kesin canım o artık tüm kitabı bitiriyomuşsunuz bi gecede
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kesin canım o artık tüm kitabı bitiriyomuşsunuz bi gecede
bizde resimli bebek kitabından aldık resimlere bakmayı çok seviyoruz hatta en büyük favorimiz duvardaki düğün fotoğrafımız :123:
muz rahatsız etmedi bizi belki miktarı az olduğu içindir bilemiyorum uzun zamandır vermedim bugün verebilirim
tv ye bakmasını istemiyorum aslında ama yönünü çevirdiğimizde kıyameti koparıyo
bizde resimli bebek kitabından aldık resimlere bakmayı çok seviyoruz hatta en büyük favorimiz duvardaki düğün fotoğrafımız :123:
muz rahatsız etmedi bizi belki miktarı az olduğu içindir bilemiyorum uzun zamandır vermedim bugün verebilirim
tv ye bakmasını istemiyorum aslında ama yönünü çevirdiğimizde kıyameti koparıyo
benim oğlum herşeyi ağzına götürdüğü için resim falan bakmıyo direk kitaplarda ağıza
canım benimkide babasına olan tutkusundan bakıyo bence düğün resmimize ev de olmadığını anlıyo hatta eşim gecede olunca babasının fotosunu koyuyoruz beşiğin içine onunla yatıyo
canım benimkide babasına olan tutkusundan bakıyo bence düğün resmimize ev de olmadığını anlıyo hatta eşim gecede olunca babasının fotosunu koyuyoruz beşiğin içine onunla yatıyo
ay bu kız çocukları babasına hayran oluyor nedense
kızlar benim oğlanda babasını yataktan attı kollarını bacaklarını aça aça yattı.benimkinin bir zoruna ğitti anlatamam .elinde yastık battaniye koltuğa bir ğidişi vardı ğörmeliydiniz.çok ğüldüm yaaaaaaaa
çocuklarınız tv izliyor mu, ben hiç izletmiyorum acaba kayuyu izletsem mi :44:
benimkide ben ninni söyleyince uyumak yerine gülüyo sesimde sorun var galiba:26::26::26::26:
aa ben geldim kimsecikler yok neyse durum özeti geçim sizlere dr götürdüm bizim kızı yüzünde ve kollarında egzama gibi şeyler vardı uzun süredir dr alerjik dermotit dedi krem ve şurup verdi açıktenli oldugu için teni hassas dedi 10 gün sonra tekrar bakarız dedi:94: bu arada misafiri gelenlerede kolay gelsin hamarat kızlar siziii
yogurt yemeyen kızım ıkı gundur 1 kase yogurt yıyor ama reçelle olsun yesın yeterkı ben kaandım amın sonu zaferr:84::84::84::84::84:
maşallah canım darısı benim meyvelerin başına :44: