selam kıslar sınav soruları belli oldu eğer soruların cevaplarını yanlış hatırlamıyorsam Motor :93
ilkyardım: 90 Trafik:94 çok süküryaaaaaaaaaaaa kaydirigubbakcemile2
Tebrik ederim canım darısı başımaaaazemuszemus
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
selam kıslar sınav soruları belli oldu eğer soruların cevaplarını yanlış hatırlamıyorsam Motor :93
ilkyardım: 90 Trafik:94 çok süküryaaaaaaaaaaaa kaydirigubbakcemile2
kislar bende 2 sene once sormustum 750 demislerdi..sizde bu fiyatin yarisi kadarini odemissiniz..
il il degisiyor sanirim fiyatlar..
ben otomatik vites kullandim bikac kez ogremek icin,kursa gidecegim zaman illa vitesli mi kullanmamiz gerek?vitessizde de ehliyet aliniyor diye duydum ne derece dogru bilmiyorum..
kurs ne kadar suruyor vs bilgi verirseniz sevinirim..:1hug:
tr donunce almayi dusunuyorum..
Tebrikler şeker sanadazemuszemusbende geçtimmm bendeee kaydirigubbakcemile2 :lepi: sositososito
İnşallah alırsın canım bi gün bende senin gibiydim bak şimdi alıyorum.zemuszemusyaa kızlar bende okadar cok almak ıstıyorum kı ehlıyet..su an durumlar pek el vermıyor.. mafoldumben ama elıme gecen ılk fırstta ınsallah alacagım.. :Saruboceq:
kislar bende 2 sene once sormustum 750 demislerdi..sizde bu fiyatin yarisi kadarini odemissiniz..
il il degisiyor sanirim fiyatlar..
ben otomatik vites kullandim bikac kez ogremek icin,kursa gidecegim zaman illa vitesli mi kullanmamiz gerek?vitessizde de ehliyet aliniyor diye duydum ne derece dogru bilmiyorum..
kurs ne kadar suruyor vs bilgi verirseniz sevinirim..:1hug:
tr donunce almayi dusunuyorum..
Tebrikler şeker sanadazemuszemus
İnşallah alırsın canım bi gün bende senin gibiydim bak şimdi alıyorum.zemuszemus
Kur ücreti 300 lira verdik.Ehliyet alırkende 250-300 gider toplam 600 ü buluyor ehliyet almak.Kurs 1 ay sürüyor..
ınsallah canım yaa.. :Saruboceq: cok ıstıyorum bakalım.. opuyorumnanaktan ne guzel cok sevındım hayırlı olsun tatlım..Rabbım kazasız belasız kullanmak nasıp etsın.. :1hug:
Kur ücreti 300 lira verdik.Ehliyet alırkende 250-300 gider toplam 600 ü buluyor ehliyet almak.Kurs 1 ay sürüyor..
Kızlar dun sürüş eğitimlerimiz başladı çok heycanlıydım ama bugun attım o heycanımı.Hocamız öyle biyerde eğitim verdiriyoki tırlar kamyonlar aman Allahım bide 2inci vitesde gitmemiz gerekiyo 3e taktım 4 taktım diyorum hocam yavaşlıyım yok diyo yol açık sür bakalım okadar zor biyerki sürdüğmüz yer heryerde sürerim artık gibime geldi.Ama okadar güzel birşeyki araba kullanmak harikaaa kaydirigubbakcemile2
kızlar ya araba kullanmak çok zevkliymiş kaydirigubbakcemile2
hadi hayırlsıı cnm
inş. geçicezz:) alıcaz ehliyetimizi