- 2 Şubat 2011
- 1.433
- 95
günaydın kızlar,bakıyorum da herkes telaşlıymış bugün,kolay gelsin hepinize,benim misafir yarın,bugünden telaş yapmaya gerek yokherkes dün geceki tarifleri deniyor sanırım
günaydın canım bugün yalnız kaldık
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
günaydın kızlar,bakıyorum da herkes telaşlıymış bugün,kolay gelsin hepinize,benim misafir yarın,bugünden telaş yapmaya gerek yokherkes dün geceki tarifleri deniyor sanırım
günaydın kızlar; ya da günaydın harpy çünkü şuan yalnızım nabersiniz? bugün çoook çalışmam gerek çoooooook ondan çok sık giremeyebilirim
günaydın kızlaar:79::79::79:bugün herkezin işi var:97::97::97:kolay gelsin hepinize:118::118::118::118:
günaydın canım kolay gelsin sanada
evet yaa bütün eylül annelerinin misafiri var yarın.. benimkiler de yemekli olduğu için çorbayı tatlıyı zeytin yağlıyı bugünden yaparım diye düşünmüştüm ama evde yumurta bitmiş oğluşum uyansın da yemekten sonra biz bir market yapalım yoksa bu işler yarına kalırsa çok sıkışırım.. eşimin arkadaşları her geleceğinde eşimle kavga ediyoruz bu yüzden; ben telaşlı ve gergin oluyorum bu sefer onun oturup keyif yapması batıyor.. başlıyorum söylenmeye ters bişey söylerse ağlıyorum çok sık yaşadığımız şeyler en sonunda bana benim arkadaşlarımın gelmesini istemiyor musun dedi. ben de artık çok üzerine gitmiyorum :26: hiçböyle anlaşılmasını istemiyordum
işlerini enerjik enerjik çabucak bitir gel bizi yalnız bırakma buralardaay ne güzel enerjik bir günaydın bu böyle.. enerjim tavan yaptı birden..
ay harpy aynı muhabbetler bizde de oluyor her misafir geldiğinde.ben koşturuyorum adam laptopu alıp geçiyor bir koltuğa kahvesini de alıyor gelde sinir olmabaşlıyorum söylenmeye ben de ,eşim de diyor senin ailen gelse söylenmezsin diye her miasfir öncesi klasiklerimizden oldu tartışma,misafir gelince de hiçbirşey olmamış gibi gayet ılımcı sevecen bir çift gibi görünüyoruz,sanki o tartışmaları yapmamışız gibi
merhabalar sebze çorbası vermeye başlayanlar var mı ben bir haftadır deniyorum hiç sevmiyo sizin bildiğiniz bebeklerin tadını sevebileceği bi tarifiniz var mı
formül alıyorsa biraz formül süt koyabilirsin içine. bir de ben başlarda püresine biraz limon sıkıyordum daha bi iştahla yiyordu. ayrıca illa sebze çorbası vermek zorunda değilsin havuç ve elmayla başlayabilirsin. bir de azıcık azıcık tadına bakarsa 1-2 gün sonra belki alışır.. hemen yemiyor diye telaşa kapılma benim gibi
huhu kızlar:92::92:
merhaba bebeğimiz 5 aylık olmak üzere. doktorumuz 5 ayını doldurunca yavaş yavaş ek gıdaya geçebileceğimizi, meyve püreleriyle başlayabileceğimizi söyledi. ( elma, muz ) benim anlamadığım bu meyveler cam rendeyle rendelenecek, peki bebeğe katı gelmiyor mu? yani süzmek mi lazım. bi de hangi aralıklarla, ne miktarda veriliyo bunlar. şimdiden teşekkürler...
merhaba bebeğimiz 5 aylık olmak üzere. doktorumuz 5 ayını doldurunca yavaş yavaş ek gıdaya geçebileceğimizi, meyve püreleriyle başlayabileceğimizi söyledi. ( elma, muz ) benim anlamadığım bu meyveler cam rendeyle rendelenecek, peki bebeğe katı gelmiyor mu? yani süzmek mi lazım. bi de hangi aralıklarla, ne miktarda veriliyo bunlar. şimdiden teşekkürler...
efendim canım,oğluma süt sağıyordum
merhaba kızlar