Einize -Sevgilinize ne tr msjlar yolluyorsunuz?

Selin bak bunuda yollaa
"Seni 1 öpsem 2 kıskanır 2 öpsem 3'ün hatrı kalır... Nedersin aşkım benimle bütün sayıları denemeye varmısın??:jeyyar:"

vaaaaaaayyyyyyyyyyyyyyyyyy beeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
ne hatunsun valla belinay...:jeyyar:

sen en iyisimi selinciğide al yanına da azıcık bişeyler kapsın senden, yazıııııkkkkk sengözlerimebaksanab

yok ayol bakmayın bana benim dilimde varr :)))

selin gel annem yamacıma sen :))

"aşkım yorulmuştursun öpücük saatin geldi " diye msj atıver selin bak nasılda mesajlar peşi peşine geliyor :))

var yaaaaaa az zilli hatunlar değilsiniz sizzzz..... -tatlicadiarzu-

al yamacına hemen hadeee:))))senden günlük msj istiyorum hergün yaz profilime bebem:))):jeyyar:

bz düşünüorz ne yazsak dıyeee ama günahını almam yok yok yokkkkkkkk ne zman alsam hep haklı çıkıyor adamım:jeyyar:

olur belişim olurrrr aha msj geldı
birde o sm7333 içindeki canavarı çıkarsın artık
namuslu kız ayana yatma mankka

valla taslaklarda kayıtlı bi mesajım var genelde onu atarım... bazen yanına eklemeler yaparım...

akşama mama al geeelll... :roflol:

kanka işlerim vardı yazmıssss elimden gelse .......................... yazmıssss ooooooooooooo
azdı herif:jeyyar:

b,ilmiyorum yolcam şidi açsın telini görcek ebesini mannak herif
sakin ol bebeğim.. ben onunda bi yolunu bulurum daha kapatmaz telini.. sen sadece telini açtığında haber ver ve enişte beye mesajları sıralayalımki artık kapatamasın :jeyyar:​
CADIARZU şüpheli durumm, enişte çapkınlığa çıkmış olmasın kankaaaaa :roflol: :roflol:

sus kız felaket tellalı:mymeka:​

oylede kanka namuslu kız ayana yatıyorsun sen ama süreklı boyle olmazzz sefilin yok dieeee boyle yapmmaaa sankı heç sevgilisi olmadı hatyun bu kimleri elinden geçirmiştir eyyyyyy gidimmmm eyyyyyyyyyyyyyy

olur belişim olurrrr aha msj geldı
birde o sm7333 içindeki canavarı çıkarsın artık
namuslu kız ayana yatma mankka

cadoloz şeyyyyyy, sefkiline kızdın hıncını benden almaaaa -tatlicadiarzu-

git sen sefkiline sor hesabını rahatla sonra gelş bana kankaaaakaydirigubbakcemile2

"ama sevgilim sen neden telefonunu kapatıyorsun oysaki ben sana negüzel mesajlar yazıcaktım içimden gelen şeyleri seninle paylaşmak istedim ama kaçırdın be hayatım :)) "
yaz selin bunu enişteye ve gelicek cevabı yolla bana...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…