• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ehliyet Almak İsteyenlerin Ve Gidenlerin Alanı!!

kızlar ne yaptınız bugunku sınavı benim ustumden kocaman bir yük kalktı umarım emeklerimizin karsılığını alırız

kızlar ne yaptınız bugunku sınavı benim ustumden kocaman bir yük kalktı umarım emeklerimizin karsılığını alırız

aynen valla insanın üzerinde yük ya umarım geçersin cnm sende sınavı bende 16 martta sınava gircem derslere gitmiyorum zaten kitabı okuyolar ilk derse gittim pek sevmedim ortamı kendim çalışıyorum 2 hafta kalmış zaten eğitim bitecekmiş sonrada direksiyon dersleri başlıcakmış ya ben araba hiç kullanmadım ne yapacağım bilmiyorum sınavı geçsem direksiyondan kesin kalırım heralde ya :((

cnm umarım geçersin :) ben 26 martta giricem sınava yarın direksiyon derslerımız başlıyomuş heycan yaptım :))))

sağol canım ben sonuclarıma baktım soru ve cevaplar yayınlandıktan sonra ılk yardım 1 yanlıs trafik 1 yanlıs motor fullemişim benım de önumuzdeki hafta dreksıyon dersleri baslıyor nasıpse

aynen valla insanın üzerinde yük ya umarım geçersin cnm sende sınavı bende 16 martta sınava gircem derslere gitmiyorum zaten kitabı okuyolar ilk derse gittim pek sevmedim ortamı kendim çalışıyorum 2 hafta kalmış zaten eğitim bitecekmiş sonrada direksiyon dersleri başlıcakmış ya ben araba hiç kullanmadım ne yapacağım bilmiyorum sınavı geçsem direksiyondan kesin kalırım heralde ya :((

canımm benden tavsiye kitabı bir kere oku ve her bölümün ardından soru çöz ve ben 2011 2012 sorularını çözdüm tarfikte en önemli konular kavsakta karsılasan arabaların hangisi önce geçer yada geçiş üstünlüğü ve tarfik işaraet ve levhaları motor zaten ezber biraz ilk yardım mantık işi şimdiden kolay gelsın

cnm bende hiç araba kullanmadım daha önce derslerımız başladı ılk ders kötüydü ama ıkıncı derste araba kullanmak zevk halıne dönüştü :)) ama hala korkuyom direksiyon sınavından heycandan kalırım dıye ama onunda yolunu buldum eczanelerde heycan giderici şuruplar oluyomuş onu içince leyla gibi oluyomuşsun dünya umrunda olmuyomuş :))))))

canımm benden tavsiye kitabı bir kere oku ve her bölümün ardından soru çöz ve ben 2011 2012 sorularını çözdüm tarfikte en önemli konular kavsakta karsılasan arabaların hangisi önce geçer yada geçiş üstünlüğü ve tarfik işaraet ve levhaları motor zaten ezber biraz ilk yardım mantık işi şimdiden kolay gelsın

teşekkür ederim cnm zaten bende öyle yapıyorum kitabı okuyorum ve soru çözüyorum birde geçmiş dönemlerin sorularını çıkardım onlarada bakıcam gerisi kısmet artık direksiyon olayına gelincede ablam sağolsun bugün öğretmeye başlayacak bakalım umarım kolay bir sınav olur benim için :)

cnm bende hiç araba kullanmadım daha önce derslerımız başladı ılk ders kötüydü ama ıkıncı derste araba kullanmak zevk halıne dönüştü :)) ama hala korkuyom direksiyon sınavından heycandan kalırım dıye ama onunda yolunu buldum eczanelerde heycan giderici şuruplar oluyomuş onu içince leyla gibi oluyomuşsun dünya umrunda olmuyomuş :))))))

ya aynen bende direksiyonda heyecan yapma olayım var ya bende ürküyorum çok ama şu şurup işi nasıl olur acaba diye düşünmeyede başladım hani :)

selam kızlar 2 şubatta sınava girdim ve açıklandı çok şükür hepsiden geçtim.

girecek olanlara tavsiye 2011 ve 2012 sorularına çalışın yeterli bence.kursa gidenler içinde hocaların dedikleri püf noktaları bilin yeter.

şimdi direksiyon eğitimindeyim , 23 şubatta gircem direksiyon sınavıma. veririm inş

kılar şu direksiyonu bana da anlatım bugün direksiyon eğitimim vardı ama berbat geçti çok pğanik ve heyacan var bende hocaya da söyledim oda farkedince iyice üstüme üstüme geldi. yapamıyosun anlatıyom anlamıyosun hep aynı hatalar diye söylendi durdu. gaza çok basıyom frene de öyle çok sert duruşlar yapıyom sağa yanaşi diyo yanaşamıyom napcam ben ya. moralim sıfır bilgili arkakdaşlar biraz yardımcı olun. yoksa kalcam ben. yarın yine eğitim var. hoca arabayı verecek ya ilk kullanırken vitesi boşa alıyoz nasıl yapıyorduk. analtın kızlar. heyecanımı yenmek istiyom.

kılar şu direksiyonu bana da anlatım bugün direksiyon eğitimim vardı ama berbat geçti çok pğanik ve heyacan var bende hocaya da söyledim oda farkedince iyice üstüme üstüme geldi. yapamıyosun anlatıyom anlamıyosun hep aynı hatalar diye söylendi durdu. gaza çok basıyom frene de öyle çok sert duruşlar yapıyom sağa yanaşi diyo yanaşamıyom napcam ben ya. moralim sıfır bilgili arkakdaşlar biraz yardımcı olun. yoksa kalcam ben. yarın yine eğitim var. hoca arabayı verecek ya ilk kullanırken vitesi boşa alıyoz nasıl yapıyorduk. analtın kızlar. heyecanımı yenmek istiyom.

canım herşeyden önce sakin olmalısın sen o kursa araba kullanmayı öğrenmek için gidiyorsun o yüzden hocanın kızmasına takılma sakin olursan hata da yapmazsın. dururken debriyaja basıp frene hafif bi şekilde basarsan yavaş durabilirsin (: arabayı ilk kullanırkende kalkış vitesi olan 1e takıyorsun vitesi. araba hareket ettiğinde biraz hızı arttırıp 2ye alıyorsun :) ama unutma heycan yok sakin ol :)

16 Mart 2013 tarihinde yapılan Ehliyet sınavının sonuçları beklenenden erken açıklandı. 16 Mart'ta sınava giren adaylar sınav sonuçlarını öğrenmek için BURAYA tıklayabilir.

Milli Eğitima tarafından 26 Mart'ta açıklanması beklenen 16 Mart 2013 tarihli Ehliyet sınav sonuçları iki gün önceden açıklandı.

16 Mart 2013 Ehliyet Sınavı Sonuçları için tıklayın !

Özel Motorlu Taşıt Sürücüleri Kursu Yönetmelik Taslağı ile ehliyet alımlarında birçok yenilik geliyor. Düzenlemenin Nisan ayında taslağa dönüştürülmesi planlanırken, taslakla direksiyon sınav süresi 15 dakikadan 30 dakikaya çıkarılacak, direksiyon sınavındaki kontrolleri de artırılacak.

Direksiyon sınavlarının daha titiz yapılacağını belirten yetkililer, teorik ders saatlerinin de azaltılmasının planlandığını bildirdi. Avrupa’da en fazla teorik dersin 63 saatle Türkiye’de uygulandı, yapılacak düzenleme ile bunun 30 saate indirileceğini, Avrupa Birliği ortalamasının ise 27 saat olduğu kaydedildi.

Taslakla pist alanları konusunda da değişikliğe gidilecek. Bu durumun alternatifli hale getirileceği iletilirken, sürücü kurslarının ya pist alanı ya da sürücü eğitimi verecekleri simülatörü olacak.

İHA

bu arada 16martta sınava giren var mı? Nasıl geçti sınavınız kızlar :)

ben eşim ve kardeşim birlikte girdik sınava ve gerçekten çıkmış sorulara çalışarak çok iyi puanlar aldık kardeşim sadece kitaba çalışmıştı motordan kaldı eşim motor : 100 trafik : 96 ilk yardım :93 aldı ben ilkyardım 100 trafik 88 motor 90 aldım 2011 yılından bu yıla kadar çıkan tüm soruları online olarak bilgisayarda cevaplayarak çalıştık tavsiyem çıkmış sorulara çalışmanız olur ve şimdide direksiyon sınavımız var pazar günü ona hazırlanıyoruz inşallah onuda atlatırsak baya kafamız rahatlayacak ehliyetimizi almış olcaz :) bu sabah 9 da dersimiz vardı eşim maaşallah gayet iyi kullanıyor,bende heyecan yapmadığım zamanlarda gerçekten iyi kullandığımı fark ettim umarım sınav sırasında heyecan yapmam ve geçerim :):52::52:

iyi geceler. sanırım hamileyim ve ehliyet kursuna katılmış bulundum. 10-25 nisan arası kurs var ama ben hafta sonu derslerine katılacağım için sadece 4 gün gideceğim, direksiyon kursumda 6 -10 mayıs tarihleri arasında yani 5 gün. 10 mayısta bütün dersler bitmiş olacak geriye sadece sınavlar kalacak.29 haziranda yazılı sınav ve 20 temmuz gibi de direksiyon sınavı var. soruma gelince hamile olarak gitmek sıkıntı yaratır mı? hamile olarak kursa giden oldu mu acaba

iyi geceler. sanırım hamileyim ve ehliyet kursuna katılmış bulundum. 10-25 nisan arası kurs var ama ben hafta sonu derslerine katılacağım için sadece 4 gün gideceğim, direksiyon kursumda 6 -10 mayıs tarihleri arasında yani 5 gün. 10 mayısta bütün dersler bitmiş olacak geriye sadece sınavlar kalacak.29 haziranda yazılı sınav ve 20 temmuz gibi de direksiyon sınavı var. soruma gelince hamile olarak gitmek sıkıntı yaratır mı? hamile olarak kursa giden oldu mu acaba
bence sorun olmaz benim bir tanıdığım 7aylık hamile ikn girmişti sınava.kendini iyi hissettiğğin sürece gir derim sınava.

canım bence sorun olmaz kendini kötü hissedersen derslere hiç girmesen bile kitaptan çalışıp geçersin direksiyon derslerı zaten 10_15 gün sürüyor ona gidersin sadece bir sıkıntı yaratıcağını zannetmiyorum

Back