• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ehliyet Almak İsteyenlerin Ve Gidenlerin Alanı!!

bence de zor değildi.. rahat yapıp çıktım sanki. umarım beklenmedik bi sonuç gelmez kimseye..rahatça alalımzemuszemus

bizim direksiyon sınavımız ne zaman acaba kızlar bilen varmı?^3 ekimmi?

direksiyon sınavlarını 3 zaman dilimine bölmüşler. 12-13 eylül ,19-20 eylül ve 26-27 eylül tarihlerinde sınav yapılacakmış..ders aldıgın kurs bilgi verir zaten sana.

Kursa da milli eğitim yazı gelmiş 3 ekim diye ama bilmiyorum bakalım artık.Daha ben hiç direksiiyona çıkmadım çağırmadılar daha..

hımm belki olabilir ..zaten ben de kursu arayıp bilgi alıcam ..ben de derslere başlamadım henüz.. 7 eylülde falan başlıcam sanırım .fisfisfis

Sorular nete verildi arkadaşlar baktınızmı ben hepsini full çıkarmışım....

aa bakmadım bakayım ben de tebrik ederim seni filizimalkisalkisalkis

ewet şimdi baktım cnm

ilk yardım 2 yanlış,trafik 6 yanlış,motor 1 yanlış ...şu durumda geçtim :sm_cool:

En tembeliniz benmişim demekki, ilkyardım 4 yanlış, trafik 2 yanlış motor 8-9 arası tam emin değilim,
ama kitabı hiç okumadan girdim ve motordan gıcık oluyordum olduğum kadar da varmış

En tembeliniz benmişim demekki, ilkyardım 4 yanlış, trafik 2 yanlış motor 8-9 arası tam emin değilim,
ama kitabı hiç okumadan girdim ve motordan gıcık oluyordum olduğum kadar da varmış

hiç fena değil senin de..alkisalkisalkis tebrikler.. aynı başarıyı direksiyonda da gösterdik mi iş tamamdır yerimseniben

ben ilkinde hiç çalışmadan girdim motor ve ilk yardımdan kaldım ikinceye grdim geçen hfta ondan geçtim sanırım cevaplarımı doğru hatırlıyorsam eğer :) ama çalışın çalışmadan olmuyor :(

hiç fena değil senin de..alkisalkisalkis tebrikler.. aynı başarıyı direksiyonda da gösterdik mi iş tamamdır yerimseniben

Saol canım, direksiyon sınavı hakkında bilginiz varmı ne zaman olacak acaba, keşke bayramdan sonra olsa....

ben ilkinde hiç çalışmadan girdim motor ve ilk yardımdan kaldım ikinceye grdim geçen hfta ondan geçtim sanırım cevaplarımı doğru hatırlıyorsam eğer :) ama çalışın çalışmadan olmuyor :(

inş, hepimizde geçeriz bende motorda emin değilim...
tabiki çalışmak lazım ama ben çalışamıyorum soru çözdüm sadece, daha önce çıkan sınav sorularını.

bende yazılıcam inşşş bu dnem
bakalım hayırlısı olur inş...

Bol bol soru çöz ve kitabınıda okumaya çalış çok rahat geçersin emin ol...

Saol canım, direksiyon sınavı hakkında bilginiz varmı ne zaman olacak acaba, keşke bayramdan sonra olsa....

...

bizim kurs 12 eylülde dedi sınavımız için.. ama milli eğitim sınavları 3 tarihe bölmüş sanırım 12-13 eylül,19-20 eylül,26-27 eylül tarihlerinde yapılcak.. senin kurs hangi tarihte yapcak bilmiyorum. sorup ögrenirsin artıka.s

bende yazılacağım kursa...
eylülde dedi ama adam
sıav da 24 ekimde dedi
ben nasıl sürcem o arabayı hiç bilmem

kurs dan bana 4 ekim dediler direksiyon sınavı için kafam karıştı yaw..

bizim kurs 12 eylülde dedi sınavımız için.. ama milli eğitim sınavları 3 tarihe bölmüş sanırım 12-13 eylül,19-20 eylül,26-27 eylül tarihlerinde yapılcak.. senin kurs hangi tarihte yapcak bilmiyorum. sorup ögrenirsin artıka.s

İnşallah bayram sonrasına denk gelir, sorayım bari

bende yazılacağım kursa...
eylülde dedi ama adam
sıav da 24 ekimde dedi
ben nasıl sürcem o arabayı hiç bilmem

sürersin merak etme, ögrenince çok zevkli

kurs dan bana 4 ekim dediler direksiyon sınavı için kafam karıştı yaw..

hepsi farklı zamanlarda yapıyor demekki.

kursu arayacaktım ama aramadım nasılsa onlar beni ararlar.
motordan emin olamıyorum hatırlamadığım sorular var hüsrana uğramam inş.

Back