Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sorular cok kolaydı canım.
özellikle ilk yardım çok çok kolaydı.
trafıkte bır ıkı kazık soru vardı.
motor bırazcık ugrastırdı. son senenın çıkan sorularına calıssanız yeter ınternetten ben öyle yaptım
aynı sorular cıkıyo zaten.![]()
kızlar 30 hazirandaki sınav için dersleriniz başladı mı
kurs ücretleriniz ne kadar acaba bi fikir verir misiniz:26:
[
2 hafta aolduu başlayalıı 1 hafta sonrada bitiyor artıkkk hazirandada sınav varr sen yenii kayıt olcaksan eylülü beklemelisin galiba
kurs ücreti benim 6oo tl direksiyon çalışmasıyla beraber ehliyetide laırsak onada para 650ymiş![]()
ben burda sordum 30 hazirandaki sınav için dersler mayısın son haftası başlıyacak dediler:26:
kurs için de 650 lira dediler ehliyet harç ıvır zıvır parasıyla beraber 1100-1200 lira civarı olur dediler
aklım derslere takıldı yaa niye sizinki başladı da burdaki kurs 1 ay sonra başlıyacak dedi tereddütde kaldım şimdi:44:
ora nere bilemiyorum ? bizimki başladı ve 1 hafta sonrada dersler bitiyor 2 mayısta direksiyon derslerim başlıcak benimama tüm maliyet 1.200. geçiyor burdada
eger kaçırmak istemiyosan acele et al ehliyetini çünkü 2 yılık strjyer durumu geliyorr haberin varmı bilemiyorum ?
evet cnm biliyorum çok sağol
ben tekrarbi gideyim o zaman![]()
sonuçlar kesın olarak 2 mayısta bellı olacak. başarılı olan öğrencılerın dıreksıyon sınavı 12-13 mayıs tarıhınde.
ben kursa 400 tl yatırdım hersey onlara aıt bırtek savcılıktan sicil kaydı çıkardım 5 tl.
ehlıyet ücreti 390 tl. toplam 800 tl ye mal oluyor.
nisandaki sınava bende girdim 2 mayısta sonuçlar açıklanacak beklemedeyimcumartesi pazar direksiyon dersim var kurstan çağırdılar. 5 kişilik gruplarla gidecekmişiz.
sınav sonuçları resmı olarak 2 mayısta açıklanacakmış fakat bırcok kısı 26 nisan olarak bılıyor nerden cıktı bu anlayamadım acıkcası...
kızlar 30 hazirandaki sınav için dersleriniz başladı mı
cumartesi pazar direksiyon dersim var kurstan çağırdılar. 5 kişilik gruplarla gidecekmişiz.
sınav sonuçları resmı olarak 2 mayısta açıklanacakmış fakat bırcok kısı 26 nisan olarak bılıyor nerden cıktı bu anlayamadım acıkcası...
cumartesi pazar direksiyon dersim var kurstan çağırdılar. 5 kişilik gruplarla gidecekmişiz.
bende anlayamadım ama böyle olması çok iyi oldu sınava cok az bır zaman kaldı. kaç kere direksiyon dersi göreceğiz sanki.
1-2 gun oldu kursa kayit olali 10 mayista baslicakmis dersler ama ben katilamicam bebegim var. 30 hazirandaymis sinav. Direksiyon derslerine gidicem sadece