direksiyon dersleri altı gün boyunca bir saat olucakmış:44:
bende kendime çok stres yapıyordum nasıl sınavdan geçicem diye ama bayyağıda iyi geçti sana tavsiyem ben sınava girmeden önce sabah netten ders videolarının hepsini bidaha izledim sonra sınava girdim tıkır tıkır hepsini yaptım şimdi sor hepsini unuttum sıcağı sıcağına aklında kalıyo:2:
bende geçtim bendede tam aksine hiç konuşmadılar sadece tek dedikleri hazırsanız gidelim birde yokuş kalkışı yaptırdılar konuşmamaları iyimi oldu kötü mü oldu bilmiyorum:) ama arabaya binince hiç bir heycan kalmıyor panik yapmayın arabayı stop ettirmekten korkmayın ben sadece dönüşte birdaha vitesle uğraşmayım diye hızlıca geçtim:) hoca birtek onu söyledi dursaydın diye:) hiç büyütülcek birşey yok rahat olun gerisi geliyor
arkadaşlar pazar günü bende direksiyon sınavına girdim ve çok şükür geçtim
tek seferde iki sınavdanda başarılı oldumdireksiyon sınavına girecek olanlar size tavsiyem sınavda kesinlikle kendinizden emin durun bu çok önemli heyecan yaparsanız bille belli etmeyin:18:benim ellerim heyecandan buz gibi olmuştu titriyodum ama çaktırmadım espiri falan yaptım hocalara kendimden emin durduğum içinde çok fazla araç kullandırtmadılar bana kısa bi mesafede gittim geldim iki kere dur kalk yaptırdılar ikisindede çok güzel yaptım sadece u dönüşü yaparken vitesi bire takmayı atladım araba stop etti tamda sınav bitti başlama noktasına geri dönüş yaparken ama konuşmalarım onları etkilemeye yetti araçtan inerken hocalar sizin gibi kültürlü bir bayan herşeyi yapabilir dedi ve geçtimmmm hahaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?