usg ye girersin Allah korusun bir terslik varsa en azından doğum sonrası hazırlıklı olursun dedi. 20 ile 24. Haftalar arasında usg. En ideali 21. Hafta bitimi ben 19 bitince gitmiştim doktor kızımın pozisyondan dolayı ekosunu çekememişti iki hafta sonra gel tekrar bakalım hem bu hafta çok erken oldu o zaman daha iyi olur demişti. İnan bizde pandemim yüzünden bayağı geç her şeyi aldık. Sadece şubat ta e bebek indirim günleri var onları kaçırmayın derim. Biberon, bebek arabası biz o dönem almıştık.

Back
X