Ehliyet Almak İsteyenlerin Ve Gidenlerin Alanı!!

bizim kursumuzz artık bitiii nisan 3ündeydi tam 4 hafta olduu buğün deneme sınavı yapıldıı iy geçyii direskiyona başladık viteslere iy çalışmamm gerekmişşş

direksiyon sınavından geldim.
çok iyi geçti. müfettişler sen rahat rahat araba kullanırsın trafikte hayırlı olsun dedi :)
herkese başarılar dilerim...

30 haziranda sınavv için harç yatırıdm dünn neyseki o işte unutmadan bitiii buğün kursum yoktuu son 3 direksiyon dersim kaldı hadi, hayıılırsı

hepinize başarılarr tabiii banadaaa

kitabımı aldım,çalışmaya başladım...ilk ders nasıl sıkıcı yaa...okuyorum okuyorum anlamıyorum kalbim heyecandan durmazsa 30 haziran sınav tarihi...

kitabımı aldım,çalışmaya başladım...ilk ders nasıl sıkıcı yaa...okuyorum okuyorum anlamıyorum kalbim heyecandan durmazsa 30 haziran sınav tarihi...

durmaz :) ilk banada çok sıkıcı gelmşştiiii hataa testleri hep yanlış çözüyodum züerindeki şimdiii okumadan işaretliyorumm merkaa etme sıkıntı strest yapmaaa hataa zevkli bilee geçiyorr sonraki,lerr :) benmde 30 haziran cnm

ahhh inşallah ben de zevkle çözerim:) ilk testte 57 soruda 9 yanlışım çıktı...sorular o kadar karışık ki

kızlar surekli nette sınav testı özün çünki bir çogu çıkıyorr ..diyerlerinden neysede motordan kesin kalırım diyordum 93 geçtim ..ve sevgili kocişim arabayı satı..kaldım mı ortada:) yaa bir ehliyetimle gezemedim yaanarım yanarım ona yanarım :)

heyecan ve panik yok çok zevkli geçiyor ilerleyen zamanlarda. :)
direksiyon sınavından 80 almışım ama puanımı beğenmedım daha yuksek beklıyordum.
bunada sukur dıyorum çoğu kişiyi bırakmışlar çünkü...
15 gün içinde evraklarım hazırlanıcakmış sonra online başvuru yapıp ehliyetimi beklicem inşallah :)

evett online testler işe yaarıyorr giren herks aynı şeyi söylüyort çünküü

vites değiştirirken sürekli debriyaja basmayı unuttum
çok panik yaptım
birde vitesleri yanlış taktım 2 yerine dörde atmışım
siz aynı hataya düşmeyin bidahaki derste daha dikkatli olucam

vites değiştirirken sürekli debriyaja basmayı unuttum
çok panik yaptım
birde vitesleri yanlış taktım 2 yerine dörde atmışım
siz aynı hataya düşmeyin bidahaki derste daha dikkatli olucam

:)) ilk ğün viteslerim çok kötüydüü hocamız öyle dedi buğün 3.dersim hızlı şöför olucan dediii hoca:) inşalahhh debriyaj ayarım çok iyii gaza hemen yüklenmiyorum vitesleridebaskmadan degişiyorum artık hadi hayırlsısı baaşrılar herkezze

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…