• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ehliyet Almak İsteyenlerin Ve Gidenlerin Alanı!!

bizim kursumuzz artık bitiii nisan 3ündeydi tam 4 hafta olduu buğün deneme sınavı yapıldıı iy geçyii direskiyona başladık viteslere iy çalışmamm gerekmişşş :31:

direksiyon sınavından geldim.
çok iyi geçti. müfettişler sen rahat rahat araba kullanırsın trafikte hayırlı olsun dedi :)
herkese başarılar dilerim...

30 haziranda sınavv için harç yatırıdm dünn neyseki o işte unutmadan bitiii buğün kursum yoktuu son 3 direksiyon dersim kaldı hadi, hayıılırsı

hepinize başarılarr tabiii banadaaa

kitabımı aldım,çalışmaya başladım...ilk ders nasıl sıkıcı yaa...okuyorum okuyorum anlamıyorum :31:kalbim heyecandan durmazsa 30 haziran sınav tarihi...

kitabımı aldım,çalışmaya başladım...ilk ders nasıl sıkıcı yaa...okuyorum okuyorum anlamıyorum :31:kalbim heyecandan durmazsa 30 haziran sınav tarihi...

durmaz :) ilk banada çok sıkıcı gelmşştiiii hataa testleri hep yanlış çözüyodum züerindeki şimdiii okumadan işaretliyorumm merkaa etme sıkıntı strest yapmaaa hataa zevkli bilee geçiyorr sonraki,lerr :) benmde 30 haziran cnm

ahhh inşallah ben de zevkle çözerim:) ilk testte 57 soruda 9 yanlışım çıktı...sorular o kadar karışık ki :19:

kızlar surekli nette sınav testı özün çünki bir çogu çıkıyorr ..diyerlerinden neysede motordan kesin kalırım diyordum 93 geçtim ..ve sevgili kocişim arabayı satı..kaldım mı ortada:) yaa bir ehliyetimle gezemedim yaanarım yanarım ona yanarım :)

heyecan ve panik yok çok zevkli geçiyor ilerleyen zamanlarda. :)
direksiyon sınavından 80 almışım ama puanımı beğenmedım daha yuksek beklıyordum.
bunada sukur dıyorum çoğu kişiyi bırakmışlar çünkü...
15 gün içinde evraklarım hazırlanıcakmış sonra online başvuru yapıp ehliyetimi beklicem inşallah :)

kızlar surekli nette sınav testı özün çünki bir çogu çıkıyorr ..diyerlerinden neysede motordan kesin kalırım diyordum 93 geçtim ..ve sevgili kocişim arabayı satı..kaldım mı ortada:) yaa bir ehliyetimle gezemedim yaanarım yanarım ona yanarım :)

evett online testler işe yaarıyorr giren herks aynı şeyi söylüyort çünküü

vites değiştirirken sürekli debriyaja basmayı unuttum:30:
çok panik yaptım:25::25::25:
birde vitesleri yanlış taktım 2 yerine dörde atmışım:51:
siz aynı hataya düşmeyin bidahaki derste daha dikkatli olucam:37:

vites değiştirirken sürekli debriyaja basmayı unuttum:30:
çok panik yaptım:25::25::25:
birde vitesleri yanlış taktım 2 yerine dörde atmışım:51:
siz aynı hataya düşmeyin bidahaki derste daha dikkatli olucam:37:

:)) ilk ğün viteslerim çok kötüydüü hocamız öyle dedi buğün 3.dersim hızlı şöför olucan dediii hoca:) inşalahhh debriyaj ayarım çok iyii gaza hemen yüklenmiyorum vitesleridebaskmadan degişiyorum artık hadi hayırlsısı baaşrılar herkezze

Back