evlenmeye karar verdiğinizde ailenizden veya yakın çevrenizden olumsuz yaklaşan,karşı çıkan oldu mu??benim babam biraz olumsuz yaklaştı ama mücadelemi sonuna kadar verdim ve ben kazandım çünkü eşimi gerçekten çoook seviyorum ha ne oldu babam biz evlendikten sonra eşimi tanıdıktan sonra o kadar sevdi ki kızım çok doğru bir karar vermişsin dedi bana...siz olumlu ya da olumsuz sonuçlanan bu tarz olaylar yaşadınız mı???:enbuyukkk:
evlenmeye karar verdiğinizde ailenizden veya yakın çevrenizden olumsuz yaklaşan,karşı çıkan oldu mu??benim babam biraz olumsuz yaklaştı ama mücadelemi sonuna kadar verdim ve ben kazandım çünkü eşimi gerçekten çoook seviyorum ha ne oldu babam biz evlendikten sonra eşimi tanıdıktan sonra o kadar sevdi ki kızım çok doğru bir karar vermişsin dedi bana...siz olumlu ya da olumsuz sonuçlanan bu tarz olaylar yaşadınız mı???:enbuyukkk:
Benim erkek arkadaşım Hindistanlı.Orda doğmuş ama buraya gelmişler 18 yıldır burada yaşıyor.Evlenmeyi düşünüyoruz.Annem tanıdı çok seviyor sorun babam bakalım ne olucak.Ama ben kararlıyım seviyorum ve beni çok mutlu edeceğine inanıyorum.Benim için dua edin daha zaman var ama düşündükçe canım sıkılıyor.
Bütün ailem karşı malesef
Ailemi nasıl ikna edeceğim bilmiyorum
Çok sıkıldım artık belirsizlik içinde yaşamaktan
Bir tarafta sevdiğim, bir tarafta da ailem
Arada kalan ben
işte yine geldi annem bağırdı bana ve gitti .
verdiğim bütün emeklere yazık oldu,biz senin üvey anne-baban mıyız,
bizim sözümüzü niye dinlemiyorsun dedi......
onları da üzdüğüm için üzülüyorum ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?