Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
iyi geceler kuzuna da bol bol uykulaaarrbenim kuzu uyandı kızlar,size bol muhabbetler,yarına görüşürüz
selam kızlarr ben geldimmm
Daha çok küçük o annesiiii...Alışacak,takma şu ek gıda işine bu kadar.Emzirmiyor musun aynı zamanda zaten?Alıyor o gıdasını,zamanla değişir bak görürsün.
sağol canım çok makbule geçti
sana da iyi geceler bende birazdan çıkarım
selam kızlarr ben geldimmm
hoşgeldiin canım.. benim de yavaştan çıkmam lazım.. gece mesailerimiz sıklaştı oğluşumun muhallebi yüzünden.. yatsam iyiolacak herkese iyi geceler. yarın görüşmek üzere esen kalın
iyi geceler canım ALlah rahatlık versin ikinize deehoşgeldiin canım.. benim de yavaştan çıkmam lazım.. gece mesailerimiz sıklaştı oğluşumun muhallebi yüzünden.. yatsam iyiolacak herkese iyi geceler. yarın görüşmek üzere esen kalın
oh oh tatlılar yemekler havada uçuşmuş valla canım çekti en kısa zamanda denemek lazım ne hamarat bizim bu gurup yaa
hoşgeldiin canım.. benim de yavaştan çıkmam lazım.. gece mesailerimiz sıklaştı oğluşumun muhallebi yüzünden.. yatsam iyiolacak herkese iyi geceler. yarın görüşmek üzere esen kalın
kızlar şu konuya abone olun ben gülme krizleri geçiriyorum günlerdir.
http://www.kadinlarkulubu.com/ilisk...n/403347-esinize-ilk-zaman-rezil-oldunuz.html
ben yatıyorum malum yarın temizlik var bebişm de uyumuşken ben de e eeee yapayım bari:90:
çook güzel ya gece gece çook güldümm
günaydın herkese