kanka işlerim vardı yazmıssss elimden gelse .......................... yazmıssss ooooooooooooo
azdı herif:jeyyar:
oylede kanka namuslu kız ayana yatıyorsun sen ama süreklı boyle olmazzz sefilin yok dieeee boyle yapmmaaa sankı heç sevgilisi olmadı hatyun bu kimleri elinden geçirmiştir eyyyyyy gidimmmm eyyyyyyyyyyyyyy
bu aralar çok kaşınıorum haftasonu yanındayımmerak ettik ne gönderion zulmetcim:jeyyar:
yazsana
leyn selin onca şey yoluyon bi şu mesajı yollayımon " ama sevgilim sen neden telefonunu kapatıyorsun oysaki ben sana negüzel mesajlar yazıcaktım içimden gelen şeyleri seninle paylaşmak istedim ama kaçırdın be hayatım :)) " leyn sende varyaaaa :))
aşkım şöyle demiş bu gece:"kim demiş haram nedir bilmez hayyam,ben haramla helali karıştırmam,seninle içilen şarap helaldir,sensiz içilen su bile haram"iyi geceler yavrummmmm"demiş..Şeniz
aşkım şöyle demiş bu gece:"kim demiş haram nedir bilmez hayyam,ben haramla helali karıştırmam,seninle içilen şarap helaldir,sensiz içilen su bile haram"iyi geceler yavrummmmm"demiş..Şeniz