EHLİYET HAKKINDA YARDIM!!

Tahmin edebiliyorum ist tam bir çile ama hakkın yok olmasındansa bi günlük çile çekilsin. Şimdiden hayırlı olsun. Ve arkadasıma sordum saat 7 ye ceyrek kala emniyette gitmiş dısarda olusan sıra bi haylı uzunmuş o saatte bile.

Gerçekten çok teşekkür ederim..
Kendimden çok istiyorum almasını çünkü ben evleneceğim.. ve evde benden başka araba kullanan yok.. onun kullanması lazım.
Stajyer olursa tek başına kullanamayacak arabayı.. yarın sabahın ilk saatlerinde başka bir emniyete gideceğim.. umarım ve umarım hallederiz.

Ben gebze de yaşıyorum. Buraya baktım ama randevu sistemi açılmıyor.
Birde siz bakın isterseniz. Tekirdağ tarafına falan da bi bakın. Yani stajer ehliyete kalmaktansa biraz uğraşmak daha iyidir.
Buralarda olmazsa tanıdık bi polis falan varsa halletmeye çalışın derim.

Bugün emniyettekiler randv. olamadan olmuyor deyince tamamen hayal kırıklığına uğradım şimdi bir arkadaş yazdı.. oluyormuş.. yarın şansımı tekrar deneyeceğim.. çok teşekkür ederim.

Çok büyük haksızlık olur.. eminim ki bizim durumumuzda olan çok insan var.
Aynen dediğiniz gibi bana da öyle geliyor %100 stajyer olacak.. harç parasını da yatırdık eğer zam gelirse 2016'da acaba nasıl bir yol izleyeceğiz?

Evet bende aynı durumdayım. İki hafta kadar oldu kurstan dosyalarım hazırlanması. Randevular hep dolu, hem de başka illerin kasabalarına bile baktım netten, yok yok yok! Bakalım yarın bi tanıdıkla halletmeye çalışacağız artık, rüşvetle maalesef.

Evet bende aynı durumdayım. İki hafta kadar oldu kurstan dosyalarım hazırlanması. Randevular hep dolu, hem de başka illerin kasabalarına bile baktım netten, yok yok yok! Bakalım yarın bi tanıdıkla halletmeye çalışacağız artık, rüşvetle maalesef.

Allah yardımcımız olsun... böyle bir sistemin içinde olduğumuz için.
En kötü ihtimal alınamazsa stajyer olunursa.. harç parası yatırıldı tekrar farkı ödenir mi?
Bir de stajyer ehliyetten sonra tekrar bir kursa falan kayıt olunur mu? Bilginiz var mı?

Allah yardımcımız olsun... böyle bir sistemin içinde olduğumuz için.
En kötü ihtimal alınamazsa stajyer olunursa.. harç parası yatırıldı tekrar farkı ödenir mi?
Bir de stajyer ehliyetten sonra tekrar bir kursa falan kayıt olunur mu? Bilginiz var mı?

Amin. Bilgim yok ama sanmıyorum tekrar harç ve artı bir masraf çıkaracaklarını. Sonuçta ehliyet o da, niye tekrar kursa gidelim ki. Stajyer ehliyet tek başına kullanamamak değil, ceza puanlarının eski ehliyetlere göre daha fazla olması bildiğim kadarıyla.

Niye cekiniyorsunuz ki stajyer ehliyetten bu kadar? Yaninda biriyle sürme zorunlulugu falan yok yurtdışı gibi. Sadece 100 ceza puani stajyerde 75. O kadar dert edilecek bir sey degil gibi duruyor.

Amin. Bilgim yok ama sanmıyorum tekrar harç ve artı bir masraf çıkaracaklarını. Sonuçta ehliyet o da, niye tekrar kursa gidelim ki. Stajyer ehliyet tek başına kullanamamak değil, ceza puanlarının eski ehliyetlere göre daha fazla olması bildiğim kadarıyla.

Bizim kurstaki hoca tek başınıza kullanamayacaksınız dedi..

Ben ehliyetimi alırken sormuştum memure hanıma, kardeşim mayıs da kazandı ama randevu alamıyor stajjer mi olacak diye, hayır onu kapsamaz dedi, sadece harç bedeli artar

Google amca bugunler icin:) isterseniz açın bakın. Her yerde oyle yaziyor..

Google amcayı çok iyi kullanan insanlardanım.. ama kurstakiler (Bilen insanlar diye nitelediklerim sonuçta hoca dediklerimiz) bize böyle bir açıklama yapınca işimizi riske atmak istemiyoruz.
Dediğim gibi kimse net bir cevap veremiyor! Bügün aradığımda çok şikayet var.. geçen genel bir toplantı yapıldı bu durum büyük ihtimal uzatılabilir dedi.. yoksa dava açabilirsiniz dedi.

X