Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
iyi geceler kuzuna da bol bol uykulaaarrbenim kuzu uyandı kızlar,size bol muhabbetler,yarına görüşürüz
selam kızlarr ben geldimmm![]()
Daha çok küçük o annesiiii...Alışacak,takma şu ek gıda işine bu kadar.Emzirmiyor musun aynı zamanda zaten?Alıyor o gıdasını,zamanla değişir bak görürsün.
sağol canım çok makbule geçti
sana da iyi geceler bende birazdan çıkarım
selam kızlarr ben geldimmm![]()
hoşgeldiin canım.. benim de yavaştan çıkmam lazım.. gece mesailerimiz sıklaştı oğluşumun muhallebi yüzünden.. yatsam iyiolacak herkese iyi geceler. yarın görüşmek üzere esen kalın![]()
iyi geceler canım ALlah rahatlık versin ikinize deehoşgeldiin canım.. benim de yavaştan çıkmam lazım.. gece mesailerimiz sıklaştı oğluşumun muhallebi yüzünden.. yatsam iyiolacak herkese iyi geceler. yarın görüşmek üzere esen kalın![]()
oh oh tatlılar yemekler havada uçuşmuş valla canım çektien kısa zamanda denemek lazım ne hamarat bizim bu gurup yaa
![]()
hoşgeldiin canım.. benim de yavaştan çıkmam lazım.. gece mesailerimiz sıklaştı oğluşumun muhallebi yüzünden.. yatsam iyiolacak herkese iyi geceler. yarın görüşmek üzere esen kalın![]()
kızlar şu konuya abone olun ben gülme krizleri geçiriyorum günlerdir.
http://www.kadinlarkulubu.com/ilisk...n/403347-esinize-ilk-zaman-rezil-oldunuz.html
ben yatıyorum malum yarın temizlik var bebişm de uyumuşken ben de e eeee yapayım bari:90:
çook güzel ya gece gece çook güldümm
günaydın herkese