• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ehliyet Almak İsteyenlerin Ve Gidenlerin Alanı!!

nş geçersinizz keşke hızlı geçmeseydiniz puan felan kırmazlar umarım :) yokuş çıkmakda zordur araba kaçamaış iy wala baaşrılı olursun geeçrisin uamrım

bana yokuşta arabayı kullanmak daha zevkli geliyo niyeyse debriyajla frene sonuna kadar basıyorum sonra debriyajı titreme noktasına getirip ayağımı frenden çekiyorum eğer araç kayıyorsa bi tık daha debriyajdan ayağımı çekip kalkıyorum çok zevkli :13:

Son düzenleme:
bana yokuşta arabayı kullanmak daha zevkli geliyo niyeyse debriyajla frene sonuna kadar basıyorum sonra debriyajı titreme noktasına getirip ayağımı frenden çekiyorum eğer araç kayıyorsa bi tık daha debriyajdan ayağımı çekip kalkıyorum çok zevkli :13:

entarasan :) düz sag sol kalkış duruş bekleme öenmlii ama umarım benimm sınavımda çıkmazz yokuşşş ):8:

nş geçersinizz keşke hızlı geçmeseydiniz puan felan kırmazlar umarım :) yokuş çıkmakda zordur araba kaçamaış iy wala baaşrılı olursun geeçrisin uamrım

yok canım geçtim ben 90la 10 puanımı ordan kırmışlardır mutemelen diye yazdım:)

ayy nasıl takmayayım arkadaşım yaa...trafik bitti çok şükür,ilk yardım da üni.de sağlık bölümündeydim kolay ama o motor yok mu o motor;ömmmmrümü yedi :19:insan okuduğunu hiç mi anlamaz ya...çok zor çoookkk....

motor konusunda nasıl çalıştınız kızlar,şu ehliyetini alanlar bir el atıverin de biz de alalım hayırlısıyla :31:
evap olarak

canım sana nasıl ulaşabilirim? özel mesajların kapalı bir süredir.. ya da bana blogumdan boş mail atabilir misin? baktım en çok bu konuyu takip ediyorsun, mecburen buraya yazdım..

arkadaşlar konunuzu böldüm, çok özür diliyorum !

Arkadaşlar motordan en çok çıkmış sorulara çalışın geçersiniz ben en yüksek aldığım alan motor oldu.

Arkadaşlar Bende Ehliyet Kursuna Yazılıcam. Çünkü Ehliyet Almayı Zorlaştırıyorlar. Bu yürürlüğe geçmeden Hemen Devreye girmem Lazım.İnş Biran önce sınavda felan başarılı olur alıırım..

Arkadaşlar Bende Ehliyet Kursuna Yazılıcam. Çünkü Ehliyet Almayı Zorlaştırıyorlar. Bu yürürlüğe geçmeden Hemen Devreye girmem Lazım.İnş Biran önce sınavda felan başarılı olur alıırım..

ben direksiyon hocası olarak şu haberi vereyim size direksiyon sınavı 2 aşamalı olacak..birincisi eğitim aldığınız alanda 2.si ise açık trafik yani yoğun trafik olan alanlarda sınava tabi olacaksınız ücretlerde bi okadar artışl gösterecek almak isteyenler vakit kaybetmesin.konyada ikamet eden varsa yardımcı olabilirim..

arkadaşlar bende ehliyet alacağım şubat dönemine hazırlanıyorum en çok hangi kısımlara çalışmam gerekir sizce ayrıca istanbul ümraniye 'den ehliyet almak isteyen arkadaşlara bende yardımcı olabilirim fiyat konusunda falan tanınmış bir sürücü kursunun muhasebesinde çalışıyorum bilgi isteyen olursa yardımcı olurum ....

kızlar öncelikler herkeze kocamannnnnnn bi merhabaaaaa bende geldim aranıza :))) 2senedir çalştğım ve şuan işi bıraktığım için sürücü kursuna yazılmaya ancak fırsat bulabildim neyseki 20yaşındayım geç olsun güç olmasın mantığıyla bugün kursa yazıldım :) yalnız çok pis korkuorum ama sadece direksiyondan çok panik yaparm geçemem diye aslında evde araba var ama babam sağolsun ne yardım edıyo nede izn verıyo neyse arabası onun olsun kızlar direksiyon sınavı ile ilgili deneyımlernızı çok merak edıyorum bennnnnn :)

kızlar öncelikler herkeze kocamannnnnnn bi merhabaaaaa bende geldim aranıza :))) 2senedir çalştğım ve şuan işi bıraktığım için sürücü kursuna yazılmaya ancak fırsat bulabildim neyseki 20yaşındayım geç olsun güç olmasın mantığıyla bugün kursa yazıldım :) yalnız çok pis korkuorum ama sadece direksiyondan çok panik yaparm geçemem diye aslında evde araba var ama babam sağolsun ne yardım edıyo nede izn verıyo neyse arabası onun olsun kızlar direksiyon sınavı ile ilgili deneyımlernızı çok merak edıyorum bennnnnn :)

Bende inanılmaz heyecanlanıyordum ilk başta,çünkü yazılı sınavı geçmiştim ama hayatımda hiç araba kullanmamıştım.Bisikletle dahi ilgilenen bir çocuk olmamıştım hiç.Çocukluğumda geçirdiğim kazalar vs biraz olsun korkutuyordu beni.Sürücü kursu arayıp direksiyon eğitimlerini vereceklerini söylediğinde kalbim yerinden çıkacaktı,yapamam asla diye düşünüyordum.Babamın öğretmesini istemiyordum çünkü kavga ederdik buna eminim.Bu yüzden sürücü kursunun verdiği direksiyon kursuna gittim 10 gün boyunca orada öğrendim ve sınavda hiç hata yapmadım.93 mü 97 mi ne aldım oda emniyet kemerini takmayı unutmuşum heyecandan:1::1::1:

Bende inanılmaz heyecanlanıyordum ilk başta,çünkü yazılı sınavı geçmiştim ama hayatımda hiç araba kullanmamıştım.Bisikletle dahi ilgilenen bir çocuk olmamıştım hiç.Çocukluğumda geçirdiğim kazalar vs biraz olsun korkutuyordu beni.Sürücü kursu arayıp direksiyon eğitimlerini vereceklerini söylediğinde kalbim yerinden çıkacaktı,yapamam asla diye düşünüyordum.Babamın öğretmesini istemiyordum çünkü kavga ederdik buna eminim.Bu yüzden sürücü kursunun verdiği direksiyon kursuna gittim 10 gün boyunca orada öğrendim ve sınavda hiç hata yapmadım.93 mü 97 mi ne aldım oda emniyet kemerini takmayı unutmuşum heyecandan:1::1::1:

cnm sen gine babanla tartışıırım diye korkmuşsun benım babam bırak kızmayı kursa gitmemi bile istemiyo işi bıraktım diye önce iş bul dıyo snra ehlıyetnı alırsın acelesi yok diyo ama anlamıyoki çalışırken zaman olmuyo ama artık onun için çok geç yarın dersler başlıyoo inş. senın dediğin gbi sorunlu yada sorunsuz bi şekilde geçerimm :))) çok teşekkür edermtatlım biraz cesaret geldi sankimmmm :)

2010 da aldım şuan 21 yaşındayım sorularınızı yanıtlayabilirim merak edilenler :)

nilüfercim o zaman benden sana bir soru :) bu motor dersinden hiçbirşey anlamıyorum çalışmama rağmen birşey duydum ama ne kadar doğru bilmiyorum sorular kursun verdiği kitaptaki soruların aynısından çıkıyomuş kitap haricinde soru çıkmıyo diyolar ne kadar doğru bu ona göre motor çalışmayı bırakıp soru ezberliycem :)

çıkmış soruları kesinlikle çözün hem motor hem ilk yardım hem trafikte bu bir..yanlış yada boşunuzun çok olduğu konuları kitaptan okuyun tekrar bu iki... sadece kitap sorularına çalışmayın çünkü çok ayrıntı var orda . zaten derse düzenli gidin kulak aşinalığınız olsun bu da üç :) :49:

Ben de mi bir terslik var anlayamıyorum herkes soru sayısı azaldı diye seviniyorken ben korkar oldum.Çünki yanlış yapma oranımız da düştü örneğin ilk yardımdan 70 almak için 15 sorudan 11 doğru yapmalıyız gibi ben anca ilk yardımı bitirdim kitaptan soruları da çözüyorum bir yandan şimdi tarfikteyim ama zorlanıyorum korku ve stres birleşti

Ben de mi bir terslik var anlayamıyorum herkes soru sayısı azaldı diye seviniyorken ben korkar oldum.Çünki yanlış yapma oranımız da düştü örneğin ilk yardımdan 70 almak için 15 sorudan 11 doğru yapmalıyız gibi ben anca ilk yardımı bitirdim kitaptan soruları da çözüyorum bir yandan şimdi tarfikteyim ama zorlanıyorum korku ve stres birleşti

cnım evt bizmde sınavlar 26martta soru sayıları 120 iken 60a düşürlmüş ve meb deil bağımsız bir kuruluş hazırlıcakmış ama ne kadar zor olabilirki tatlım kitaptaki soruları ve çıkmış soruları çöz sen bende motordan korkuyorum :))

Back