- 4 Şubat 2010
- 2.800
- 1.545
hoşgeldin canımmerhaba kızlar
afiyet olşun oğluşuna top top et löp löp yağ olsun
saol canım,emmeyi bırakacak gibi oğlum,sadece geceleri emiyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hoşgeldin canımmerhaba kızlar
afiyet olşun oğluşuna top top et löp löp yağ olsun
merhaba kızlar
merhaba canım
hoşgeldin canım
saol canım,emmeyi bırakacak gibi oğlum,sadece geceleri emiyor
bugün çok sessiz burası ,oğlumda biraz huysuz bugün pek giremedim
kızlar bebişlerin dişleri ne alemde bizim diş çıkıyo sanırım kaşıyıp duruyo o kadar hızlı kaşıyoki sabah beşiği sallanıyordu
merhaba canım muz değilde elma havuç verebilirsin cam rendede püre oluyo o şekilde verebilirsin süzersen suyu çıkar çok katı olur süzmeden ver çok az başlıyosun duruma göre arttırıyosun çay kaşığıyla başla muz benim oğlumu rahatsız etti vermiyorum ben
teşekkür ederim lovelyangel aranıza yeni katıldım.. ne güzel bi yer herşeyi paylaşabiliyosun...
okula gittin mi naksis,nasıl gidiyor okulla bebiş?,bende bu ayın sonuna başlayacam okula,gitmek istemiyorum hiç.nasıl adapte olacam,şimdiden sıkıntı bastı bile:18:
kızlar bebişlerin dişleri ne alemde bizim diş çıkıyo sanırım kaşıyıp duruyo o kadar hızlı kaşıyoki sabah beşiği sallanıyordu
seni kandırıyordur canım,benim oğlan 4.aydan beri diş kaşıyor hala bişey yok,çok umutlandım ama hala bekliyorum,bir aydır da acayip salya.artık önlüklerini kalorifer peteğinin üzerinde kurutup takıyorum bazen yetişmiyor diş yerleri belli ama hala nazlanyor dişer çıksam mı beklesemmi acaba diye
canım elmayı rendeleyip verebilirsin katı gelmez elma, ama muz erken bence ve kapız yapabilir bebeğini ,ben elma püresini hergün veriyorum ilk günler dört beş kaşık ver sonra biraz artır bizim doktorun söylediğine göre bir hafta sonra bir çay bardağına kadar çıkar dedi.
oğluşum uyandı,biraz onu şımartayım geliyorum kızlar
teşekkürler.. muz konusunda benim de tereddütlerim vardı.. ama muz da potasyum açısından çok zenginmiş.. peki gün içinde hangi aralıklarla verdin?
merhaba kızlar uzun zamandır bebeği olması için tedavi gören arkadaşımdan haber aldım şimdi hamileymiş nası sevindik hepimiz rabbim annelikden kimseyi mahrum etmesin
merhaba kızlar uzun zamandır bebeği olması için tedavi gören arkadaşımdan haber aldım şimdi hamileymiş nası sevindik hepimiz rabbim annelikden kimseyi mahrum etmesin