Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tebrik ederimmm .. kaptın çeyrek altını inş kaydirigubbakcemile3
bizimkinden daha haber yok.. aramıştım ..biz arıcaz sizi dediler amaCADIARZU 7 si gibi başlayabilir fisfisfis
Beni aradılar biraz önce yarın gelin dediler.
ya bizim kurs vermiomuş öle altın fln(((Saol ayrıca..
hepinizi tebrik ediyorum bende..
bende geçmişim kızlar ama beni aramadılar ya kaldığım zaman hemen arıolardı sınav ücretini yatırın die kazandığımı söylemiolar arayıpta ya direksiyon sınavı ne zaman hiçbişi bilmiyrum
öle oluyo cnm.. para istemeye arıyolar bi :umursamaz: sen arıcaksın yok hiçbişeyden haberin olmaz. ara söle direksiyon dersleriyle ilgili bilgi almak istiyorum..nezaman başlıyo die
evet ya gecemediiimde acıklandığı an aradılar 1 hafta içinde ücreti yatırın die yok süre gecermişte bilmemneymişte şimdi hiç ses yok yarın sabah hemen arıcam bekledim bugun ararlar die ama ses yok
Kızlar rahat kullanıyormusunuz arabayı...
bugun aradım kursu daha belli deil dediler sınav 26 sında dediler benim 26 sında düğünüm var sabah gelinlikle gider sınava girerim artık :kedi: napacam bilmiorum ya
bugun aradım kursu daha belli deil dediler sınav 26 sında dediler benim 26 sında düğünüm var sabah gelinlikle gider sınava girerim artık :kedi: napacam bilmiorum ya
hocam genelimin iyi olduğunu ama detaylarda sorun yaşadığımı sölüyo..