• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ehliyet Almak İsteyenlerin Ve Gidenlerin Alanı!!

Bugün kursun ilk günüydü motor ve ilkyardım gördük ama bütün bilgiler sanki kafamda dönüyo karıştı hep birbirine tekrar yapacağım artıkın..

canım sanırım 2ye bölünmüş çünkü çok yoğunluk var diye.bizim bölge yarın giriyo sınava

Evet tekrarımı yaptım sorularımı çözdüm.Biraz daha iyi anladım şimdi...ınşallah geçerim canım tek seferde güveniyorum kendime bugün konu sonrası test olduk motordan 85,ilkyardımdan 95 aldım..

günaydın kızlar
bugün direksiyon sınavımız varrr
çook heyecanlıyım yaa 7 den beri ayaktayım uyuyamıyorum 10 da kursa toplanıcaz sınav yerine götürecekler bizi

bende bundan sınawda aldım ehlıyetımı ılk gırısımde aldım korkmaya hıç gerek yok bençe kıtapları takıp ettıkten sonra.we geçmiş yılın sorularıyla aynı çıkıyorlar bol bol soruları çösün ben çok yoğun iş tempoma rağmen akşam gitmem gerekıyordu derslere çok sık gidememe rağmem 96da getim direksiyonda 85 aldım fiyatlarda 300 kursa 250 ehlıyet alırken herkese başarılar

22'sinde sınava girecek arkadaşlara şimdiden başarılar diliyorum....

Teşekkür ederim bende 22 agustosta sınava giricem ama hiç çalışmadım kursada gitmedim sadece geçmiş yılların sınav sorularını çözdüm

Ayyy inşallah geçeriz ya arkadaşlar çok tedirginim ben..........

merhaba arkadaşlar bende ehliyet istiyorum işler yoluna girsin bi ehliyet için yazılım yazılı parası hepsi nekadara maloluyor

Yarın sınava girecek arkadaşlar nerdesiniz, ben biraz korkuyorum çünkü fazla çalışamadım sizler neler yaptınız.

Bende heyecanlıyım hastalığımdan dolayı bende pek çalışamadım ama kolay diolar bakalım hayırlısı artık.Başarılar herkese...

bende nısan ayında aldım kızlar
oyle korkulcak bısey yok sıkmayın kendınızı
gecmıs yılların sorularını cozun kı zaten hep cıkan sorulardan cıkıyor
o sekılde mutlaka gecersınız

kızlar bencede çok kolay sadece geçmişi çözün birde soruları çok iyi okuyun yanıltıcı olabiliyor.herkese başarılar

bende nısan ayında aldım kızlar
oyle korkulcak bısey yok sıkmayın kendınızı
gecmıs yılların sorularını cozun kı zaten hep cıkan sorulardan cıkıyor
o sekılde mutlaka gecersınız

kızlar bencede çok kolay sadece geçmişi çözün birde soruları çok iyi okuyun yanıltıcı olabiliyor.herkese başarılar

Tebrikler kızlar sizlere.Evet herkes geçmişe çalışın diyorda ya farklı bişiler çıkarsa diye korkuyorum ama çıkmaz büyük ihtimalle hayırlısı bakalım..kaydirigubbakcemile2

yarın giricem ben de .çok yogun çalışmadım 3 gündür bakıyorum işte ..çıkmış soruları çözüyorum falan.. hafif bi tedirginlik var ama genel olarak rahatım bu rahatlık korkutuyo benifisfisfis girecek olan herkese başarılar buarada..inş geçeriz hepimiz.

Back