• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ehliyet Almak İsteyenlerin Ve Gidenlerin Alanı!!

selam kıslar sınav soruları belli oldu eğer soruların cevaplarını yanlış hatırlamıyorsam Motor :93
ilkyardım: 90 Trafik:94 çok süküryaaaaaaaaaaaa kaydirigubbakcemile2

Tebrik ederim canım darısı başımaaaazemuszemus​

yaa kızlar bende okadar cok almak ıstıyorum kı ehlıyet.. :delphin: su an durumlar pek el vermıyor.. mafoldumben ama elıme gecen ılk fırstta ınsallah alacagım.. :Saruboceq:

kislar bende 2 sene once sormustum 750 demislerdi..sizde bu fiyatin yarisi kadarini odemissiniz..
il il degisiyor sanirim fiyatlar..
ben otomatik vites kullandim bikac kez ogremek icin,kursa gidecegim zaman illa vitesli mi kullanmamiz gerek?vitessizde de ehliyet aliniyor diye duydum ne derece dogru bilmiyorum..
kurs ne kadar suruyor vs bilgi verirseniz sevinirim..:1hug:
tr donunce almayi dusunuyorum..

kislar bende 2 sene once sormustum 750 demislerdi..sizde bu fiyatin yarisi kadarini odemissiniz..
ben otomatik vites kullandim bikac kez ogremek icin,kursa gidecegim zaman illa vitesli mi kullanmamiz gerek?vitessizde de ehliyet aliniyor diye duydum ne derece dogru bilmiyorum..

canım ben gecen yıl aldım 600 e kurs 20 gunluk oluyor sanırım ben kursa gitmedim evde çalıştım yani derse girmedim sadece sınava girdim ...
birde otomatik vites olmaz canım derslerden sınavı gectiğin taktirde 1 haftalık direksiyon egitimi alıyorsun sonra direksiyon sınavına giriyorsun ve düz vitesli araçlarla ... genelde direksiyon egitimi aldıgın araba farklı sınava girdigin arabayı farklı veriyorlar sınavından once bir test surusu daha yaptırıyorlar sınava girecegin aracı tanıman ve kullanabilmen için

zaten derslerdede gorceksin otomatik vitesli araba bir yada iki kez gecer geneli hep duz vitesli arabalara ait şeyler ...

bende geçtimmm bendeee kaydirigubbakcemile2 :lepi: sositososito
Tebrikler şeker sanadazemuszemus
yaa kızlar bende okadar cok almak ıstıyorum kı ehlıyet.. :delphin: su an durumlar pek el vermıyor.. mafoldumben ama elıme gecen ılk fırstta ınsallah alacagım.. :Saruboceq:
İnşallah alırsın canım bi gün bende senin gibiydim bak şimdi alıyorum.zemuszemus

Kur ücreti 300 lira verdik.Ehliyet alırkende 250-300 gider toplam 600 ü buluyor ehliyet almak.Kurs 1 ay sürüyor..

Tebrikler şeker sanadazemuszemus

İnşallah alırsın canım bi gün bende senin gibiydim bak şimdi alıyorum.zemuszemus

Kur ücreti 300 lira verdik.Ehliyet alırkende 250-300 gider toplam 600 ü buluyor ehliyet almak.Kurs 1 ay sürüyor..

ınsallah canım yaa.. :Saruboceq: cok ıstıyorum bakalım.. opuyorumnanaktan ne guzel cok sevındım hayırlı olsun tatlım.. :delphin: Rabbım kazasız belasız kullanmak nasıp etsın.. :1hug:

Kur ücreti 300 lira verdik.Ehliyet alırkende 250-300 gider toplam 600 ü buluyor ehliyet almak.Kurs 1 ay sürüyor..[/QUOTE]

tskler canima.s. ins.musait bir zamanda imkan olur alirim ehliyeti:Saruboceq:

ınsallah canım yaa.. :Saruboceq: cok ıstıyorum bakalım.. opuyorumnanaktan ne guzel cok sevındım hayırlı olsun tatlım.. :delphin: Rabbım kazasız belasız kullanmak nasıp etsın.. :1hug:

tskler canima.s. ins.musait bir zamanda imkan olur alirim ehliyeti:Saruboceq:[/QUOTE]

İnşallah şekerler sizede nasip etsin ALLAH en yakın zamanda...yerimseniben

Kızlar dun sürüş eğitimlerimiz başladı çok heycanlıydım ama bugun attım o heycanımı.Hocamız öyle biyerde eğitim verdiriyoki tırlar kamyonlar aman Allahım bide 2inci vitesde gitmemiz gerekiyo 3e taktım 4 taktım diyorum hocam yavaşlıyım yok diyo yol açık sür bakalım okadar zor biyerki sürdüğmüz yer heryerde sürerim artık gibime geldi.Ama okadar güzel birşeyki araba kullanmak harikaaa kaydirigubbakcemile2

Kızlar dun sürüş eğitimlerimiz başladı çok heycanlıydım ama bugun attım o heycanımı.Hocamız öyle biyerde eğitim verdiriyoki tırlar kamyonlar aman Allahım bide 2inci vitesde gitmemiz gerekiyo 3e taktım 4 taktım diyorum hocam yavaşlıyım yok diyo yol açık sür bakalım okadar zor biyerki sürdüğmüz yer heryerde sürerim artık gibime geldi.Ama okadar güzel birşeyki araba kullanmak harikaaa kaydirigubbakcemile2
Ayy ne güzel canım ya sen anlatırken ben heyecanlandım walla.....zemuszemuszemuszemus

kızlarr sonuçlar açıklandı vee geççtim.biraz kıl payı oldu ama olsun motor 73 ilk yardım 73 trafik 84 :lepi:

Back