- 12 Mart 2019
- 15.099
- 34.510
- 598
- Konu Sahibi karamel Latte
- #14.481
Olmuyo isteBen daha kese bile görmedimsen artık stres yapmamalısın. Bırak biz streslenelim sen rahat ol biraz ya hu
![]()

Neyse sali gunu belli olucak☺
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Olmuyo isteBen daha kese bile görmedimsen artık stres yapmamalısın. Bırak biz streslenelim sen rahat ol biraz ya hu
![]()
Bence portatif ultrason alalım her birimiz. Böyle 9 ay geçmezOlmuyo istekeseyi gorduk yolk kesesi olusmus onu gorduk 2 hafta sonra gel diyo ne demek 2 hafta dile kolay o insanlari boyle strese sokmaya degermi ne cektim bu bir haftada.
Kesinlikle olabilirBence portatif ultrason alalım her birimiz. Böyle 9 ay geçmez![]()
Sen bence belirtisiz bitirecek sin hamileliğiBende ediyorum inanilir gibi degil
Insallah benimde oyle olur ya
Bugün 15.günü çatlatma iğnesinin Buda testim yine silik ikinci çizgi görülür şekilde çıktı koyulaşma yok ama çıktı sizce ne olabilirArkadaş arıyordur yanına
Valla hee daha biz gormedik keseydi yokk su saçtıBen daha kese bile görmedimsen artık stres yapmamalısın. Bırak biz streslenelim sen rahat ol biraz ya hu
![]()
Bugün 15.günü çatlatma iğnesinin Buda testim yine silik ikinci çizgi görülür şekilde çıktı koyulaşma yok ama çıktı sizce ne olabilirBence bugün kan verin![]()
Bugün 15.günü çatlatma iğnesinin Buda testim yine silik ikinci çizgi görülür şekilde çıktı koyulaşma yok ama çıktı sizce ne olabilir
Koyulaşma hemen olmuyor kuzum. Çıkmış bence ama sabırla beklemek lazım. Test günün ne zamanBugün 15.günü çatlatma iğnesinin Buda testim yine silik ikinci çizgi görülür şekilde çıktı koyulaşma yok ama çıktı sizce ne olabilir
En iyisi kan verin. Sürekli idrar testi yapmaktansa 1 defa kan verin içiniz rahat etsin.Bugün 15.günü çatlatma iğnesinin Buda testim yine silik ikinci çizgi görülür şekilde çıktı koyulaşma yok ama çıktı sizce ne olabilir
Vahh vahh neler cektin acabaOlmuyo istekeseyi gorduk yolk kesesi olusmus onu gorduk 2 hafta sonra gel diyo ne demek 2 hafta dile kolay o insanlari boyle strese sokmaya degermi ne cektim bu bir haftada.
Oh agzindan bal damliyoSen bence belirtisiz bitirecek sin hamileliği![]()
İnsaAllah kuzum benim içime güzel şeyler doğuyor valla bu sefer olduOh agzindan bal damliyoinsallah rabbim yasatir bu guzel duyguyu
Hic sorma ne cektigimi kaynanam dun evine gitti artikVahh vahh neler cektin acabaBiz neydek
Hic sorma ne cektigimi kaynanam dun evine gitti artik![]()
Insallah Allahim duy sesimiziİnsaAllah kuzum benim içime güzel şeyler doğuyor valla bu sefer oldu![]()
Canım normal dün ve bugün aklım karıştı çok koyulaşma olmayınca sen öyle deyince biraz rahatladım sankiKoyulaşma hemen olmuyor kuzum. Çıkmış bence ama sabırla beklemek lazım. Test günün ne zaman
Evet kuzum ilklerde olmuyor koyulaşma kaç tane test yaptım ordan biliyorumCanım normal dün ve bugün aklım karıştı çok koyulaşma olmayınca sen öyle deyince biraz rahatladım sanki![]()
İğne yoktur artık zaten ve hep aynı marka test kullandımEvet kuzum ilklerde olmuyor koyulaşma kaç tane test yaptım ordan biliyorum![]()