Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar ne yaptınız bugunku sınavı benim ustumden kocaman bir yük kalktı umarım emeklerimizin karsılığını alırız
cnm umarım geçersin :) ben 26 martta giricem sınava yarın direksiyon derslerımız başlıyomuş heycan yaptım :))))
kızlar ne yaptınız bugunku sınavı benim ustumden kocaman bir yük kalktı umarım emeklerimizin karsılığını alırız
cnm umarım geçersin :) ben 26 martta giricem sınava yarın direksiyon derslerımız başlıyomuş heycan yaptım :))))
sağol canım ben sonuclarıma baktım soru ve cevaplar yayınlandıktan sonra ılk yardım 1 yanlıs trafik 1 yanlıs motor fullemişim benım de önumuzdeki hafta dreksıyon dersleri baslıyor nasıpse
aynen valla insanın üzerinde yük ya umarım geçersin cnm sende sınavı bende 16 martta sınava gircem derslere gitmiyorum zaten kitabı okuyolar ilk derse gittim pek sevmedim ortamı kendim çalışıyorum 2 hafta kalmış zaten eğitim bitecekmiş sonrada direksiyon dersleri başlıcakmış ya ben araba hiç kullanmadım ne yapacağım bilmiyorum sınavı geçsem direksiyondan kesin kalırım heralde ya(
aynen valla insanın üzerinde yük ya umarım geçersin cnm sende sınavı bende 16 martta sınava gircem derslere gitmiyorum zaten kitabı okuyolar ilk derse gittim pek sevmedim ortamı kendim çalışıyorum 2 hafta kalmış zaten eğitim bitecekmiş sonrada direksiyon dersleri başlıcakmış ya ben araba hiç kullanmadım ne yapacağım bilmiyorum sınavı geçsem direksiyondan kesin kalırım heralde ya(
canımm benden tavsiye kitabı bir kere oku ve her bölümün ardından soru çöz ve ben 2011 2012 sorularını çözdüm tarfikte en önemli konular kavsakta karsılasan arabaların hangisi önce geçer yada geçiş üstünlüğü ve tarfik işaraet ve levhaları motor zaten ezber biraz ilk yardım mantık işi şimdiden kolay gelsın
cnm bende hiç araba kullanmadım daha önce derslerımız başladı ılk ders kötüydü ama ıkıncı derste araba kullanmak zevk halıne dönüştü :)) ama hala korkuyom direksiyon sınavından heycandan kalırım dıye ama onunda yolunu buldum eczanelerde heycan giderici şuruplar oluyomuş onu içince leyla gibi oluyomuşsun dünya umrunda olmuyomuş :))))))
ya aynen bende direksiyonda heyecan yapma olayım var ya bende ürküyorum çok ama şu şurup işi nasıl olur acaba diye düşünmeyede başladım hani :)
kılar şu direksiyonu bana da anlatım bugün direksiyon eğitimim vardı ama berbat geçti çok pğanik ve heyacan var bende hocaya da söyledim oda farkedince iyice üstüme üstüme geldi. yapamıyosun anlatıyom anlamıyosun hep aynı hatalar diye söylendi durdu. gaza çok basıyom frene de öyle çok sert duruşlar yapıyom sağa yanaşi diyo yanaşamıyom napcam ben ya. moralim sıfır bilgili arkakdaşlar biraz yardımcı olun. yoksa kalcam ben. yarın yine eğitim var. hoca arabayı verecek ya ilk kullanırken vitesi boşa alıyoz nasıl yapıyorduk. analtın kızlar. heyecanımı yenmek istiyom.
bu arada 16martta sınava giren var mı? Nasıl geçti sınavınız kızlar :)
bence sorun olmaz benim bir tanıdığım 7aylık hamile ikn girmişti sınava.kendini iyi hissettiğğin sürece gir derim sınava.iyi geceler. sanırım hamileyim ve ehliyet kursuna katılmış bulundum. 10-25 nisan arası kurs var ama ben hafta sonu derslerine katılacağım için sadece 4 gün gideceğim, direksiyon kursumda 6 -10 mayıs tarihleri arasında yani 5 gün. 10 mayısta bütün dersler bitmiş olacak geriye sadece sınavlar kalacak.29 haziranda yazılı sınav ve 20 temmuz gibi de direksiyon sınavı var. soruma gelince hamile olarak gitmek sıkıntı yaratır mı? hamile olarak kursa giden oldu mu acaba
iyi geceler. sanırım hamileyim ve ehliyet kursuna katılmış bulundum. 10-25 nisan arası kurs var ama ben hafta sonu derslerine katılacağım için sadece 4 gün gideceğim, direksiyon kursumda 6 -10 mayıs tarihleri arasında yani 5 gün. 10 mayısta bütün dersler bitmiş olacak geriye sadece sınavlar kalacak.29 haziranda yazılı sınav ve 20 temmuz gibi de direksiyon sınavı var. soruma gelince hamile olarak gitmek sıkıntı yaratır mı? hamile olarak kursa giden oldu mu acaba