• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ehliyet Almak İsteyenlerin Ve Gidenlerin Alanı!!

tebrik ederimmm .. kaptın çeyrek altını inş kaydirigubbakcemile3

bizimkinden daha haber yok.. aramıştım ..biz arıcaz sizi dediler amaCADIARZU 7 si gibi başlayabilir fisfisfis

ya bizim kurs vermiomuş öle altın fln:((((Saol ayrıca..
hepinizi tebrik ediyorum bende..

Evet canım ya ayy ne sevindim walla.Aynı kursa amcamın kızı ve görümcemde gitti.Görümcem motordan kalmış:(

hımm.. bidahaki sınava geçer inş. motor biraz ezber gerekiyo

Valla ben motordan çok korkuyordum hiçte çalışmadım ama bravo bana ki 80 le geçmişim

Ben bugün ilk kez direksiyona çıktım süperdi ayyyy bir an önce araba alsak keşke:)))

benimde ilk dersim bugündü..ve ewet çok güzeldi..sınav 26 eylülmüş bizim sannırım

bende geçmişim kızlar ama beni aramadılar ya kaldığım zaman hemen arıolardı sınav ücretini yatırın die kazandığımı söylemiolar arayıpta ya direksiyon sınavı ne zaman hiçbişi bilmiyrum

bende geçmişim kızlar ama beni aramadılar ya kaldığım zaman hemen arıolardı sınav ücretini yatırın die kazandığımı söylemiolar arayıpta ya direksiyon sınavı ne zaman hiçbişi bilmiyrum

öle oluyo cnm.. para istemeye arıyolar bi :umursamaz: sen arıcaksın yok hiçbişeyden haberin olmaz. ara söle direksiyon dersleriyle ilgili bilgi almak istiyorum..nezaman başlıyo die:kahve::kahve:

öle oluyo cnm.. para istemeye arıyolar bi :umursamaz: sen arıcaksın yok hiçbişeyden haberin olmaz. ara söle direksiyon dersleriyle ilgili bilgi almak istiyorum..nezaman başlıyo die:kahve::kahve:

evet ya gecemediiimde acıklandığı an aradılar 1 hafta içinde ücreti yatırın die yok süre gecermişte bilmemneymişte şimdi hiç ses yok yarın sabah hemen arıcam bekledim bugun ararlar die ama ses yok

evet ya gecemediiimde acıklandığı an aradılar 1 hafta içinde ücreti yatırın die yok süre gecermişte bilmemneymişte şimdi hiç ses yok yarın sabah hemen arıcam bekledim bugun ararlar die ama ses yok

en iyisini yaparsın ara tabi.. ben aramıştım da belli deil biz sizi arıcaz dediler.. sora bekle bekle arayan yok.arkadasım aradı sonunda tekrar..aa sizin haberiniz yok mu aramadınız mı bizi dediler:mymeka: sen işini şansa bırakmayerimseniben

bugun aradım kursu daha belli deil dediler sınav 26 sında dediler benim 26 sında düğünüm var sabah gelinlikle gider sınava girerim artık :kedi: napacam bilmiorum ya

Kızlar rahat kullanıyormusunuz arabayı...

hocam genelimin iyi olduğunu ama detaylarda sorun yaşadığımı sölüyo..

bugun aradım kursu daha belli deil dediler sınav 26 sında dediler benim 26 sında düğünüm var sabah gelinlikle gider sınava girerim artık :kedi: napacam bilmiorum ya

aboww kötü denk gelmiş:1shok: aynı gün hem sınav hem düğünkafamçokkarıştı Allah kolaylık versin cnm .buarada hayırlı olsun tabi Allah mesut etsin:1hug:

Ayy kötü denk gelmiş sabah sekizde hemen gitsen durumunu anlatsan seni ilk alamazlar mı acaba...
hocam genelimin iyi olduğunu ama detaylarda sorun yaşadığımı sölüyo..

bende genelde iyiyimde detayda iyi değilim aslında telaştan öyle oluyor gibime geliyor. inş geçeriz.

Banada iyisin diyor hoca şu durumda bile geçersin diyor ama bakalım ben daha yeterli görmüyorum kendimi pratik şart...

pratik şart evet ama bizim süre çok kısa ne olacak bilmem, dua edin benim için de sakin olayım

umarım hepimiz geçeriz.fatima38 haberlerini yaz buraya sınavdan sonra

Back