Einize -Sevgilinize ne tr msjlar yolluyorsunuz?

kizlar ben bir gece öncesinden aklina merak edecegi seyler sokuyorum. mesela gecen de en cok neremi begeniyorsun dedi ben de bi yer yok, bi kac yer var dedim ama sen bir tane sordugun icin bir tane söyleyecegim, digerlerini ogrenmen icin caba sarf etmen gerekli dedim. bütün gün mesajlastik o bilemedikce ben üstüne gittim halbuki orasi benim öpmeyi en cok sevdigim yer falan diye. aksam eve geldiginde bütün gün iste konsantre olamadim cabuk söle dedi. yerimseniben

bizde mesaj olayı hiç dogru dürüst olmadı ki sevgiliykende adamın tabiatına aykırı zorlada olmaz bende hiç ısrar etmedim

'yakisikli cocuk, ankara bebesi, genis omuzlu hasin bakisli sevdigim.. bana yasattigin guzel duygularla, gelecekte yasayacagimiz guzel vakitleri ozluyorum.. rabbim seni bana bagislasin. amin.'
kizlar biz cok uzaktayiz askimla yaaaaaaaaaaaaaaa:sinifsinif:

yorgun olduğumda
- bitanem sihirli öpücüğünü gönder ihtiyacım die msj atıyorum... opuyorumnanaktan

saat 23:15
pasamin pasa gonlunden ben mi geciyom simdi acep, gozlerim daliyo surekli.. yoksa uykum mu geldiki?

çiceem balım böğürtlenm damla çikolatalı kurabiyem fıstığmm burda olsanda yesem seni dedm dünn :asigim:

Sen hayatı yaŞamaya deĞer kılan... Sen mutluluĞu bana doyasıya tattıran ve sen Özlemınden uykularımı kaÇıran bırıcık sevgılım; senı Çok sevıyorum

Birine verilecek değerler uğruna feda edilebileceklerle ölçülüyorsa aç gözlerini etrafına bak bu gördüğün herşeyi sana senin için feda ederim ama sakın aynaya bakmaaa :asigim:

Ben kardan bi adam sevdim.Gülüsü sapkasının içinde,elleri cebinde olan.Ben bu kış baharı hiç gelmez sandım.Bi sabah uyandığımda güneşi gördüm Dünyam yıkıldı.Ne kar vardı nede kardan adam.Yalnızca hayali vardı. Anımsadıkça HAYALıYLE YÜREĞıMı YAKAN!!!!

Sen gecemi gündüze çeviren AYım,Gündüzse beni ısıtan GÜNEŞ,Sen içimde kanayan YARAM,Beni yakan ATEŞsin.Ve sen benim için aldığım NEFES kadar kıymetli ,Paylaşılması mümkün olmayan bir EŞsin.SANıYEM SENı CANIMDAN ÇOK SEVıYORUM

Ne varsa aradığım bilki sende bulmuşum
senden öncesi yoktu seninle var olmuşum
sende bütün umutlar sende bütün özlemler
beni sende arama, ben artık senin olmuşum.

Seni seviyorum kelimesini sana benden başka kimse söylemesin,
Yalnız bana sakla dudaklarını seni benden başka kimse öpmesin,
Ne olurdu her seven sevilse sanki, bu dünyada aşktan güzel ne var ki,
Gel kollarıma öyle sarıl ki kimsenin çözmeye gücü yetmesin.

:asigim:

hayatimi tatlandıran, içimden su çok hızlı gecen, adeta uçup giden hayati durdurma isteği uyandıran yalnızca sensin.....................:asigim:

bide en sevdiğim s den başlayıp birer birer seni seviyorumu tamamlayıp en sonunda anladın mı seni seviyorum itiraz etme daha çok severim demesi:)
bide çok beğeneceği bişi yaptığımda adımı yazıp sen bitanesin demesi
nişanlıyken tabi oooooooooooooooooooo buraları almaz neler yadığını yazamıcam şeylerde var tabi:) nişanlıyken hep benimle uyumak istediğini ve sarılmak istediğini yazardı hayal ederdik çok güzeldi ama en iyisi evlilik sarılıp uyuyabiliyosun istediğin herşeyi yüzüne söylüyosunbekarlar evlenin :asigim:

ayy ne kadr güzel canım allah bozmasın mutluluğunuzu. ömr boyu sürsün aşkınız
bnde aşkımla evlenmek istedim hemen yaa :asigim:
çabuk çabuk geçsn zaman evlenelim hemen zemuszemus

narsist önce okulunu bitir canım ben liseyi yeni bitirdim aşkımla tanıştım yıldırım hızıyla oldu herşey 2gün sonra sözlenelim dedi haftası geldi sözlendik 3ay sonra nişanlandık 5ay sonrada evlend,ik:)))))benim üniversite kağıtlarım geldi gitmedim ama çocuk gelişimi okuduğum için şanslıyım iş bulabildim şimdi öğretmenlik yapıyorum özel bi kreşte ama oku canım evlilik her zaman olur ama okul her zaman olmuyo

Yenı msj

senı hergÜn bıtırmek ıÇın deĞıl sana hergÜn yenıden baŞlamak ıÇın sevdım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…