• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ehliyet Almak İsteyenlerin Ve Gidenlerin Alanı!!

daha trafiğin konularını bitremedim:(( bazı konular çok sıkıcı...L1 L2 L3 bilmem ne,yok dingil ağırlığı yok gabarisi....bir de şu geçiş hakkı beni delirtiyor,kardeş kardeş geçsinler işte niye numaralandırıyorlar ki:36:

ayy çevremde alanları duyuyorum,hani hamileyken hep hamileleri görürsün ne çok dersin onun gibi çevremde ne çok alan varmış meğer...bir de tipine bakıyorum "bu nasıl geçmiş bu sınavdan ya ben geçemezsem diyorum"rezillik valla...kadın konuşurken iki lafı bir araya getiremiyor ama ehliyet almış :53:herkes duydu alacağımı,almam lazım yoksaaaaaaaa büyük rezillik...kafam da basmıyo zaten motora falan :18:

daha trafiğin konularını bitremedim:(( bazı konular çok sıkıcı...L1 L2 L3 bilmem ne,yok dingil ağırlığı yok gabarisi....bir de şu geçiş hakkı beni delirtiyor,kardeş kardeş geçsinler işte niye numaralandırıyorlar ki:36:

ayy çevremde alanları duyuyorum,hani hamileyken hep hamileleri görürsün ne çok dersin onun gibi çevremde ne çok alan varmış meğer...bir de tipine bakıyorum "bu nasıl geçmiş bu sınavdan ya ben geçemezsem diyorum"rezillik valla...kadın konuşurken iki lafı bir araya getiremiyor ama ehliyet almış :53:herkes duydu alacağımı,almam lazım yoksaaaaaaaa büyük rezillik...kafam da basmıyo zaten motora falan :18:

bende kendime çok stres yapıyordum nasıl sınavdan geçicem diye ama bayyağıda iyi geçti sana tavsiyem ben sınava girmeden önce sabah netten ders videolarının hepsini bidaha izledim sonra sınava girdim tıkır tıkır hepsini yaptım şimdi sor hepsini unuttum sıcağı sıcağına aklında kalıyo:2::ssz:

Kızlar merhaba,
bende 14 nisanda teorik sınava, 5 mayıs ta da direksiyon sınavına girdim. Teorik sınavda tansiyonum düşmüştü birde sıraya sığamamıştım,bu yüzden kötü geçti diye dşünüyordum . Ama motor:95 trafik ve sğlıktan 90 almış olduğumu öğrenincee çok sevindim. Direksiyon sınavıda güzel geçti 90 aldım ondan da. Çok heyecanlıydım amaa çok ta eğlenceli geçti. Zaten araba kullanmak çok güzel geliyor ve bir süre sonra bazı şeylere alışmış olduğunuzu gördüğünüzde daha da seviyorsunuz. Velhasıl çok uzatmadan, heyecan yapmamaya dikkat edin kızlar. Direksiyon sınavında 2 kişiyii heyecandan bıraktılar bizde. Ben şimdi sertifikamın hazırlanmasını sabırsızlıkla ve mutlulukla bekliyor aynı duyguları yaşayabilmenizi diliyorum .Heyecan yapmayın aman :)

bende kendime çok stres yapıyordum nasıl sınavdan geçicem diye ama bayyağıda iyi geçti sana tavsiyem ben sınava girmeden önce sabah netten ders videolarının hepsini bidaha izledim sonra sınava girdim tıkır tıkır hepsini yaptım şimdi sor hepsini unuttum sıcağı sıcağına aklında kalıyo:2::ssz:

ayy nasıl takmayayım arkadaşım yaa...trafik bitti çok şükür,ilk yardım da üni.de sağlık bölümündeydim kolay ama o motor yok mu o motor;ömmmmrümü yedi :19:insan okuduğunu hiç mi anlamaz ya...çok zor çoookkk....

motor konusunda nasıl çalıştınız kızlar,şu ehliyetini alanlar bir el atıverin de biz de alalım hayırlısıyla :31:

kızlarr benimm derslerimde geçen hafta bitiiiii direksiyonaaaaa geçtikk 10 satt aldımm odaa bitiii çok şükürr:) sıraa 30 hazirandaki sınavdaa bakalımmm nasıl olcak :)

Bende kursa yazildim gecen hafta persembe basladi derslere gidemiyorum cocugum oldugu icin evde kendim calisiyorum motorla ilkyardim bitti trafikte az kaldi cikmis sorulari cozuyorum bol bol motor kolay aslinda sorulari falan cozunce insallah hepimiz sorunsuz geceriz

evraklarım yarın hazırmış gidip alıcam.
yalnız onlıne başvuru da randevu almak çok zormuş 6 ay boyunca hergun randevu alamayan olmuş
olmazsa surucu kursuna rica edicem benım adıma alsınlar.
yeni yazılan arkadaslara basarılar dılıyorum.
ben cok stres yaptım ama çok kolaydı hepsı boşuna kendimi strese sokmuşum...

evraklarım yarın hazırmış gidip alıcam.
yalnız onlıne başvuru da randevu almak çok zormuş 6 ay boyunca hergun randevu alamayan olmuş
olmazsa surucu kursuna rica edicem benım adıma alsınlar.
yeni yazılan arkadaslara basarılar dılıyorum.
ben cok stres yaptım ama çok kolaydı hepsı boşuna kendimi strese sokmuşum...

haftalık sattt dersim biti direksiyonummm sınavdan sonra 4 saat daha ek ders alıcamm işimi şansa bırakamammm bakalım neler olcak başarılar herkezeeeee

Insallah hepimiz geceriz hayirlisiyla bende evde calisiyorum internetten online testleri falan cozuyorum direksiyon bu ayin 27 sinde baslicak simdilik haftada bi gun esim calistiriyo trafiktende o anlatiyo ben direksiyon sinavindan heyecan yaparim die korkuorum

bende bugün direksiyon sınavına girdim bakalım yarım sa sonra arıcam kursu heycanla bekliyorum

arkadaşlar pazar günü bende direksiyon sınavına girdim ve çok şükür geçtim:28:
tek seferde iki sınavdanda başarılı oldum :nazar:direksiyon sınavına girecek olanlar size tavsiyem sınavda kesinlikle kendinizden emin durun bu çok önemli heyecan yaparsanız bille belli etmeyin:18:benim ellerim heyecandan buz gibi olmuştu titriyodum ama çaktırmadım espiri falan yaptım hocalara :27:kendimden emin durduğum içinde çok fazla araç kullandırtmadılar bana kısa bi mesafede gittim geldim iki kere dur kalk yaptırdılar ikisindede çok güzel yaptım sadece u dönüşü yaparken vitesi bire takmayı atladım araba stop etti tamda sınav bitti başlama noktasına geri dönüş yaparken ama konuşmalarım onları etkilemeye yetti araçtan inerken hocalar sizin gibi kültürlü bir bayan herşeyi yapabilir dedi ve geçtimmmm hahaaaaa:54:

bende geçtim bendede tam aksine hiç konuşmadılar sadece tek dedikleri hazırsanız gidelim birde yokuş kalkışı yaptırdılar konuşmamaları iyimi oldu kötü mü oldu bilmiyorum:) ama arabaya binince hiç bir heycan kalmıyor panik yapmayın arabayı stop ettirmekten korkmayın ben sadece dönüşte birdaha vitesle uğraşmayım diye hızlıca geçtim:) hoca birtek onu söyledi dursaydın diye:) hiç büyütülcek birşey yok rahat olun gerisi geliyor

bende geçtim bendede tam aksine hiç konuşmadılar sadece tek dedikleri hazırsanız gidelim birde yokuş kalkışı yaptırdılar konuşmamaları iyimi oldu kötü mü oldu bilmiyorum:) ama arabaya binince hiç bir heycan kalmıyor panik yapmayın arabayı stop ettirmekten korkmayın ben sadece dönüşte birdaha vitesle uğraşmayım diye hızlıca geçtim:) hoca birtek onu söyledi dursaydın diye:) hiç büyütülcek birşey yok rahat olun gerisi geliyor

nş geçersinizz keşke hızlı geçmeseydiniz puan felan kırmazlar umarım :) yokuş çıkmakda zordur araba kaçamaış iy wala baaşrılı olursun geeçrisin uamrım

[Q

arkadaşlar pazar günü bende direksiyon sınavına girdim ve çok şükür geçtim:28:
tek seferde iki sınavdanda başarılı oldum :nazar:direksiyon sınavına girecek olanlar size tavsiyem sınavda kesinlikle kendinizden emin durun bu çok önemli heyecan yaparsanız bille belli etmeyin:18:benim ellerim heyecandan buz gibi olmuştu titriyodum ama çaktırmadım espiri falan yaptım hocalara :27:kendimden emin durduğum içinde çok fazla araç kullandırtmadılar bana kısa bi mesafede gittim geldim iki kere dur kalk yaptırdılar ikisindede çok güzel yaptım sadece u dönüşü yaparken vitesi bire takmayı atladım araba stop etti tamda sınav bitti başlama noktasına geri dönüş yaparken ama konuşmalarım onları etkilemeye yetti araçtan inerken hocalar sizin gibi kültürlü bir bayan herşeyi yapabilir dedi ve geçtimmmm hahaaaaa:54:

:)bende heycanlandam bile beli etmeyenlerdenimm elrimde buz gibi olsaa devam edebilirim sogukkanlıukla alakalı bişey glaiba:) şansınızz yavaer gitmişş bencede

Back