Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
mısırunuyla kahvaltı maması yaptım az önce labneli pekmezli falan yemedi cadı kız kayu izliyo şimdi
sabah saat on gibi elma püresini veriyorum öğlen iki üç gibi havuç püresini veriyorum ,şöyle yapabilirsin dört saatte bir emziren biriysen mesela emzirdikten iki saat sonra püresini ver
sağolasın naksis... tereddütlerimi giderdin... Allah hepimizin bebeğine sağlık versin...
sağolasın naksis... tereddütlerimi giderdin... Allah hepimizin bebeğine sağlık versin...
teşekkürler.. muz konusunda benim de tereddütlerim vardı.. ama muz da potasyum açısından çok zenginmiş.. peki gün içinde hangi aralıklarla verdin?
mısırunuyla kahvaltı maması yaptım az önce labneli pekmezli falan yemedi cadı kız kayu izliyo şimdi
kayu sevmeyen çocuk yok heralde benimkide müzik dinliyo
çocuklarınız tv izliyor mu, ben hiç izletmiyorum acaba kayuyu izletsem mi :44:
amin...
birde ben havuç püresini önce buharıyla pişirmeyi denedim çok katı oldu oğlum öyle yemedi ,biraz suyla pişirince daha iyi oldu çok az tereyağıda katıyorum içerisine biraz tatlandırıyor sanki
canım benim kız muzu acayip seviyo versek 1 tane muzu tek başına kemire kemire yer ( normalde ben hiç sevmem muzu ama hamileyken aşerdim resmen demekki sıla nın canı istiyomuş :)) kabız yapmasından korktuğum için arada çeyrek muz veriyorum
canım benim kız muzu acayip seviyo versek 1 tane muzu tek başına kemire kemire yer ( normalde ben hiç sevmem muzu ama hamileyken aşerdim resmen demekki sıla nın canı istiyomuş :)) kabız yapmasından korktuğum için arada çeyrek muz veriyorum
sağol canım :) önce elmayı deneyeyim.. havucu da dediğin gibi deneyebilirim...
benimki molfix reklamını duyunca hemen dönüyo tvye kayuyu yeğenlerim ve komşu çocukları çok seviyo benimki anlamıyo daha benim oğlum müzikli şeyleri çok seviyo anne karnında bol bol dinlediği için alışmış heralde müziği çok seviyo sakinleşiyo
benimki şakıyı da sadece annesi söylerse dinliyor annesinde de maşallah bir ses varki sorma,ama oğlum beğeniyor işte
canım muz sılayı rahatsız etmiyomu ben muz verdim birkere ogün sabaha kadar kıvrandı sabah muz olduğu gibi hiç hazmedilmeden çıktı
canım bu arada tickerin çok tatlı olmuş
ben de bir ara muz vermeyi düşündüm eşim çok erken muz ağır gelir verme dedi vermedim:18:
teveccühünüz efendim
bi saat uğraştım ama fena olmadı..
kendine haksızlık etme seninki de fevkeladenin fevkinde :)
benimkide ben ninni söyleyince uyumak yerine gülüyo sesimde sorun var galiba:26::26::26::26:
bizde uyurken okumak için masal kitabı sipariş verdik ama, oğlum kitap okurken çok dikkatli dinliyor kesin o da masal okurken uyumaz