Einize -Sevgilinize ne tr msjlar yolluyorsunuz?

hoşgeldin kuşum ama kimsecikler yuokkiii

belinaaaayyyyyyyy nerdesin kızzzzz

geldım laa bu topiki canlandırmak istiyorum çünküm lazım bize burası
bizde baya ilerleme var mesaşlarda
muhahahahaha:jeyyar:

evin eksiklerini yazarım liste tutma adetim deildir msjın sonunada hepsi bukadarcık hayatın öptüm derimkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 çünkü bizim tel bedava msj yerine kocişimle konuşuoz sadece kavga ederken msjlaşıoz-tatlicadiarzu-

herkese selaammm kızlaarrrr a.s.
süppeerrmiş bu tropik. bende aşkımla çok mesajlaşırız, yani tam benlik tropik delikafadulden
patiiiii, belinaaayyyy, gülşaaahhhh, bitterim hepinizi yakaladımmmmmmm kaydirigubbakcemile

aboooo kızlara bak sen yaa:)ne güzell msjlar öyleee ahh ahhhh bizde askere gitmeden önce msjlaşıoduk öyle cilveli cilveli ama şimdi vakitmi oluo anacım arada yine oluoda neysee :):)hehe
şuanda uyuo bnimkisi bende ne yazsam da herif uyansa diye düşünüom bi iki msjı yoladım ama romantk olanından valla...
süper biyermiş burası niye daha önce farkedemedimm yauhhh

Son düzenleyen: Moderatör:
mesela şyle bi msj yazılabilir
''aşkımm dudaklarım kurudu!!
onun zaten verecegi cvp malum .
veya o size napıorsunuz dediginde hiç oturuom sen degilde seni çok özlüorum napım gel yamacıma gibi msjlar olabilir maksat monotonlaşmasın ilişki.
mesela biz bayanlar bazen alınabilioruz bikere bn aşkıma dedimki yanımda gel özlemiş yawrun seni oda
yaa dur bi kızın be yazmış:)
hemn darılıp iyi tm yazmadım gel buraya mızık yapma sakınnn yazdım:)
oda mızık haha:)tmm gel yicem şekerleşme faln yazmış..
böyle uzar gider konular daa çokk var çok:)

şimdi uyandı msj attım dudaklarım kurumuş aşkucugum diye bakalım ne yazcak herif:)

yaa baksenn:)napım yazmış
ebeninkini yap töbe yaa hha:)

walla şekerim bazen çok odun cvp lar alabiliyoruz
ama iş bizde bitiyor bacımmmopuyorumnanaktan

aşkım kıllı göğsüne yatmak istiyorum muhahahahahahaha:roflol::roflol::roflol:
alacağım cvpı merak ederdim açıkcası:roflol:

slm kıslar bu topik gzelmiş ya takılalım buraya sevdiceklermzi çıldırtalım -tatlicadiarzu-
ama fazla kimse uğramıo nedenki çok lazım olar msjlaşan sevgülülere :jeyyar:

evet bencede çok lazım düşünüyorum ne yazım diye ama burdakılerın çoğunu yazdım zatenzemuszemus
yeni mesaj istiyorum ben:jeyyar:

eşimle ıkı gundur ayrıyız. bugun sabah mesaj yollamış. göreve gıttı malesef:çok üzgünüm: sensiz ikinci gecem bitanem. çok zor inan uyumak. yanımda yoksun, kokun yok. ahh be gözbebeğim nasıl gecer şu günler. su gibi akıp gecer dıyordum ama ılk gunden özledım seni.gözlerin, kaşların, gülüşün hep gözümün önüne geliyor. bebek kokulum, bu bir sınav galiba. allahım bizi sınıyor. ama bu sefer sınırlar epeyce zorlanmış. kazanabılır mıyız bu sınavı hayatım...? üstesinden gelir miyiz? yoksa ben bu dört duvar arasında deliripp gider miyim? bunların cevabını zaman gösterecek sanırım. bebeğim tüm kalbim seninle. seni seviyorum... yazmış. sabah sabah ağladım valla

ayyy kızlarr ben topiciği sevdim valla

ama pek kimse uğramıyor
hade türetelim yeni şeylerrr

önceden aşk mesajları yazardık şimdi.
ekmek al,yoğurt al,
ben şuraya gidiyorum
çabuk eve gel işimiz var-tatlicadiarzu- vb. şeyler kısa ve öz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…