• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ehliyet Almak İsteyenlerin Ve Gidenlerin Alanı!!

Maşallah hepinizde geçmişsiniz arkadaşlar bravo sizee tbr lerr.Bende kursumu değiştiricem yarın....

Ya biz herşey dahil 300 e anlaşmıştık..Adam döndü bu seferde 40 sınav parası 35 direksiyon parası diye....Daha kursa bile başlamadan para istio anlaşma falan unutuldu..Gıcık gıcık tavırlar o yüzden aldım evraklarımı bugün başka bir yere yazılcam bakalım inşl dua edin....

bir trafik ve çevre bilg.öğretmeni olarak derim ki; notlarınız çok güzel...başarılarınız daim olsun...:lepi:

Ya biz herşey dahil 300 e anlaşmıştık..Adam döndü bu seferde 40 sınav parası 35 direksiyon parası diye....Daha kursa bile başlamadan para istio anlaşma falan unutuldu..Gıcık gıcık tavırlar o yüzden aldım evraklarımı bugün başka bir yere yazılcam bakalım inşl dua edin....

hayırlısı olsun canım ama gerçekten çok istemişler ben kursa 320 verdim ve herşey dahildi

türkiyede ucuz olduğu için bu kadar çok trafik canavarı var canım :)
kızlar eşim 1 dersten kaldı..ne zaman girecek sınava?

benim de teorik derslerim bitti.. agustosta direksiyon derslerine başlıcam.. 22 agustosta sınavım war... yapacagımı düşünüyorum ama inş ters köşe olmamkaydirigubbakcemile3

kızlar benim direksiyon sınavım yarın
sizin nasıl geçti sınav biraz bilgilendirirmisiniz beni

kızlar benim direksiyon sınavım yarın
sizin nasıl geçti sınav biraz bilgilendirirmisiniz beni

Canım en kötüsü cendere yolunda o sıcakta girmen beynim pişti resmen. Milli eğitimden gelen hocalarla çok alakalı bana işte nasılsın okuyomusun hayatta çok zor felan gibilerinden sorular sordu tabiki amacı kafamı arkaya çevirip çevirmemem ama yemedim bildiklerini yapıyosun kimse sana 1e tak 2ye tak demiyo okadar en önemlisi heycan kontrolu ben şeritten cıktım geri girdim ama heycan yapmadım 95 le geçtim bugun :teytey:

Back