- 18 Ocak 2012
- 8.284
- 3.937
- Konu Sahibi Meyveliturta19
Stajer olucak canım belgede hak kazandiği gün değil belgesini aldiği gün yazıcak sonucta.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tahmin edebiliyorum ist tam bir çile ama hakkın yok olmasındansa bi günlük çile çekilsin. Şimdiden hayırlı olsun. Ve arkadasıma sordum saat 7 ye ceyrek kala emniyette gitmiş dısarda olusan sıra bi haylı uzunmuş o saatte bile.
Ben gebze de yaşıyorum. Buraya baktım ama randevu sistemi açılmıyor.
Birde siz bakın isterseniz. Tekirdağ tarafına falan da bi bakın. Yani stajer ehliyete kalmaktansa biraz uğraşmak daha iyidir.
Buralarda olmazsa tanıdık bi polis falan varsa halletmeye çalışın derim.
Buarada sürücü kursunun bulundugu il ilçenin karakolundan alabiliyorsun ehliyeti.bende öyle olmustu
Çok büyük haksızlık olur.. eminim ki bizim durumumuzda olan çok insan var.
Aynen dediğiniz gibi bana da öyle geliyor %100 stajyer olacak.. harç parasını da yatırdık eğer zam gelirse 2016'da acaba nasıl bir yol izleyeceğiz?
Evet bende aynı durumdayım. İki hafta kadar oldu kurstan dosyalarım hazırlanması. Randevular hep dolu, hem de başka illerin kasabalarına bile baktım netten, yok yok yok! Bakalım yarın bi tanıdıkla halletmeye çalışacağız artık, rüşvetle maalesef.
Allah yardımcımız olsun... böyle bir sistemin içinde olduğumuz için.
En kötü ihtimal alınamazsa stajyer olunursa.. harç parası yatırıldı tekrar farkı ödenir mi?
Bir de stajyer ehliyetten sonra tekrar bir kursa falan kayıt olunur mu? Bilginiz var mı?
Amin. Bilgim yok ama sanmıyorum tekrar harç ve artı bir masraf çıkaracaklarını. Sonuçta ehliyet o da, niye tekrar kursa gidelim ki. Stajyer ehliyet tek başına kullanamamak değil, ceza puanlarının eski ehliyetlere göre daha fazla olması bildiğim kadarıyla.
Niye cekiniyorsunuz ki stajyer ehliyetten bu kadar? Yaninda biriyle sürme zorunlulugu falan yok yurtdışı gibi. Sadece 100 ceza puani stajyerde 75. O kadar dert edilecek bir sey degil gibi duruyor.
Kurstaki hoca öyle dedi stajyer olunca yanında biri olacakmış..
Bizim kurstaki hoca tek başınıza kullanamayacaksınız dedi..
Ben de oyle biliyordum ama bu yanlis kani uzerine aciklama yapmislar oyle bir sey yok diye.
Niye cekiniyorsunuz ki stajyer ehliyetten bu kadar? Yaninda biriyle sürme zorunlulugu falan yok yurtdışı gibi. Sadece 100 ceza puani stajyerde 75. O kadar dert edilecek bir sey degil gibi duruyor.
Bütün telaşımız bu yüzden zaten.. Allah'ım o kursu ne yapalım biz ya! Ne açıklama yapıyorlar ne yönlendirme.. para isterken üstlerine yok ama.
Google amca bugunler icin:) isterseniz açın bakın. Her yerde oyle yaziyor..
Peki bir şey soracağım.. biz harç parasını ödedik 2016 'da zam gelecek bu farkı ödeyecek miyiz?Ben ehliyetimi alırken sormuştum memure hanıma, kardeşim mayıs da kazandı ama randevu alamıyor stajjer mi olacak diye, hayır onu kapsamaz dedi, sadece harç bedeli artar