Einize -Sevgilinize ne tr msjlar yolluyorsunuz?

ooooo selin koptu valla, baksana cilveleşe cilveleşe sesi soluğuda kesildi zillinin :roflol: :roflol: :roflol:

selin en son camda beni mahveder ama aşkım demişti ondan sonra ses soluk yok olduu :)))

belinaycım başka bir konuda kavga çıkmış selin 3 gün yasaklıymış ama ne olduğunu bende bilmiyom, öğrenmeye çalışıyom eğer öğrenirsen özelden yaz bana tamammı tatlımm

:1shok: :1shok: :1shok: :1shok: ne güzel msjmış öyleeeeeee. Aferin senin aşkına niltt, burda bizim kızlar düşünüyor günlerdir ne msj atalım diye, sen hiç yorulmadan msjlar sana geliyor hıııııııı.....
bu arada havanıda atıyorsun vallaa... sositososito sositososito
[/QUOTE]

ayyy ne güzel yazmış...
benim aşkım da yazardı güzel güzel mesajlar evlenmeden önce... :çok üzgünüm:artık hiç yazmıyooo... :çok üzgünüm:

Bazen sabahları bazen de geceleri eser benim aşkıma öyle ya günaydın ya da iyi geceler mesajları çeker,duygusaldır kendisi benden bile,bazen bana meşe,odun dediği bile olmuştur yanikaydirigubbakcemile3 ben biraz taş kalpliyim çünkü,malum erkek milletine fazla yavşamaya gelmez hemen kalkar bi yerleri havalanırlaryerimseniben

Ben yerim bu adamı yaaaaa.. okadar güzel mesajla uyandırdıki benim aşkım bugünnn, Bakın ne yazmışşŞeniz

Aşkım: Ben her sabah olduğu gibi bu sabahta sana uyanıyorum Tıpkı Bu sabah uyandığım gibi

Ben:Canım sevgilim seni çok seviyorum bende sana uyandım aşkım, yeni bir sabah ve sana kavuşmam için 1 gün daha eksildi

Aşkım: Kalbimin tek ortağı sonlarımın Başlangıcısın Nefesim AŞKIM NAMUSUM DEYEBİLDİĞİM VE GÜVENEBİLDİĞİM RAHATÇA ARKAMI DÖNEBİLEĞİM TEK KİŞİSİN TOSUNUM DİYE BİTİRMİŞ SONUNUDA (ZAYIF OLDUĞUM İÇİN ALAY EDİYOOa.s)
:asigim:

:1shok: :1shok: :1shok: :1shok: ne güzel msjmış öyleeeeeee. Aferin senin aşkına niltt, burda bizim kızlar düşünüyor günlerdir ne msj atalım diye, sen hiç yorulmadan msjlar sana geliyor hıııııııı.....
bu arada havanıda atıyorsun vallaa... sositososito sositososito

Bazen sabahları bazen de geceleri eser benim aşkıma öyle ya günaydın ya da iyi geceler mesajları çeker,duygusaldır kendisi benden bile,bazen bana meşe,odun dediği bile olmuştur yanikaydirigubbakcemile3 ben biraz taş kalpliyim çünkü,malum erkek milletine fazla yavşamaya gelmez hemen kalkar bi yerleri havalanırlaryerimseniben[/QUOTE]

sen işini biliyon seni uyanık kız seniiii :jeyyar:

:1shok::1shok::1shok:

aa üzüldm şimdi :KK43:((

yaaaaaaaa, ama yanaşın kulağınıza bişey dicem; heran karşınıza çıkıp böööööööööö diyebilir :nazar:

Ben yerim bu adamı yaaaaa.. okadar güzel mesajla uyandırdıki benim aşkım bugünnn, Bakın ne yazmışşŞeniz

Aşkım: Ben her sabah olduğu gibi bu sabahta sana uyanıyorum Tıpkı Bu sabah uyandığım gibi

Ben:Canım sevgilim seni çok seviyorum bende sana uyandım aşkım, yeni bir sabah ve sana kavuşmam için 1 gün daha eksildi

Aşkım: Kalbimin tek ortağı sonlarımın Başlangıcısın Nefesim AŞKIM NAMUSUM DEYEBİLDİĞİM VE GÜVENEBİLDİĞİM RAHATÇA ARKAMI DÖNEBİLEĞİM TEK KİŞİSİN TOSUNUM DİYE BİTİRMİŞ SONUNUDA (ZAYIF OLDUĞUM İÇİN ALAY EDİYOOa.s)
:asigim:

uleyyynnn ne bu yaaaa böyleeee

allam yaaaa,, olanı var olmayanı var delikafadulden

olmimm bundan sonraaa değiştii belinay artık açıcam ağzımı yumucam gözümüüü ama size bişi yapmicam seviyom sizi benn :))))

kızz selin yeni nick aldı aramızda kalsın. çubukkreker diyeee kaydirigubbakcemile3

kız niltt çaldım mesacını :jeyyar: az önce tatlı yemiştim sensiz boğazımdan geçmedi yazdım mesajıda tastamam ekledim süppperr oldu sağol şeker :1hug:

direk yolcam yaaahihoyyyt
kanka dayanamıyorumm
sefgilimede yansıdı bu olay yaaa:roflol:
içimden msj atmak felanda gelmıyor ufssss:roflol:

X