Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ayyy ne güzel yazmış...
benim aşkım da yazardı güzel güzel mesajlar evlenmeden önce... :çok üzgünüm:artık hiç yazmıyooo... :çok üzgünüm:
belinaycım başka bir konuda kavga çıkmış selin 3 gün yasaklıymış ama ne olduğunu bende bilmiyom, öğrenmeye çalışıyom eğer öğrenirsen özelden yaz bana tamammı tatlımm
belinaycım başka bir konuda kavga çıkmış selin 3 gün yasaklıymış ama ne olduğunu bende bilmiyom, öğrenmeye çalışıyom eğer öğrenirsen özelden yaz bana tamammı tatlımm
:1shok: :1shok: :1shok: :1shok: ne güzel msjmış öyleeeeeee. Aferin senin aşkına niltt, burda bizim kızlar düşünüyor günlerdir ne msj atalım diye, sen hiç yorulmadan msjlar sana geliyor hıııııııı.....
bu arada havanıda atıyorsun vallaa... sositososito sositososito
:1shok::1shok::1shok:
aa üzüldm şimdi ((
Ben yerim bu adamı yaaaaa.. okadar güzel mesajla uyandırdıki benim aşkım bugünnn, Bakın ne yazmışşŞeniz:asigim:
Aşkım: Ben her sabah olduğu gibi bu sabahta sana uyanıyorum Tıpkı Bu sabah uyandığım gibi
Ben:Canım sevgilim seni çok seviyorum bende sana uyandım aşkım, yeni bir sabah ve sana kavuşmam için 1 gün daha eksildi
Aşkım: Kalbimin tek ortağı sonlarımın Başlangıcısın Nefesim AŞKIM NAMUSUM DEYEBİLDİĞİM VE GÜVENEBİLDİĞİM RAHATÇA ARKAMI DÖNEBİLEĞİM TEK KİŞİSİN TOSUNUM DİYE BİTİRMİŞ SONUNUDA (ZAYIF OLDUĞUM İÇİN ALAY EDİYOOa.s)
napim be şekerimmmm olmayanlarında olsun artıkkk yaniii :)))
olmimm bundan sonraaa değiştii belinay artık açıcam ağzımı yumucam gözümüüü ama size bişi yapmicam seviyom sizi benn :))))
kızz selin yeni nick aldı aramızda kalsın. çubukkreker diyeee kaydirigubbakcemile3
hmmm demek çubukkreker kaydirigubbakcemile3
bunu hemen yetiştirmem gerek :roflol: